Doku på G


Nu börjar den jihadistgranskande stiftelsen Doku:s webbsida att ta form.

Sedan en vecka tillbaks har man lagt in texter som tidigare publicerats av stiftelsens initiativtagare. Webbsidan kommer att fyllas på med fler avslöjanden, varav många förhoppningsvis i realtid.

Stiftelsen är helt beroende av donationer, men huruvida staten kommer att skjuta till pengar på samma sätt som Expo kan ta del av våra skattepengar återstår att se. Jan Björklund kanske har en annan svettig skjorta han kan sälja av, eller så kanske LO kan ta några miljoner av medlemmarnas pengar och skänka. Kyrkan har vi förstås och kanske några muslimska församlingar visar att också de vill motarbeta jihadism? Annars är det väl som ofta är, vanligt folk som får bidra till verksamheten.

Skänk och sprid. Kan tänkas att en rad miljöpartister och centerpartister sitter hemma och är byxis just nu.

Doku

 


One response to “Doku på G

  • Återvandringsverket

    Tämligen självklart att staten inte kommer finansiera det här. Snarare riskerar de väl husrannsakan i jakt på brott mot GDPR – något Expo under alla decennier aldrig behövt oroa sig över.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: