Vilket är det största blocket?

INRIKES. -Pettersson hör och ser att våra politiker troligen har gått i den svenska skolan. De har problem med matematiken och demokratin. 

Ulf Adelsohn, tidigare ledare för moderaterna skriver på Facebook”Om jag satt i riksdagen nu skulle jag tala med ALLA. Jag delar sannerligen inte vänsterns syn på Cuba och Venezuela eller deras ovilja göra upp med sitt förflutna, men för den skull kan jag tala med dem.

Inte heller delar jag SD:s uppfattningar om bl a integration och tycker även det partiet har medlemmar med en människosyn jag, milt sagt, finner motbjudande. Men tala med dem skulle jag.

Inte heller skulle jag tacka nej om vare sig V eller SD skulle rösta med mig.

Så i himmelens namn strunta i åsiktskorridoren, som bara tillåter samtal till vänster, låt dem skrika ett tag, och uppträd som vuxna och självständiga människor och tala med alla.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Vilket är det största blocket?


 1. …riktigt njutfullt å härligt få att få döma denna match
  få bevittna 82:ornas inbördes kamp över herraväldet
  i Sandlådan…å få döma gäng som blir förpassat ut
  i kyla och snålblåst
  …detta avgör den allsmäktige DOMAREN!!!


 2. riktigt njutfullt å härligt få vara Domare idf, att få
  beskåda 82:ornas inbördes kamp över herra-
  väldeti Sandlådan, få döma vilket gäng som blir
  förpassad ut i snålblåsten
  …detta avgör te syvende å sist DOMAREN!!!

 3. Att Adelsohn delar Moderaternas syn på tillvaron, tyder bara på att han inte hängt med, sen han la´av…

 4. Nog finner man motbjudande medlemmar i både moderaterna, sossarna och Mp, för att inte tala om vänstern, L och KD, för den delen.

Kommentera