Frankrikes president är inte kompatibel med franska värderingar

VALET 2018. För några dagar sedan bjöd SVT Agenda in Frankrikes president Emmanuel Macron med det uppenbara syftet att lyfta fram fördelarna med EU och misskreditera Sverigedemokraterna. 

Nu är det dock så lyckligt så att Emmanuel Macron inte får rösta i det svenska valet så Åkessons värderingar får svenska medborgare rösta om, tyvärr kan jag inte säga samma sak om EU. Jag är för EU, men inte i dess nuvarande form som överstatlig regering. Svenska lagar ska beslutas om i Sveriges riksdag inte i EU:s parlament.

Paris Match

-Pettersson noterar att Frankrikes president inte ens verkar kompatibel med franska värderingar.

Macron är den minst populäre presidenten i Frankrike  någonsin och borde ägna sin tid åt Frankrike i stället för att försöka påverka det svenska valet.

Undrar om Emmanuell Macron har läst en av sina företrädares ord…

”Det är bra att det finns gula fransmän , bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Nya Paris, Macrons Frankrike och EU.

16 thoughts on “Frankrikes president är inte kompatibel med franska värderingar

 1. Mad Macron anser eller inte anser är rena sk*iten. I mina ögon är han en liten fjant som behöver en mor i form av hustru att hålla i handen. Enligt Wikipedia var han 16 år då han inledde förhållande med sin 40-åriga lärarinna. Vem som var drivande bryr jag mig inte om men i mina ögon är det kvinnlig pedofilvarning här.

 2. Macron borde städa i eget land som är invaderat av afrikaner, araber och dylika och sluta kritisera vårt bästa parti. Hur vågar han?

 3. jA NÄR Man har ett landslag i fotboll som består av
  hundra procent av Afrikaner, då har det gått för långt.

 4. Hur mycket hade han hinkat innan? We are not drunk yet. Men han ser lite påstruken ut på bilden. Kanske ett bra sätt att slippa se verkligheten. Men baksmälla är som bekant ganska jobbigt.

 5. Makaronen skall nog stanna hemma och lösa sina egna problem först. Innan han lyder Soros o Rotshild och gänget och snackar skit om Sveriges största parti.

  You-Gov idag. SD 24.8% och största parti. S 23,8%.

 6. I videon ovan talas det om att ”France could be heading for a civil war” … d v s ”Frankrike kan vara på väg mot ett inbördeskrig”

  Sprider sig ett ev. kommande inbördeskrig vidare till fler av Europas länder .. Ja, då måste väl EU lämna tillbaka fredspriset man mottog från Norska Nobelkommittén år 2012, d v s för endast 6 år sedan.

  https://img.rt.com/files/oldfiles/news/eu-nobel-peace-prize-2012-250/wins-bailout-union-2012.si.jpg

  Det vore väl ett delikat uppdrag för EU:s rådsordförande Donald Tusk
  kommissionsordförande Jean-Claude Juncker att återlämna fredspriset.

Kommentera