Jonas Gardell: Det går inte att vara sverigedemokrat och svensk

VALET 2018. -Pettersson vet att det går att vara bög och Sverigedemokrat samtidigt, men jag tvivlar på att det går att vara bög och komiker, definitivt går det inte att vara Jonas Gardell och en tänkande medmänniska samtidigt.  

Däremot kan man med 100 procent garanti påstå att den som är bög och heter Jonas Gardell är en riktig idiot.

Herr Gardell borde prova hur det är att vara bög och islamist…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

32 thoughts on “Jonas Gardell: Det går inte att vara sverigedemokrat och svensk

 1. Så det säger han?
  Jag säger att är man muslim så är man inte svensk och den som konverterat har inget gemensamt med detta land längre.

 2. Har inte Jonas Gardell en islamkramande brorsa? Brorsan kan knappast erkänna bögar med tanke på sin “vänkrets”. Undrar hur familjemiddagarna fungerar inom Gardells släkt.

 3. Hur går det för SD i valet, just nu fortfarande tredje största parti inte näst största !
  Är SD:s väljarkår nöjd med % och kommer SD att kunna rädda Sverige framöver som det talats så mycket om från visst håll innan valet ?
  Verkar som om 7 klövern även efter detta val är komplett i riksdagen det kanske inte blir så enkelt för SD att få något större politiskt inflytande framöver.
  En sak är helt säker, man ska inte bry sig om opinionsmätningar det visar sig just nu när SD inte ens verkar nå 18% definitivt 20, 30, 40 eller ännu mer % blir inte verklighet denna gång och tyvärr kommer heller inte AFS in i riksdagen denna gång men det är ett nytt val om fyra år.
  Blir intressant att se om J.Å orkar jobba vidare som partiledare efter detta väl inte helt lyckade valresultat för SD.
  Vänsterpartiet (kommunisterna) ökar en hel del och Miljöpartiet verkar bli kvar Annies Lööfs Centerparti ökar också och Socialdemokraterna gör trots allt ett hyffsat valresultat.
  Den trygga och naiva s.k 87:an tycks återigen ha sagt sitt.
  Blir nog rörigt i sandlådan framöver men massinvandringen kommer garanterat att fortsätta efter detta valresultat !!!!!

 4. Säger idioten Jonas Gardell vars bror Mattias Gardell stöder Hamas som kastar homosexuella från hustak!

 5. Är Jonas G så dum att han inte förstår att när Sverige blivit islamistiskt(vilket det kommer att bli, enl vallokalsundersökningen så röstar 79% för fortsatt islamisering) så kommer sådana som han att straffas med DÖDEN!?

 6. Mark och Jonas! Jag är en SVENSK pensionär och var idag och röstade på SD. Det gick alldeles utmärkt. Mitt röstkort och legitimation blev godkända och jag stod med i röstlängden.
  Jag tycker att ni två knallkorkar, skall göra ett socialt experiment. Leta upp en salafistisk moské och ställ er utanför och pussas och kramas när fredagsbönen är slut. Ett tips: förvarna närmsta akutmottagning att ni är på väg.

 7. Jaha…nu ser man att det är ”onormalt” mycket PK-jönsar här inne, då de gör allt för att dra tummen ner för det mesta, som visar/säger sanningen.
  Detta gör de säkert i ren desperation, då de förstår ( va ? skev jag förstår ??? ) att de är nu helt borta efter detta val.
  👍👍👍👍👍

  Gardell med fru kommer nu kunna fortsätta med sina böjelser, då islamiseringen av Sverige kommer minska/stanna upp.

  Trots all fusk och bedrägerier och löjliga tidiga prognoser ifrån vänster-media, som detta val innehåller, så kommer SD ändå vinna!!!
  SD….NI ÄGEEEEERRRRR 😘😘😘

   • Kul att se att dessa PK-jönsar är här och läser.
    Kan inte begära att de ska förstå, men ändå kul att se att de är här.

    👍👍👍👍👍 till er PK-jönsar 🤪

 8. Vill ej gå på att svara vem är frun och vem gör vad. Det är deras rätt att älska varandra men det är synd att dem tar betalt för den clipet.
  Vad är deras svar till vem skulle jag som gay ge mitt röst? till S som skrev brev till min far som är 80 och har demens? S vill ha hans röst.

 9. Givetvis finns det personer med extremt korkade synpunkter. Det har de full rätt att ha och uttrycka. Det märkliga är att det är just dessa som har företräde i media.

 10. Ja det är konstigt att dessa annars så stöddiga artister inte begriper ifall olyckan är framme och Sverige blir ett Muslimt land så kan sådana som Jonas Gardell hälsa hem. Det är nog fan så mycket lättare att vara bög i ett Sverigedemokratiskt styrt Sverige än ett Muslimstyrt.

 11. Nu borde väl verkligen censuren slå till. Man får ju inte häva ur sig vad som helst. Så vida det inte är PK-kompisar, förstås.

  • Jag förstår inte att 48 bögar saknar förmåga att tänka logiskt. Det är fysiskt omöjligt för två av samma kön att producera avkomma. Alltså: Vikingar inga barn, inget Sverige, capeesh?

  • Med facit i hand vore det kanske det bästa?
   Sen enligt en hel del kräk så finns vi ju inte oavsett vilket.

  • Så hade det varit, men 7-klöverns följe har nu gjort allt för att gömma röstsedlar, räknat fel och än mer olagliga handlingar.
   Detta gör de för att de inte besitter förstånd att förstå vad som sker i Sverige och övriga Europa.
   Man kan inte begära förstånd….det är så synd bara om deras barn och barnbarn, då de inte har kunnat välja föräldrar.
   Lider med deras barn och barnbarn 😢

Kommentera