Ett grovt klimatljug avslöjat


Hela ”det globalaklimarförändringsuppvärmningsljuget” bygger på rena lögner och  missuppfattningar.

Tony Heller avslöjar ett sådant klimatljug som PK mediet ”New York Times”  gjort sig skyldig till.

Inte en siffra rätt!

 

 


13 responses to “Ett grovt klimatljug avslöjat

 • Robert N.

  På 1930 talet var det flera vintrar som hade helt isfria hamnar ända upp till södra Norrland.
  Har ett fortfarande levande vittne som är 97 år och var yrkesverksam som fiskare.
  Trots ett långvarigt högtryck under stora delar av sommaren med gassande sol, så var vi långt ifrån svenska rekordtemperaturen som är från 1933 med +38 i Ultuna, Uppsala. Ett rekord som dessutom tangerades i Mållila 1947.

  Gilla

 • El gringo

  Det finns flera exempel på hur man i presentationer har förfalskat temperaturuppgifter, bl a de många varma åren på 1940-talet. För att lura folk som i regel inte är insatta.
  Trump har helt rätt i att det förekommer rena ”fake news” i sammanhanget.

  Gilla

 • Tony

  Ja och när man hör MP fläska på om allt helvete som kommer att inträffa ifall vi inte slutar köra bil blir man betänksam. Ja MP då får vi väl göra
  som det nya frälset, vi får elda upp våra bilar, för det tycks enligt MP inte ha någon betydelse för klimatet, i vart fall har jag aldrig hört MP uttala ordet bilbränder????

  Gilla

 • Svante 1

  Pär Holmgren….

  Gilla

 • Svante 1

  Lars Bern har kollat klimatet sen 25-30 år tillbaka….Rockström,Pär Hultgren,Al Gore mm är köpta…av.globalister..

  Gilla

 • Danne

  Tittade på utfrågningen av Åkesson igår och blev inte imponerad.
  När det kommer till klimatfrågan så svävade han på målet. Om man förutsätter att det finns en klimatförändring, vilket denna film motbevisar, så bör man börja med oberoende granskning av klimatet.
  Om SD hävdar att vi måste göra nåt åt problemet så borde även de börja i den änden för att kunna se vad som bör göras.

  Det är bra att vi agerar utifrån de förutsättningar vi har, men det ska inte vara en utveckling där konsumenterna luras in i resonemang som kostar miljarder utan bevisad förbättring.
  Vi kan ta etanol som exempel, hur mycket har det inte kostat konsumenterna? Elbilar är i mångt och mycket en återvändsgränd i nuvarande form. Att bygga bilarna med alla de tungmetaller som behövs motsvarar upp till 10 års körning med en vanlig bil med låga utsläpp.
  Räckvidden är inte imponerande, utom för vissa bilar i 2 miljoner klassen.
  Batterierna är slut efter ca 8 år och då är bilen i princip värdelös.

  Min känsla angående miljön är ungefär samma som den jag känner för dagens politik. Båda bygger på annat än verkligheten och de problem som finns. Fakta har blivit en bristvara och de få gånger som problemen synliggörs så försöker politiker och massmedia tiga ihjäl dem. Det vanliga sättet är att skjuta budbäraren och misstänkliggöra dennes politik om inte tigandet fungerar.

  Jag känner en stor frustration över att även SD försöker anpassa sig till den veklighetsfrånvända syn på verkligheten som sjuklövern och msm sprider. Om det är valtaktik så tror jag det kan skapa en flykt av väljare till Afs. Plakatpolitik kan ibland nå fram bättre än det diplomatiska rävspelet.

  Gilla

  • Mike E

   Problemet är att Sveriges journalister är fanatiska massinvandrings- och klimatanhängare.
   SD har redan utmanat journalisterna när det gäller massinvandringen och det har gjort dem till paria bland journalisterna. Om SD dessutom skulle utmana journalisterna angående global uppvärmning, eller klimatförändringar som det så praktiskt heter nu, så skulle de lynchas av MSM på det området också. De skulle anklagas för att vara ”Klimatförnekare” och inte bry sig om barnens framtid etc. Tror inte de vågar ta den striden.
   Intressant är att ordet Klimatförnekare är direkt kopierat från religionens Gudsförnekare vilket säger allt om de som använder ordet.

   Gilla

 • Mike E

  Problemet är att det nu finns en hel klass av ”klimatforskare” som lever på ”global uppvärmning”. Dessa ”klimatforskare” är, antingen de är troende eller ej, beroende av sitt jobb och karriär.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Så går det när ideologer tar över vetenskapen. Det är ideologin som bestämmer resultaten.

  Gillad av 1 person

 • Valter

  Om några år kommer alla klimatalarm ångest rapporter att anses falska, vilket dom är och har varit i tiotals år. Men då har Rockhammar och vicepresidenten Al Gore redan tjänad nog mycket för att kunna dra sig tillbaks. Tidningarna hittar på annat att sälja lösnummer på.

  Gilla

 • AmaTona

  Vi måste förmå forskarna i Sverige att uttala sig….
  Har kontaktat Stockholmsiniciativ utan större ,de menar att ingen publicerar ändå…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: