En smäll mitt i Sverigebilden


INVANDRING. Även efter införandet av gränskontroller och riksdagsvalet fortsätter den muslimska invandringen till Sverige. Man kan bli fatalist för mindre, skriver Mikael Jalving på Jyllands-Posten.

Jalving berättar hur han träffade Sverigedemokrater för åtta år sedan, som var intelligenta och arbetade långsiktigt. De visste att den galopperande muslimska invandringen utgjorde ett hot mot landets sammanhållning, samtidigt som SD:s tillväxt tragiskt nog var beroende av invandringen.

SD visste att desto fler människor från Mellanöstern som kom till Sverige, desto mer skulle motståndet mot växa. Frågan var bara om Sverige under tiden skulle passera en kritisk punkt, varefter den politiska ordningen inte kunde räddas.

Allt fler svenskar har helt enkelt fått nog av gäng, våld, parallella samhällen och muslimska motsvarigheter.

Den bannlyste journalisten Gunnar Sandelin, som i mer än 10 år har skrivit om migration till Sverige på bloggen Det Goda Samhället  med de svenska myndigheternas egna siffror och prognoser som grund. Här dokumenteras att även att efter gränskontroller och andra åtstramningsåtgärder har införts i Sveriges så fortsätter den explosiva invandring. Man kan bli fatalist för mindre.

Så från Januari till sista augusti i år har myndigheterna i Sverige beviljat mer än fyra gånger fler uppehållstillstånd än Norge, Danmark och Finland har gjort – tillsammans.

Det är ett rimligt antagande att upp till en halv miljon fler utländska personer kommer att bo i Sverige om tre år med alla förväntade konsekvenser – utöver det våldsamma demografiska skiftet som har skett under de senaste 30 åren.

När de etablerade partierna , av allt att döma kommer att fortsätta att vägra att samarbeta med Sverigedemokraterna, kommer landet att fortsätta sin romans med det mångkulturella och Mellanöstern.

Sverige fortsätter resan utför som landet gjort till sin specialitet.

Läs gärna hela artikeln på Jyllands-Posten…

Varsågod här är Muhammedkarikatyrerna på Petterssons igen. Tolv teckningar som fredens apostlar satte världen i brand för och fortfarande är beredda att mörda för. De publicerades första gången på Jyllandsposten den 30 september 2005. Svenska medier och politiker kröp då som nu för muslimerna och islam…

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


31 responses to “En smäll mitt i Sverigebilden

 • Robin H.

  Eftersom det är flest kommentarer här publiceras nedan med förhoppning att det sprids till alla sajter!

  Felaktigt påstås att namninsamling om valfusk är startad av SD.

  Den mest vidrigaste kartläggning av SD folk pågår sedan några dagar genom att de luras till att i ett falsk upprop lämna ut namn och bostadsort på sajten Skriv Under!
  http://archive.is/wXslH

  ”Spridd namninsamling om valfusk påstås felaktigt komma från SD
  https://www.faktiskt.se/granskat/dn/helt-fel/spridd-namninsamling-om-valfusk-pastas-felaktigt-komma-fran-sd/

  Granskat av dn.se
  https://www.faktiskt.se/granskat/dn/helt-fel/spridd-namninsamling-om-valfusk-pastas-felaktigt-komma-fran-sd/
  den 11 september 2018 kl.18:12
  Ansvarig utgivare Peter Wolodarski
  https://www.dn.se/nyheter/politik/spridd-namninsamling-om-valfusk-pastas-felaktigt-komma-fran-sd/
  Robin H.

  Ps. Första namn som skrivit under det falska uppropet bör kollas, för i äkta upprop är det alltid skaparen som är första namn, ds

  Gilla

 • Thomas

  Svensken är nöjd över valet,bara han/hon får sitta hemma och pösa i soffan i sin lilla hörnlägenhet med sitt lådvin och stirra på dumburken på idol och Melodifestivalen .
  Så länge det inte drabbar en personligen så bryr sig svensken inte om så det sker ett hedersmord av muslimen inunder. Inte lägga sig i. Bara tänka på sig själv att se nästa idol och kolla facebook och bli vän med en ensamkommande och gå med prideflagga.
  Fy faen vilket sjukt samhälle vi har.
  Förbannade syltryggar till amöbor är över 80% av folket idag.
  Må ni få känna på karma en dag.
  Sverige tillhör svenskarna. Inte folk från mena-länder.
  Är det så svårt få in det i era ruttnade vänsterhjärnor.

  Gilla

 • Dino

  Bäst att Pettersson ser upp med vad han lägger upp för bilder då EU har klubbat igenom den berömda lagen ang upphovsrätt

  Gilla

 • Nisse

  Med tanke på valresultatet är det bara att konstatera att Sverige går mot en fullständig katastrof. Jag kan inte förstå hur en del människor fortfarande tycker att massinvandringen är något bra och tillför så otroligt mycket, men vad?

  Med tanke på Riksbankens vansinniga räntepolitik och att privata företag och svenska hushåll har skulder på drygt 10 tusen miljarder, varav hushållens skulder är drygt 3000 miljarder kan det bara sluta på ett sätt.

  En fullständig krasch på alla plan med minskade och i vissa fall helt indragna bidrag. Vad händer då?

  Vi har en bostadsmarknad som helt spårat ur och som många har använt som en outtömlig bankomat med ständig påfyllning. Lyckligtvis så kommer nog det en välbehövlig självsanering.

  Om nu dessa scenarier skulle inträffa och ställas mot den pågående massinvandringen, då slutar det inte lyckligt.

  Sverige går en mörk framtid till mötes.

  Ps! Jag håller fullständigt med Lena med tanke på valresultatet, dom flesta svenskar verkar vara stendumma.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Att 7 klöverns politiker säger sig måna om Folkhemmet är ännu svårare att begripa, man kan säga att det är helt obegripligt när man ser hör och vet hur det är i ute i den riktiga verkligheten i dagens s.k trygga mångkulturella Sverige efter 40 år av vanstyre som 7 av dagens 8 partier i riksdagen är skyldiga och bland dessa 7 finns av naturliga skäl inte SD !
  Alla de i Sverige som kategorisk i alla lägen med näbbar och klor alltid försvarar den svenska totalt okontrollerade och för landet katastrofala massinvandringen lever bor som alla vettiga svenskar vet inte i den riktiga verkligheten utan bor i välbärgade mångkulturella fria zoner.
  Allting är bara ett förb……at vidrigt och typiskt svenskt berömt hyckleri.

  Gilla

 • Mia

  Jag hörde att alliansen diskuterat att göra ett uppehåll i asylmottagningen under något år och istället låta anhöriga få komma hit.
  Ganska vettigt tycker jag.

  Gilla

  • skunk

   Hade de också några förslag på hur uppehållet i asylmottagningen ska gå till? Genom sänkta bidrag kanske?
   Tillåt mig gapskratta.

   Gilla

  • OPet

   Mia ! Behövs det ??? Du har ju hela tiden hävdat att såssarna har dragit i handbromsen redan , att vi ligger på EU s mini nivå ??? Och uttryckt att det inte stämmer med vad som komma skall enligt migrationsverkets prognoser ??? Som du dessutom skulle kolla upp och återkomma med ??? Hela grejen är att vi har inte lyckats med integrationen dom senaste 20-30 åren !!! Detta beror på att man tar in för stora mängder på kort tid . Samhället klarar inte den belastningen så kontentan blir att alla hamnar i samma områden med resultat att man behöver inte lära sig språket utan man kör på sitt eget och lever ihop med sitt eget folk ! Vissa grupper har smält in i det svenska samhället men totalt sett är det alldeles för många som lever utanför ! Sedan är det så att dom flesta ca97% av individerna kommer för bidragen så dom är inte intresserade av varken språk eller arbete !!! Då kan man aldrig integreras !!!! Så med facit i hand så kommer Sverige aldrig bli vad det har varit ! Så i framtiden kommer nog dom flesta undra vad fan ni tänkte på ! Men glöm då inte att berätta att det fanns många som försökte rädda landet !!! SD ! Det enda parti som som ville annat med Sverige !!!

   Gilla

   • Mia

    Jag har ju redan ett antal gånger skrivit att Sverige har tagit emot fler än vi klarar av, men det tycks aldrig gå fram. Ja, jag tyckte de drog i handbromsen hösten 2015 och har de senaste åren tagit emot runt 25.000/år vilket är en stor skillnad mot 163.000 under år 2015.

    Jag förstår inter siffrorna som skrivs här nu och orkar inte forska i dem, men det beror väl dels på att man äntligen blivit klara med gamla ärenden, dels att man vid ett par tillfällen plockade fram siffror på alla som kom hit och inte bara asylinvandrare.
    Hur kan du veta om 97 % kommit för bidragen, då kan du väl lika bra hugga till med 100 % när du ändå är på gång.

    Om SD någonsin ska kunna rädda landet som du säger, så får de sluta att göra sig omöjliga inför de andra partierna. Både Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson har fått många att reagera negativt sista tiden genom sina uttalanden.

    Gilla

   • Tony

    Det är inte dom andra partiernas representanter dom jobbar
    för utan det är för Svenska folket.

    Gilla

   • Stenbock

    OPet:
    Tror att Mia liksom Folkpartister ändrar åsikt,allt efter hur vindflöjeln visar !

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Du behöver inte forska i dina siffror,för att få fram hur många ytterligare parasiter,vi skatteslavar i Absurdien skall tvingas föda.
    Säg att ni tagit emot c:a 200.000 s.k. barn. Dessa har minst en mor och en far.Troligen ett flertal syskon,som plägar i deras kultur. Detta kan du jämna ut med siffran 5 /(fem)
    Ett minimumtal såvida inte mormor,morfar,farmor och farfar kommer med).
    Alltså anser du det vara en fördel,att importera c:a 1.000.000
    mer eller mindre sådana analfabeter, i stället för riktiga flyktingar ?

    Gilla

   • Mia

    Du verkar dåligt insatt i reglerna för anhöriginvandring så här får du litet att läsa.

    https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Skydd-och-asyl-i-Sverige/Efter-beslut/Om-du-far-stanna/Familjeaterforening.html

    Gilla

  • Kenth Andersson

   Efter 40 år av en katastrofal och totalt okontrollerad massinvandring är det nu dags för en återvandring, inget annat !
   EJ NÅGRA IN BARA UT.

   Gilla

  • Tony

   Det måste väl vara både bättre och billigare ifall den person som gömmer sig hår i landet hade rest hem till den familj som tydligen kunnat leva i landet han har flytt ifrån? Fast det är klart att med Sveriges outtömliga kassakista kan nog föda hela jordens befolkning till sist., en genomsnittlig familj av dessa består väl av
   6-7 personer, gånger livstids försörjning sedan, Och detta är en flykting?

   Gilla

  • OPet

   Mia ! 97% ekonomiska invällare är enligt EU s beräkningar av det totala antalet som kommer till Europa . Så det är inget hokus pokus ! Till Sverige är det enligt migrationsverkets beräkningar så det är heller inget hokus pokus !!! Mycket att förklara i framtiden för nästa generation !!!

   Gilla

 • Grune

  Det är ju så att den utländska median asgarvar åt Svenskarna för att dom saknar förstånd. Hur kan det var så att Svenskarna är så självmordsbenägna.

  Gilla

 • ruben

  De, som gör brott och har flyktingstatus kan inte utvisas. Jag trodde knappt det var sant. Kan brottslingar äga flyktingstatus? Ja enligt artikeln här.
  https://www.expressen.se/gt/nya-domen-efter-brandattacken-mot-synagogan/
  Vad håller Sverige på med?

  Gilla

 • Billy Boy

  I huvudinlägget ovan finns en hänvisning till …

  ”Den bannlyste journalisten Gunnar Sandelin, som i mer än 10 år har skrivit om migration till Sverige på bloggen Det Goda Samhället.
  ”Det Goda Samhället” i blå text ovan har en underliggande länk som pekar fel.

  Jag förmodar att länken borde peka mot denna artikel i stället:

  Nödvändigt att punktera myten om migrationens åtstramning
  9 september, 2018.

  https://detgodasamhallet.com/2018/09/09/nodvandigt-att-punktera-myten-om-migrationens-atstramning/#more-13253

  Gilla

 • Kurt

  I Sverige idka man humanism till Döds

  Gilla

 • Ner med 7k

  Inte klokt man ska få real News i svenska alternativmedier och utländsk press, danska medier är mer sakliga o objeltiva

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: