För dig som inte kan tänka själv…

VALET 2018. För dig som inte kan tänka själv, lyssna på Anders Lindberg på skvallerpressen och kändisetablissemanget som inte bor eller lever i den verkliga världen utan slåss för sitt så kallade ”kulturstöd”. Alltså de med vänsterblivna åsikter. 

-Pettersson hade ingen aning om att så många ”kändisar” gillade utvecklingen med skottlossningar, våldtäkter, bilbränder, sjunkande skolresultat, bostadsbrist, ökande köer i vården, låga pensioner, usel äldrevård osv och jag undrar om de vet vad de skrivit på om de skrivit på…

Valet handlar inte längre om partier. Det handlar om att få etablissemanget att fatta att det är dags att börja jobba för landet och medborgarna igen.

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “För dig som inte kan tänka själv…

 1. Initiativtagaren själv uppvisar ett påtagligt psykiskt och fysiskt förfall, vilket kan utgöra den främsta anledningen till denna tragikomiska ansats och får oss att dra slutsatsen att begreppet dekrepitus härmed inkarnerats och givits ett ansikte!

  Skulle undertecknad skrivbordslansiär erinra sig rollen som farförälder, vore det naturligt att skydda barnbarnen under tio år från att se bilderna på den bedrövligt bedagade Bergqvist och sålunda skona dem från den monstruösa marans mefistofeliska ritter genom drömlandskapet.
  Andreas 🙂

 2. De som skrivit på uppropet är väl sådana som jobbar inom kultur.

  Jag tycker att det verkar som att SD bland annat vill ha bort den fria konsten då de inte vill att det ska ges kulturstöd när det gäller konst med provocerande syfte.

  Men Lars Vilks spretiga rondellhundar är väl i högsta grad provocerande….

 3. Det finns olika möjligheter här. Antingen har dom fått mycket bra betalt för att skriva på eller så har dom blivit hotade. Jag skulle kunna tro att det är så att knäppgöken Kjell Bergkvist har suttit på sin kammare nu när han är en f.d. kändis och hittat på och skrivit ner alla dessa namn uta att fråga dom om lov.

 4. Funderar på att hjälpa norrmännen med murbygget, vi kanske kan rädda vårt stackars brödrafolk i väst i alla fall för det här landet känns hopplöst rökt tyvärr.

  Folket här är för hjärntvättade och korkade för att kunna hjälpa sig själva. :’-(

 5. SÅ SORGLIGT att se dessa skådespelare som man ÄLSKAT och NJUTIT av att se, ATT MAN NU HELT TAPPAR LUSTEN OCH GLÄDJEN att SE DEM och UNDVIKER om möjligt de ställen där de deltar. Ett KARDINAL FEL för älskade skådespelare ATT GE SIG IN I POLITIKEN!

 6. Är åsikterna mera värda bara för att ”kändisar” uttrycker dem?
  Så förlegat, så respektlöst mot ”vanligt” folk, så löjligt och så omoget av Anders Lindberg att komma dragande med sådant trams.
  Dessutom trodde jag S var arbetarnas parti fast det vet vi ju att de inte varit på många många år.

Kommentera