Ung vänster vill göra revolution

KOMMUNISM. En revolution är en snabb förändring, en fullständig omdaning av ett lands politiska, ekonomiska och eller sociala system med olagliga metoder. 

Gränsen mellan revolution och statskupp är inte absolut. En förutsättning för att ett maktövertagande ska kunna kallas revolutionärt, är att maktövertagandet ska ske med brett folkligt stöd annars är det en statskupp.

Ung vänster är vänsterpartiets ungdomsförbund, samma vänsterparti som tilldelades andre vice talmansposten i början på veckan.

Observera att programmet nedan är från 2018, inte från början på förra seglet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Ung vänster vill göra revolution

 1. Revolution har extremvänstern och kommunister alltid velat göra, ingår i deras vidriga ideologi !

 2. Ska dom revolutionera sig själva kanske? Ta kollektivt självmord torde vara enkelt för dessa hjärndöda individer. Så slipper dom bränna penga o plågas.

 3. Vänsterextremisterna kan säga och göra precis som de vill utan att de blir anklagade för någonting över huvudtaget.
  Då historielösheten är hos svenska journalister total både i nutid och dåtid.
  Om djävulen kommer i morron så är han inte klädd i brun kostym utan han bär en illröd välskräddad kostym.
  Förmodligen är kostymen köpt av Bilderberggruppen.

 4. Det har de alltid velat, det är det som är socialism.
  Socialdemokrati är demokratisk socialism då man i stället med lögner och bedrägerier och hot tvingar folket att ”demokratiskt välja” socialismen.

 5. Våldsvänstern gillar ju inte demokrati, och de är dom som kapat samhället honom att sätta rasist stämpel i pannan på oss politiskt avvikande. Gillar olika? Jo, tjena!

 6. Sjöstedts Unga Vänsterpartister har uppenbarligen inspirerats av socialdemokraten Daniel Suhonen.

  ”Jag vill ha en politik där man varje morgon kan bidra till ett socialistiskt samhällsbygge, och blir det att ta upp Kalashnikoven och skjuta – då gör vi det. Planerar (V) och (S) att genomföra revolutionen tillsammans?

  https://videopress.com/v/xjHcmVpT

  • Naturligtvis med den lilla passusen att det gäller alla andra, de renläriga kommunisterna kan inte tänka sig att arbeta och överlåter den förmånen till den mindervärdiga populasen.

 7. I en väpnad konflikt är det inte meningen att du skall dö för det du tror på, det är meningen att motståndaren skall dö för det han tror på.

 8. Det UD har gjort kan liknas vid en statskupp. De vägrar följa medborgarnas val av riksdag. Det måste vara statsministerns plikt att avskeda och fängsla dem alla.

  • Statsministern följer väl inte heller medborgarnas vilja, vilket nu senast visats i val av andre vice talman och ordförandeposter.

   Vet inte vilken och vems vilja och väl han företräder men troligtvis är det först och främst sin egen, vad någon annan tycker bryr han sig inte om.

  • Bli, är inte herr kommunist Sjöstedt redan Sveriges svar på Stalin där ute på vänsterflanken som nu efter valet fått mycket luft ?

Kommentera