EU har problem med Ungern


EU. Det verkar som EU är griniga på Ungern för att de vägrar ta emot det antal flyktingar som EU bestämmer, så nu ska EU-parlamentet granska om Ungern åsidosätter EU:s grundläggande värden genom ett så kallat artikel 7-förfarande. Ytterst kan Ungern förlora sin rösträtt i Bryssel.

-Pettersson misstänker att det är ett meningslöst utspel av EU. Ska beslutet gå igenom måste samtliga av de övriga EU-länder vara eniga och jag har en känsla av det blir svårt. Polen, Slovakien och Tjeckien har tidigare sagt blankt nej till EU:s flyktingkvoter. Österrike, Danmark, Italien och några till är starkt emot muslimsk invandring så jag tror nog ungrarna kan sova gott.

Ungern har tidigare varit ockuperat av muslimer, sedan nazister och kommunister. Jag tror inte de är intresserade av muslimer igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “EU har problem med Ungern

 • Kenth Andersson

  Ett patetisk spel för galleriet, bara dumsverige tror att hot och en granskning ska få Ungern, Polen eller Tjeckien att ändra sin inställning om att fosterlandet och de egna medborgarnas väl och ve går före och är viktigare än ett mångkulturellt krimininellt anarkisamhälle som bland annat EU-länderna Sverige, Tyskland, Frankrike och Spanien vurmar för och tydligen vill ha !
  Bara hoppas att Ungern, Polen, Tjeckien och även Italien med sin nu nya sunda regering lämnar rikemansklubben EU snarast vilket nog inte är uteslutet.

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Ungern med flera skulle vinna mycket på att gå ur EU.

  Gilla

 • ruben

  Vad jag förstår har Ungern fattat hur kostsamt det är. Vore det fördelar, som regeringen försökt inbillat svenskar, skulle EU-länderna tävlat om att få ta emot så många, som möjligt. Sverige har tävlat hejvilt, men varit ensam tävlande. Bara Sverige kunde höja skatterna så oförskämt.

  Gilla

 • Suzie

  ”EUROPEAN NEWS
  Expert warns: The Islamisation of a country can no longer be stopped if Muslim population reaches 16%
  According to a Harvard University study, the Islamisation of a country cannot be stopped once the Muslim population reaches 16 percent of the total population. This is what Islam expert, Nikoletta Incze, said on 22 June, on Hungarian public television.”

  https://voiceofeurope.com/2018/06/expert-warns-the-islamisation-of-a-country-can-no-longer-be-stopped-if-muslim-population-reaches-16/

  Gilla

 • ossie

  Ungern är ett föregångsland. Man ska absolut hålla denna smitta som islam innebär utanför landets gränser. Hela västeuropa är ju ett enda avskräckande exempel.

  Gilla

 • Thor

  Inte en chans att Ungern skulle förlora sin rösträtt. Det skulle kräva att de övriga länderna enhälligt fattar ett sådant beslut. Det kommer inte att hända, åtminstone Polen ställer inte upp på det. Det hela är en osmaklig Soros-cirkus. Låt Löfven hålla tal i EU-parlamentet och predika om hur lönsamt det är med asylanter, de som tror på honom kan ta emot asylanterna och Ungern slipper.

  Gilla

 • Thomas

  Ungern ett föregångsland och Viktor Orban har något som Löfven saknar. Ryggrad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: