Statslös arab begärs häktad, misstänkt för våldtäkt av lärare i Nässjö

BROTTSLIGHET. I går rapporterade vi om att en elev gripits misstänkt för våldtäkt på lärare i en skola i Småland. Idag har den misstänkte begärts häktad. 

Det är en arab, född 1999, som behöver tolkhjälp på arabiska som är misstänkt enligt Eksjö Tingsrätt B 1490-18. Araben är född i Damaskus, Syrien och en så kallad statslös palestinier.

Han är tidigare känd av polisen för narkotikabrott, olovliga körningar, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning.

Enligt lärarens polisanmälan ska våldtäkten ha skett på Brinellgymnasiet i Nässjö, i fredags. Den misstänkte eleven har anhållits, har förhörts och förvaras hos polisen i Nässjö.

På onsdag eftermiddag bekräftade jouråklagare Klas Lööf att han kommer att begära att den misstänkte blir häktad. Häktningsförhandling i tingsrätten sker troligen under torsdagen.

Den misstänkte eleven förnekar brott. Enligt häktningsframställan som lämnats in till tingsrätten har brottet ägt rum mellan 12.50 och 13.30 i fredags. Som häktningsskäl har åklagaren angivit att det finns risk att den misstänkte förstör utredningen eller undanröjer bevis om han släpps på fri fot. Åklagaren begär också om tillstånd att få ålägga eleven restriktioner.

-Pettersson säger inget…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Statslös arab begärs häktad, misstänkt för våldtäkt av lärare i Nässjö

 1. Enligt far och mor är dom en normal familj och deras son skulle aldrig göra nåt illa De måste vara ett misstag Mannens brottregister är redan digert men de e tydligen normalt i dessa normala familjer

 2. En omvänd i pk-vänsterns lärarkår.
  Eller?
  Hon kanske skyller på sig själv för att hon såg horig ut utan slöja och bjöd in till det?

 3. Undrar om läraren var en av dom allt för många som gav
  förnyat förtroende till den skadliga regeringen att fortsätta
  att förstöra landet??

 4. Nu, Rö´luvan. Nu skulle du ha slagit näven i bordet. Men det har faktiskt funnits 10 000-tals relevanta anledningar även innan.

 5. Varför bär inte lärare Dan Eliassons tafsarmband? Nu väntar vi bara på PK-sektens relativiserande ursäkter om att vi inte vet vad denna lille ”ponke” har gått igenom i livet.

 6. Statslös???
  Skitsnack!!!!
  Leta upp någon liten ö/kobbe dit vi kan skicka alla ”statslösa” när de behöver slängas ut från Sverige.

 7. T.o.m. lärarna börjar behöva livvakt. Röven som ställt till med allt detta kan väl låta sina livvakter ta hand om lärarna. Lövin kan väl anställa en Afgan som personlig vakt.

   • Tycker att hon var lite rasistisk att anmäla araben när han bara utför kulturella gärningsr i värdlandet, eller hur. Han får nog skadestånd av Annie Lööf ska Ni se.

  • Det blir när deras Barnbarn börjar att ställa kritiska
   frågor om hur dom kunde vara så extremt korkade
   att låta dem som förstört landet få fortsätta sin
   förstörelseverksamhet gång på gång, det blir dessa
   barnbarn som kommer att få ta dom värsta smällarna
   vilket är sorgligt!

Kommentera