”Burkamiljonär” erbjöd hjälp – ingen nappade


ISLAM. Den fransk-algeriske miljonären Rachid Nekkaz är just nu i Danmark för att infria sitt löfte om att betala böterna för dem som fällts för att ha burit niqab eller liknande klädesplagg. Men inte en enda nappade på hans erbjudande, rapporterar TT.

Nekkaz väntade utanför folketinget i nästan en timme men ingen dök upp för att ta del av hans hjälp. Miljonärens erbjudande står dock kvar och han kommer att besöka Danmark en gång i månaden framöver.

-Pettersson tycker att det är glädjande, men anser att den rike muslimen försöker sabotera dansk lagstiftning och borde ha inreseförbud…

Tidigare på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “”Burkamiljonär” erbjöd hjälp – ingen nappade

 • Alfred

  Kanske sopsäckskvinnsen upptäckte att det är så mycket enklare att leva utan barlasten som sopsäckarna utgör. Därav det svaga intresset

  Gilla

 • Kenth Andersson

  7 klövern kan väl bjuda in honom till vårat trygga och heligt mångkulturella Sverige, alltid kan han väl göra något för det kommande icke kristna Folkhemmet ?

  Gilla

 • Ståfräs

  Såg några sådana i somras som sen skulle ”dressa upp sig” och låste in sig på dam toan minst 30 minuter, hoppas batikkärringarna kissade på sig som stod i kön.

  Gilla

 • Stenbock

  I detta sammanhang vill jag visa hur de Schweizare som läser ” Die Weltwoche” klassar sitt samhälle. I enkäten nedan ser att 71 % av dem som röstat,ser vänsterextrema,islamister och kriminella,som största faran för landet.
  Undrar hur en sådan omfrågan skulle sett ut i Absurdistan.
  Själv ser jag kartellen 7-klövern,som absolut farligast följt av,alla importer !
  https://www.weltwoche.ch/publikationen/umfragen.html

  Gilla

 • Stenbock

  Detta om något borde alla Nordiska besserwisser,sätta sig ner och läsa på om alla olika sekter,som döljer sig bak denna ideologi,som här uppe kallas Islam.
  Stenbock vill inte lära ut mer om dessa underutvecklade kameldrivare. Förutom att denne ”miljonär ” troligen är något liknande i rangordningen, som Jehovas Vittne,inom ”vår” kristna värld.
  F.ö. kan jag kort nämna att varje Arabland har sin egen sekt,dessa hatar i sin tur de andra ländernas !!!

  Gilla

 • tikamax

  VEM vill ta HJÄLP AV EN KVINNOFÖRTRYCKARE om man har möjlighet att VÄLJA????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: