Hund kidnappad av driftiga ”danskar”…

BROTTSLIGHET. Amerikanen Mark Saccoccio från New Jersey vaknade till sin värsta mardröm på torsdagsmorgonen. Hans älskade hund Hector hade stulits från sin bur under natten.

Lyckligtvis fick Mark tillbaka på torsdagskvällen. Men det var inte gratis. Mark måste betala två pojkar från Århus getto i Gellerup 20000 kronor för att få sin kidnappade hund tillbaka. Nu har generösa danskar samlat in mer än 25000 kronor till Mark och hunden Hector.

Läs mer på Ekstra Bladet…

-Pettersson ser i arkivet att Gellerup är med på bloggen då och då, grabbarna där verkar driftiga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

3 thoughts on “Hund kidnappad av driftiga ”danskar”…

 1. Pettersson:
  Dessa ”barn” från Afghanistan är över lag driftiga… I Ravensburg i södra Tyskland,fick en sådan i veckan ett mord-uppdrag från ovan.
  Sagt och gjort,denne rusade ut på gatan med sin förskärare och knivskar tre helt för honom helt okända flanerare. En av dem så allvarligt att den svävade mellan himmel och jord.
  Nog har spännande mångkulturen nått även småstäder och orter.

 2. Dårarna nedlåter sig till vad som helst.
  Det är bara en tidsfråga innan de börjar kidnappa barn på väg till och från skolan.
  Skiten har bara börjat!

Kommentera