V-ledaren Jonas Sjöstedt hade möte med terrorkopplad grupp


VALET 2018/TERRORISM. De poserar med automatvapen, sprider antisemitiska bilder och har stått bakom en massaker på skolungdomar.

V-ledaren Jonas Sjöstedt kritiseras nu för sitt möte med organisationen Grupp 194 – och kopplingarna till den militanta samarbetspartnern DFLP.

Grupperna har delvis finansierats genom svenska skattemedel.

– Vänstern borde göra upp med sådana här grupperingar, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp, enligt Expressen.

-Pettersson säger som vanligt. Kommunism, nazism och islamism är samma skit och vänsterpartiet vet vad de gör. Tycker ni att det är bra röstar ni naturligtvis på Sjöstedt & Co, annars se er om efter alternativ…

TIDIGARE 2018-08-12. Vänsterpartiet har terroristkramare på sin riksdagslista

TERRORISM. Grupp 194 är namnet på en pro-palestinsk grupp som hyllat barnmartyrer, demonstrerat för att dömda terrorister ska bli fria och lovordat en attack mot israeliska skolbarn. Nu kandiderar gruppens ordförande till riksdagen via Vänsterpartiet.

Said Hadrous, ordförande i kontroversiella Grupp 194, står nu på Vänsterns riksdagslista. Foto: Drago Prvulovic

I december skrev Världen idag om Grupp 194 som hyllade palestinsk terrorism och fick stöd av Malmö stad för att nattvandra. På sin Facebooksida hade gruppen lagt ut inlägg som hyllade barnmartyrer, lovordade Ma’alot-massakern där 21 israeliska skolungdomar sköts ihjäl och visade ett nära samarbete med DFLP (Demokratiska fronten för Palestinas befrielse) – gruppen som låg bakom massakern.

På Facebook­sidan hade det även funnits en antisemitisk bild, som plockats bort, och en bild där Grupp 194 demonstrerade för att dömda palestinska terrorister skulle bli fria.

– Man kan fråga sig vad sådana här solidaritetsförbund handlar om. Har man dem för att få röster? frågade sig terrorforskaren Magnus Ranstorp i Världen idag.

Läs mer på Världen Idag…

-Pettersson säger att islamism, nazism och kommunism är samma skit…

Vi får inte glömma att det som idag är Vänsterpartiet, är det parti som stod bakom Stalins terror och anfallskrig mot våra grannländer samt stödde Hitler…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


2 responses to “V-ledaren Jonas Sjöstedt hade möte med terrorkopplad grupp

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: