Sverige igår, idag och ännu värre i morgon

BROTTSLIGHET. Från Bo Wisenfelts Facebook.

Jaha så blev man nyss rånad kl 21.00 på södermannagatan bondegatan . Gick med doggen då 3 små araber eller nordafrikaner 14-17 år flög på mig på korsningen Bondegatan södermannagatan.

En liten skit i svarta kläder, en längre kille med biege basebollmössa och en till som jag inte såg. De försökte fälla mig men lyckades inte och samtidigt slet de av mig en halkedja i guld. Sopade instinktivt till en av asen men fick inte någon bra träff. De drog iväg som små råttor. Fy fan vad jag är trött på allt jävla pack!

Polisen letar just nu. Hoppas de hittar de små skitarna.”

Facebook

26 thoughts on “Sverige igår, idag och ännu värre i morgon

  1. Det är starkt av honom att gå ut så här, Facebook är nämligen att betrakta som ett minfält.
    Näthatsgranskaren & Co. älskar ju att sätta dit folk och helst få dom åtalade.

  2. Jag har förgäves i många år försökt övertala min fru att det finns Svenska människor i det här landet som är i behov av hjälp, men hon vägrar lyssna på vad jag som är en människa som röstar på SD säger, för jag kan inte vara klok som röstar på dom.

    • Då får vi väl hoppas att det är lilla frugan som blir attackerad eller gruppvåldtagen så kanske hon fattar att det är detta som helt oskyldiga människor drabbas av i hennes trygga lilla Sverige

  3. Har en riktig bra försvarspryl, ett sågklinga till motorsåg tar bra mot dessa ligister fastsatt i ett vristband så inte motståndaren kommer åt den eller att man tappar den.

  4. Ja i vanlig ordning kommer polisen två dar efter, dom har ju order från högre ort att se mellan fingrarna när det gäller invandrarslödder..
    Finns det fortfarande någon som tror att dessa flytt från krig o
    elände?

  5. Jo polisen påstår att dom letar efter rånarna, men de har inte tid med sånt.
    Morgan har bestämt att de skall syssla med annat.

  6. Ha ha polisen letar dom gjorde ändå inte en teknisk undersökning Skulle dom mot förmodan få fast asen så e dom ju fria igen efter en par timmar

  7. Löfven igår ” Dom flyr för ett bättre liv ” Och vi får ett sämre liv tack vare dessa naiva politiker som släpper in IQ befriade mördare,rånare och våldtäktsmän . 😉

    • Ca 82% verkar vilja ha ett mkt sämre liv i godhetens tecken än deras föräldrar hade, grattar till att Ni lämnar över ett sämre Sverige än det Ni föddes i till Era barn!
      Har dom tur så kommer ”Lyxfällan” att rädda deras ekonomi, eller Triss, eller nätcasino, idioter.

  8. Helt enligt ritningarna tycker de 82% som röstat på 7K partierna, de små gullingarna hade ju inget guld och med tanke på värdegrunden och allas lika värde så var det ju logiskt.

  9. Jag tycker att det låter som Södermalm. Där har ni ju röstat på partier som gillar olagligheter. Jag läste att Moderaterna i Stockholm redan har glömt Kristerssons vallöften och nu ska samverka med Miljöpartiet.

    • Klart att det hycklande s.k högerpartiet M ska samarbeta med MP som tack vare extremvänsterns taktikröstning sitter kvar i riksdagen !
      Det är kört, svenska folket hade chansen i valet 2018 men tog den inte.

    • Det svenska naiva och konflikträdda folket har inte vaknat efter de senaste 40 åren och inte heller i valet 2018 så vad är det som säger att Mellosvenskarna någonsin vaknar till ?
      Naturligtvis ingenting, nu är det enligt min uppfattning försent att rädda Folkhemmet oavsett om man anser och tror att J.Å och hans SD är och ska vara räddningen men det är som sagt min åsikt, hoppas jag har jättefel.

    • Finns en sådan inom familjen…henne ger de sig inte på. Vet de anser att vi och hundar är smutsiga. Ska man som kvinna även behöva stoppa upp Bacon i f***** för att undvika våldtäkt!? Alltså, de här herrarna. ..UT(!) Hade mormor skrikit om hon levt!

    • Det kommer att bli mycket värre , andra och tredje generationen kommer att falla in i brott och det är stora barnkullar, därför blir det mycket material för brottslig verksamhet.
      Varnade för den här utvecklingen 10 – 15 år sedan .

      • Varningarna blir som vanligt för döva öron och till ett huvud fyllt med sågspån. Jag har gett upp hoppet om att detta land går att rädda.

      • 3e generationen kommer bli värst om vi inte startar massutvisning av hela klaner vid minsta brott för att stoppa detta vansinne

Kommentera