Stäng

Ung vänster: Dagens poliser skyddar morgondagens Hitler

VALET 2018. Man kan undra vad många av dagens ungdomar fått lära sig i skolan om respekt för andra, demokrati och yttrandefrihet? 

Alternativ för Sverige håller just nu ett valmöte i Kungsträdgården, Stockholm. På plats finns Lega Nord, Italien och Alternative für Deutschland som talar på AfS valfinal.

Där finns representanter från följande länder Italien, Tyskland, Belgien, Estland och Finland.

Givetvis är den vänsterblivna organisationen ”Ung Vänster” där och skriker ”Hela Sverige hatar polisen” och ”Dagens polis skyddar morgondagens Hitler”.

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 reaktioner på “Ung vänster: Dagens poliser skyddar morgondagens Hitler

 1. Några hundra AFS-anhängare med plakat men många motdemonstranter !
  Så beskriver en reporter förmodligen ingen anhängare av AFS politik läget i Kungsträdgården.

 2. SVT och övrig Media skyddar morgondagens Stalin genom att
  inte skuldbelägga dessa skitungar i vänsterkretsar för vad dom
  håller på med när dom hindrar tillståndsgivna möten, svenska
  folket har inte valt dessa skitungar till dess företrädare.

  1. Hela Sverige består av fler än 14 åriga skitungar som aldrig kommer att få ett jobb i Sverige bara för att det finns ingen som vill anställa dessa amöbor. Dom kommer heller aldrig att få någon bostad.
   Alt beror på att dom saknar för många hjärnceller.

 3. Dagens poliser skyddar mot morgondagens Stalin. Vänstern har med stor, stor marginal mördat fler människor än någon annan ideologi.
  Dessutom var Hitlers NSDAP också ett socialistiskt parti! Det var en nationalistisk variant, en av många socialist-fraktioner i Tyskland före andra världskriget. De som hade makten i Sovjet och vann andra världskriget var international-socialisterna och de har genom att de dominerar media lyckats sälja lögnen att nazismen är höger. Socialism, både den internationalistiska och nationalistiska, och fascismen, är kollektivistiska, centralstyrda ideologier som inte har ett dyft med högerns individualism och kapitalism att göra.
  Det är ingen slump att media alltid kallar det nazism, och aldrig national-socialism.

 4. Vänsterfolket vill att alla företag ska flytta.Det är så man tollkar derras budskap.
  Nollor som inte vet något.dom flesta går på bidrag.
  Hör inte hemma i arbetarklassen heller !

 5. Hade VPK tagit makten i Sverige efter andra världskriget hade vi nu varit norra Europas Albanien, men det fattar inte de curlade snorungarna….

 6. Dagen polis skyddar nutidens pol pot, mao och stalin.
  De skräniga vänsterextremisterna har inget emot folkmord och förtryck så länge det sker mot deras motståndare. De som mördat hundratals miljoner dyrkas och lyfts fram som idoler.

  Vänstern har inte varit med och skapat demokratin, de kommunistiska har aldrig accepterat det styresskicket. De har alltid velat ha proletariatets diktatur med åsiktsförtryck. Det är under bilan de varit tvungna att agera som demokrater. Men det har aldrig tagits avstånd från deras totalitära samhällen och antisemitism.

  Snorungar som aldrig behöver ta ansvar för sina handlingar. Det behövs skyddskårer i dagens Sverige.

 7. Tittade in på AfS valfinal… Dåååå gick det upp för mig varför Moderaterna går drastiskt tillbaka. Detta när man visade delar av de besökande.
  Som bekant har ju numera vår försvarsmakt sjunkit till O-punkt. Undantag den ökade beväpningen av Gotland.(DC-3:an)
  De som nu finns kvar inom ”stridsmakten”,sitter ju som bekant på olika staber i Stockholm.Under fredagseftermiddagen var tydligen hela landet nu utan ”vår svenska Tiger”,när de högsta befälen besökte Kungsan !!!

  1. Konstaterade också att AfS samlat en stor skara åhörare i Kungsan. Troligen lika många,som när Jimmie,besökte min lilla landsortsstad ?
   2022 eller 2026 tippar jag att detta unga parti,kommer att taga plats i många kommunfullmäktige,och event under senare delen av 20-talet t.o.m. konkurrera om Riksdagsplatser. Detta om inte redan en stor del av alla deras vallöften,redan är genomförda av SD !!

   1. Frågan är om vänstern eller islam vinner. De kan inte existera samtidigt liksom. Jag hoppas jag inte lever då allt brakar samman.

   2. Vänstern är redan förlorare! Dom kommer bara att få hållas så länge ockupanterna behöver dom som nyttiga idioter!

    Chocken när dom förstår hur välorganiserade islamisterna är kommer att bli grym!

    Revolutionen i Iran följs till punkt och pricka i Sverigeistan!

    Kommunisterna och liberalerna gör grovjobbet sen dinglar dom från lyktstolparna!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: