Offer för 7 klöverns ansvarslösa invandringspolitik

Ännu en Svensk kvinna (91 år) har mördats av en av de så kallade pensionsräddarna. ReklamProfessorn som jag lånat nedanstående ifrån är UPPRÖRD! 

ReklamProfessorn

Tidigare om mordet och domen på bloggen…

13 thoughts on “Offer för 7 klöverns ansvarslösa invandringspolitik

 1. SD fortsatt tredje största parti efter M trots alla glädjekalkyler innan valet och verkar vara ganska nöjd med ett valresultat under 18%, är partiets väljarkår också nöjd, det blev av någon anledning inte 20, 30, 40 eller ännu mer % för SD, vad hände ?

 2. Svar till Mr Q:
  VARFÖR skulle en fråga angående en återvandring vara detsamma som en röst på 7 klövern ?
  Märklig fråga men kan säga så mycket att någon röst har inte 7 klövern fått av mig varken i riksdag kommun eller landsting/regionval.
  Trevlig valvaka, den 10/9 vet det svenska folket valresultatet och hur framtiden ev kan bli i den politiska sandlådan.

 3. Detta visar tydligt vad Löven-dåren tänker innerst inne. Han ömkar för kriminella utlänningar före våra åldringar som byggt upp landet. Så vidrigt att ord ej finns! Rösta bort asen nu!

 4. Självklart att de inte har beklagat förlusten. Det vore att erkänna att de hade fel och därmed bär ansvaret.

 5. Som Ikea offren som var svenskar fick inte ens en blomma på sin grav av svenska politiker, men jävlar när offren i Trollhättan då tävlade politikerna om att beklaga demonstrera närvara vid begravningar manifestera mot våldet. Men då var ju offren invandrare. Människors lika värde kör ju sosseriet med. Hyckleri i världsklass.

 6. Tråkigt att det är vi Svenskar som döms till 14 000 000kr i böter för en person från Afganistan. Kostnad för förvaring i Sverige. Hade kostat en tjugondel i Ukraina. Löfven får förklara en gång till hur han menar att dom kommer att bli lönsamma längre fram.

 7. Sverige är att u-land.
  Totalt förstört av kulturmarxisterna som gullar med skäggmän från mena-länder utan asylskäl och låter svenska pensionärer och sjuka kräla i smutsen för att hitta pantburkar förvatt få några kronor.

  Vilket förbannat svek.
  Jag är rädd att det är kört. Många Svenskar är som menlösa godtrogna lamm totalt utan konsekvensanalys av att de kommer offras på mångkulturens altare om inte islamiseringen och folkombytet stoppas.
  Finns inget folkslag som är så naivt och trögtfattade,ledsen att behöva skriva det men så är det, tills nu,hoppas jag.idag måste det vända.
  Ett liknande scenario skulle vart otänkbart i t ex våra grannländer.
  Där blir man inte rasistanklagad för att man vill sitt eget lands väl.

  Politruker ,kändisar ,godhetsknarkarna som totalt saknar verklighetsuppfattning utan lever i sin egen bubbla där alla tycker likadant,
  dessa sjaskiga slashasar till drägg lever med livvakter, privatchaufför,i vita homogena rikemansområde ,
  dessa syltryggar till pack som aldrig behöver oroa sig för bli bostadslös tycker att vi vanliga hederliga svenskar ska stå tillbaka för den nya adeln muslimerna.
  Allt ska monteras ner som påminner om det Sverige som en gång var en stolt trygg nation.
  Hur i hela friden kan nån normal funtad människa rösta på 7klövern?
  Är det inte mer humant begå självmord direkt..
  Imorgon ska Stefan Löfven skriva in sig på arbetsförmedlingen hemma i
  Ö-vik.
  Vi måste ta tillbaka vårt land.
  Sd tar makten tillsammans med Kd.
  Mp åker ut så det sjunger om det.
  AfS kommer in istället.
  Och det blir champagne och hummer i natt.
  Måtte det bli så, annars arma,arma land
  Jag flyttar till Norge.För gott.Men hoppas inte det.

 8. Svenskarna är för ynkliga. Trots det grova våldet – från invandrare mot svenska åldringar, barn och kvinnor – ställer få svenskar upp för offren. Svenskarna säljer sig, i val efter val, till den politiker som lovar just deras grupp de bästa villkoren.

  70% av svenskarna ämnar rösta för fortsatt eller ökad invandring av människor, som hatar och föraktar oss och vår kultur.

 9. För jävligt!?
  Svenska politiker tänker mest på sig själva..Vill vi ha en förändring Rösta då på AfS .Tror själv att det är enda alternativet.
  Hella familjen röstar på AfS.

Kommentera