Mer onödigt genustrams från feminister

JÄMLIKHET. Det nuvarande bokstaveringsalfabet är ojämställt och bör bytas ut, skriver Fredrika Bremer-förbundet och RättviseförmedlingenDN Debatt. Alfabetet används av exempelvis Försvarsmakten och Polisen och innehåller namn som Adam, Bertil och Sigurd.

”Att inkludera fler än bara män med traditionellt svenska namn är viktigt för att synliggöra den bredd av människor som finns i samhället. Vi behöver kunna tala med ett språk som är allas”, skriver föreningarna.

I det nya alfabet som presenteras finns namn som Pippi, Khaled, Doris och Laila representerad

Fredrika Bremer Förbundet är en partipolitiskt och religiöst oberoende medlemsorganisation som verkar för jämställdhet. Vår vision är jämställdhet i hem, yrkesliv och samhälle. Förbundet har funnits sedan 1884.

Rättviseförmedlingens vision är ett jämlikt samhälle där fördomar inte begränsar någons framtidsutsikter.

-Pettersson noterar att debattörerna skriver ”…Vi har jobbat länge med att ta fram 28 namn som är representativa för Sverige, här och nu. Det nya alfabetet måste vara både inkluderande och funktionellt…”

Jag kan tänka mig många saker de borde jobba längre med, på många platser i vårt land kan inte kvinnor gå ut ensamma, i skolorna kallas flickor svennehoror, en del kvinnor får inte klä sig som de vill, polisen fungerar bara hjälpligt, försvaret är slaktat, vi har hundratusentals invandrare som inte kan svenska alls, kaos i många skolor vilket drabbar svaga elever, osv i all oändlighet.

Kan vi inte lägga ned Fredrika Bremer-Förbundet och Rättviseförmedlingen så kan de människorna ägna sig åt viktigare saker…kanske börja inkludera sunt förnuft i sina liv…

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige, medan feministerna diskuterar alfabet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

27 thoughts on “Mer onödigt genustrams från feminister

 1. Fredrika Bremer Förbundet kan fördelaktigast ta och vidarebefordra sitt abderitiska alfabet till en plats dit varken strålkastarljus eller solsken når samt allvarligt begrunda sitt egentliga existensberättigande i vuxenvärlden.

  Självfallet står det dessa flagrant underaktiverade men förmodligen disproportionerligt väl arvoderade små rödstrumpor fritt att komponera egna barnvänliga bokstaveringssystem, så länge de inte förväntar sig att normalt intellektuellt kapaciterade och adulta medborgare skall nyttja de kulturmarxistiska konstruktioner de framkrystat.

  Det standardiserade svenska bokstaveringsalfabetet begynner med
  namnet Adam och avslutas med Åke, Ärlig (som i uppriktig) och Östen.
  En alldeles förbannat utmärkt fastställd norm det icke finns ett enda godtagbart skäl att förgripa sig på – inkluderingshysterikernas perverterade fantasmagorier till trots!
  Andreas.

 2. vad är det för fel med alla dessa människor med massor av fritid?
  Har de inget bättre för sig?
  Ska vi byta namn på städer nu oxå kanske?
  Så inte de stackars invandrande muslimerna ska känna sig bortglömda.
  För det är alltid,det slår inte fel, det är ALLTID muslimer som ska få fördelar och få allt de pekar på utan motkrav.
  Vi byter ju ut allting snart som påminner om Sverige och vår historia så kör hårt,fortsätt framåt vänsterpatrasket.

  Förslag på orter som vi bör byta namn på för att fler ska känna sig välkomna och hemma med. Vi är ju för sjutton snart hälften muslimer i landet med denna invällning så fortsätt bara med lavinen som forsar fram. Allt för den rätta värdegrunden..

  Karlskrona blir Karimkrona
  Kristianstad blir Omarstad
  Göteborg blir Mohammedborg
  Anderstorp blir Ahmedtorp
  Staffanstorp blir Saidtorp
  Alingsås blir Alisås
  Botkyrka blir Botmoské
  Bengtsfors blir Amirfors
  Eskilstuna blir Ibrahimtuna
  Karlsborg blir Yasirborg
  Torsby blir allahsby

 3. Jag håller mig till Nato alfabet, dvs. det internationella alfabet som börja med alfa, bravo delta Charlie då vet jag att jag bli förstådd.

 4. Kommunismen blev inte utslagen med knockout med murens fall i Berlin 1989 som en del har trott utan har rest sig på 9 och är mer in i matchen än någonsin förr. De har infiltrerat det svenska samhället på alla nivåer från regering till olika organisationer och svt press m.m. Dessutom har de lierat sig med en annan avgrundstro islamismen.

 5. Feministerna har gjort ett dåligt arbete, här nedan bjuder jag på ett mer utarbetat bokstaveringsalfabet.

  A skall betecknas – attitydfråga
  B skall betecknas – bisexuell
  C skall betecknas – clitoris
  D skall betecknas – dikotomi
  E skall betecknas – etnisk tillhörighet
  F skall betecknas – fitta,
  G skall betecknas – genusvetenskap
  H skall betecknas – homosexuell
  I skall betecknas – Intersektionalitet
  J skall betecknas – jämlikhetsnorm
  K skall betecknas – könskorrigerande
  L skall betecknas – lesbisk
  M skall betecknas – mens
  N skall betecknas – normkritisk
  O skall betecknas – objektifiering
  P skall betecknas – patriarkat
  Q skall betecknas – queer
  R skall betecknas – revolution
  S skall betecknas – stalin
  T skall betecknas – transsexuell
  U skall betecknas – underrepresenterad
  V skall betecknas – värdegrund
  W skall betecknas – könsneutral Wc
  X skall betecknas – xenofob
  Y skall betecknas – yrkesrasist
  Z skall betecknas – zoofili
  Å skall betecknas – åldersrasist
  Ä skall betecknas – äganderasism
  Ö skall betecknas – övermänniskoattityd

  • Ett riktigt bra bokstaveringsalfabet! Mer politiskt korrekt går nog inte att få. 🙂

   Allt ska förändras utifrån genusbibeln. Det tar liksom aldrig slut. Hu! Det är sorgligt!

 6. Bidragen som hjälper till att hålla såna här tramsklubbar (politiska lobbyorganisationer) igång, måste snarast dras in.

 7. Om nu genus bara är en social konstruktion (enligt Södertörns högskola) så spelar det väl ingen roll hur man bokstaverar.

 8. Känns, som de knappast kan ha normala liv? Kommer att tänka på sagor och fantasier, K=Kurrekurredutt-ön L=Långnäsa. Ta gärna dom detaljerna när Sverige är någorlunda lagat och hoplappat från de mest akuta skadorna från åratal av Sverigefientlig villkorslös invandring utan rimliga orsaker. Myndigheterna beter sig, som om svenska skattebetalare inte omfattas av mänskliga rättigheter?

 9. I början av 90-talet fanns en tidning som hette: En ding ding värld, det mesta som stod i den var fabricerade nyheter .
  Nu kan man gå i denna blogg och läsa icke fabricerade nyheter, och fortfarande tro att det inte är sant. Ena dagen kaffe och macka för att få ner drogförsäljande, och nu detta så helt genomtänkta förslag.
  Inte undra på att tvångssterilisering fanns förr i tiden, kanske borde införa det igen

 10. Khaled och Laila österländska namn har definitivt ingen plats i det nya bokstaveringsalfabetet, där skall namn från närområdena finnas.
  Vilka incitament finns för integration om vi ständigt skall tillåta främlingar bestämma vad som går an?
  Vi har absolut inget att skämmas för annat än att vi har varit för släpphänta och eftergivna, ett uttryck för den svenska synden nr ett. ”Det är ju synd om dem, stackarna.”
  Rejäla besked, hårda nypor, inget daltande. Passar inte galoscherna? Fortsätt mot utgången!
  Varför ställer sig ingen myndighet frågan: varför skall vi behandla de nyanlända annorlunda än hur vi behandlar vår egen befolkning?

 11. Försvaret har ju krympts till en liten spillra som vid en militär konflikt skulle klara av att försvara Sverige i max. en vecka. Att ändra på nuvarande bokstaveringsalfabet ligger knappast överst på försvarsmaktens prioriteringslista av förändringar.

  Polisen är redan enormt överbelastad och förmår inte utreda och gripa gärningsmän som Khaled, Muhammed och hans kriminella vänner i tillräcklig stor omfattning.

  Utredningar av grova sexualbrott – t o m mot barn – läggs på hög eftersom skjutningar, bilbränder, mord, grovt våld, gängkriminalitet mm tar i anspråk alltför stora polisresurser. Ändring av nuvarande bokstaveringsalfabet ligger därför knappast överst på polisens prioriteringslista.

  • Jag håller verkligen med. Vi i Sverige agerar mot högerkrafterna i samhället som USA gjorde mot kommunisterna på 70-talet, där amerikanarna såg en kommunistspion i varje gathörn. Du hade uppenbara svårigheter att komma in i USA om du så mycket som sa Sovjet. Samma hjärnspöke verkar nu ha drabbat alla vänsterfeminister.

   • Benke:
    När jag på 50-talet första gång besökte USA tvingades jag skriva under,att jag eller mina anhörig inte var kommunister.
    Vidare även som numera,lämna fingeravtryck innan jag fick sätta min fot i detta högt lovade Disney-land…..
    Då var detta ett ungdomsäventyr att få se deras omskrivna skyskrapor. Vid mina senare besök har jag även sett de områden som döljes av dessa kulisser. Ingen skön syn att se niggrar och andra arter,ligga på trottoaren och sova i mörkret !

 12. ”Fredrika Bremer” och liknande är startade i ett helt annat syfte än det som tycks framgå. ”Everything is not what it seeems to be”. Konsekvenserna av detta syfte ser vi idag, och en mycket liten del av dessa konsekvenser är det som behandlas i denna artikel.

Kommentera