Vänsterbliven demokrati

VALET 2018. Hilda Frick är konservativ antifeminist som ifrågasätter sin generations sätt att tänka och utbildningspolitisk talesperson för Sverigedemokraternas ungdomsorganisation – Ungsvenskarna. 

– Pettersson har svårt att skilja på asylsökarsvenska och vanlig vänsterretorik, båda är vänsterblivna men någon av dem eller båda har bedrivit demokrati på sitt sätt…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Vänsterbliven demokrati

  1. De som kommer hit vet inte vad demokrati är. Här träffar de vänsteextremister som anser att demokrati inte fungerar. Detta trots att de som röstar på vänstern ropar högst på demokrati när deras ”rättigheter” är hotade.
    Voila. Du har fått 2 våldsamma grupper som samarbetar mot andra, men framför allt SD.

    Eftersom mycket av det som händer är olagligt, så får vi väl som vanligt se polisen lämna walkover.

  2. Det kan gå väldigt snett! Jag måste sätta upp stora varningstrianglar! Kasta inte ut den kvinnokamp som våra förmödrar och även jag deltog i. Den minoritetspolitik som F! driver, är inte kvinnokamp och knappast feminism.

    Det finns kvinnor som gärna offrar kvinnor, i kampen. Obehagligt!

Kommentera