Hamas försöker storma Israel med barn i täten

MELLANÖSTERN. ”Sju palestinier, inklusive en 12-åring och en 14-åring, har dödats vid gränsen till Gaza i sammandrabbningar med den israeliska armén, enligt uppgifter från hälsovårdsmyndigheterna i Gaza”, skriver TT. 

-Pettersson tycker att rubrikerna heller borde vara att terrorist-organisationen Hamas använder barn när de försöker ta sig in i Israel.

Hamas ledare bryr sig mer om att terrorisera andra barn än att skydda sina egna.

Detta trots att Sveriges regering erkände Palestina och höjde biståndet för att underlätta fredsförhandlingarna.

Igår försökte 20.000 araber ta sig in över gränsen till södra Israel och de använder barn i första ledet, som kastar brandbomber, granater och stenar.

IDF Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Hamas försöker storma Israel med barn i täten

 1. Kan inte Wallström fast hon också troligen igen blir minister gå och ställa sej på barrikaderna med dom palestinska barnen och försvara sitt andra fosterland Tänk vilken reklam för landet

 2. Det finns en konflikt mellan palestinier och zionister, tror ni verkligen att lösningen är att hålla 2 miljoner människor inhägnade bakom ett väldigt taggtrådsstängsel.
  Gaza är väldigt tättbefolkat och under israelisk belägring, som gör att de har inga rättigheter utan Gaza är som ett gigantiskt fångläger.
  Människorna lever under miserabla förhållande som flyktingar med bidrag från FN och även från andra länder, som pågått i 70 år och fortsätter.
  Vad finns det för framtid för de som växer upp här ?.

  • Den här aktiviteten av palestinier vid gränsen till Israel är en demonstration för rätten att återvända för flyktingar.
   Innan Israel bildades var det etnisk rensning 1947 av ca 800.000 palestinier som med våld blev utkörda och större delen hamnade i Gaza.
   De här människorna borde ha rätt att demonstrera not orättvisorna som drabbade dem.’

   Sverige hade en demonstration ’1931 i Ådalen mot orättvisor, som medförde att 5 personer blev skjutna när militär öppnade eld., som det varit ett väldigt liv om och som var tragiskt.
   Vid Gaza gränsen är det 194 personer som blivit skjutna av militär därav många barn, men ni tycks inte se något fel i det.

 3. Nu måste SVT genast ordna en insamlings-gala för att samla in bildäck, tändstickor, miljövänliga fossila bränslen och klippverktyg till palestinierna / hamas. Som kompensation för de cancerogena ämnena i ångorna från eldandet, kan ju lille Gustav belasta oss svenska bidragsgivare med ytterligare någon påhittad klimatskatt.

 4. Det är för sorgligt att detta får fortsätta år efter år. Likt små barn öses det bidragspengar till de så kallade palestinierna för att de ska idka terror och dessutom med barn som insats. De som har den huvudsakliga skulden till att dessa barn riskerar och ibland dödas är de som ser till att spektaklet kan fortsätta år efter år.

  För övrigt kan nog både palestinierna, FN och övriga bidragsgivare sluta och drömma om någon tvåstatslösning eller annan lösning som inbegriper Israel för det tåget har gått för länge sedan och största skulden till det är all terrorfinansiering och att det inte mer handgripligen förklarats för terroristorganisationerna att så här bär man sig inte åt.

 5. Att de aldrig lär sig att det är Israel som bestämmer !
  Margot Wallström kanske kan åka till Gaza och informera om den saken ?

 6. Det är inte Israels problem om de måste döda barn som angriper deras land, det är barnens föräldrars problem.
  Förmodligen stör det inte föräldrarna, barnen kommer till någon form av paradis och föräldrarna får pengar.
  Slutet gott, allting gott, utom för israelerna.

Kommentera