Kina tar hand om de muhammedanska barnen


För att förebygga framtida terrorhandlingar, utförda av utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, så tar Kina hand om barnen från så kallade ”riskmiljöer”!  Man ger dem en uppfostran och utbildning enligt Kinesiska värderingar, detta för att ge dem en Kinesisk värdegrund och förebygga framtida utbrott av muhammedanska terrordåd!


6 responses to “Kina tar hand om de muhammedanska barnen

 • X

  Om det värsta snyftmänniskorna har att säga om dessa skolor är att barnen inte lärs upp till muslimer så behandlas ungarna nog väl i alla fall.

  Gilla

 • Kent

  Mycket tufft beslut särskilt för föräldrarna.
  Men mycket nödvändigt för att stoppa islamiseringen.
  Kinesiska myndigheter förstår faran och har ryggrad att fatta de beslut som krävs.
  Med icke infödda islamister kan man tillämpa utvisning.

  Gilla

 • Hasse

  Jag tror Annie Lööf kissar på sig, när hon ser detta. Det här är lösningen på vårat problem. Alla SD barn ska indoktrineras, enl PK värdegrund…

  Gilla

  • Argus

   Indoktrineringen pågår ju redan för fullt så jag vet inte vad ytterligare verktyg och metoder PK skulle kunna använda sig av. 😉

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja blir sko-Annie statsminister och får bestämma så blir det nog fullt av SD, AFS och andra högerpopulistiska-elever i skolbänkarna som ska omskolas till trygga mångkulturälskande medborgare !

   Gilla

 • Valter

  Kanske nåt Löfven och hans värdegrunds gäng tänker på. Ta barnen av alla som röstad på SD, och ge dem en socialdemo värdegrund, vilket innebär du kan ljuga ,stjäla, våldta och mörda, men röstar du rätt, är allt i sin ordning, du har rått värdegrund.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: