Stäng

Video: ”motdemonstranterna” som SVT aldrig visar

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. En video som låter tittaren analysera motdemonstranternas metoder, beteenden och banderoller, samt vilka organisationer och partier som står bakom. Något som vi aldrig får se i SVT, TV4 och de andra ”seriösa” medierna. 

Från  partiet Alternativ för Sveriges turné i Malmö och Lund. Inspelat söndagen den 2 september 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 reaktioner på “Video: ”motdemonstranterna” som SVT aldrig visar

 1. Tänk att det finns så mycket hatiska kommunister i Sverige. Men så bygger ju heal vänster-ideologin på att ställa människor mot varandra. Har man ingen att hata så faller allt ihop.

 2. Bort med den fjantiga dialogpolisen och in med riktiga poliser. Det måste bli ett slut på daltet med mötessabotörerna.
  En vattenkanon och lite tårgas hade gjort underverk här, sedan lite dansande polisbatonger och därefter dryga böter för störning av allmän sammankomst. Upprepad brottslighet ska avslutas med ett fängelsestraff.

  1. Arbetarklass? Ha-ha, de där skrikande barnrumporna har knappast någonsin gått till ett jobb nån längre tid!

 3. Lena:
  Efter att ha tittat på din Video från Russia Today vill jag ställa en fråga.
  Tror du innerst inne.att AfS lilla lokala grupp från Fjollträsket,kan åtgärda de problem och den verklighet som visades upp i klippet ?

 4. Undrar om Malmöborna även protesterar mot sin årliga minusbudget på 5,5 miljarder? Det är väl dags att Malmöborna står för sina egna kostnader om staden skall tas på allvar någon gång. De är faktiskt över 330 000 invånare och bör enkelt klara sina egna utgifter.

  1. ruben. Hej tror att jag förstår ditt resonemang,men det är förmodligen inte Malmöborna själva som har bestämt det här. Jag har fått uppfattningen om att det är staten regeringen i landet Sverige som lagvägen har bestämt att kommuner ska ta emot flyktingar, det medför vissa utmaningar.
   I och för sig kunde kanske Malmöborna ha röstat på något annat parti, men lagen är nu sådan att de måste göra så här, det är min uppfattning och jag kan ha fel.

 5. Dessa löjliga skitungar bland Rödingarna står och sticker
  två¨fingrar i luften, ska det va någon slags markering mot
  att vi har fria val, man vill tysta det fria ordet, och så har skitungarna
  inte ens rösträtt, många verkar inte ens ha gått ur lågstadirt.

 6. Ung Vänster, SSU och LUF hand i hand med AFA. Känns som att Jonas, Stefan och Jan har en del att förklara.

  Dessa tröttsamma tonårstjejer som förmodligen inte förstår skillnaden mellan brutto och netto, mellan lön och reallön, mellan rättighet och skyldighet.

  Hade man från talarstolen testat publiken och sagt att alla flyktingar är välkomna hade tonårstjejerna och de homosexuella tonårsgrabbarna ändå buat.

  Ju mer jag ser av dem, ju mer avsmak känner jag.

  1. När man ser dessa s.k. människor så undrar man hur det skall gå för mänskligheten. Dessa amöbor bevisar gång efter annan att dom saknar förmågan att tänka p.g.a. avsaknad av hjärnor.

 7. Varför är nästan alla motdemonstranterna så osnygga!! kroppshållning som en säck potatis!!.
  Ansvarslösa och Ignoranta hotar svär spottar slåss helt utan självaktning,
  Men är det inte samma sort vars politik endast fungerar så länge övriga folket finner sig i det höga skattetrycket. Dom vurmar för folks lika värde nä fy!! Jag känner inte det minsta med den sorten. Jag känner inte för någon demokrati för denna sorten heller. För demokrati innebär att ställa upp för sitt eget folk först i första rum det känner jag inte denna sort göra, respektlösa opålitliga hänsynslösa. Det är ingen grupp jag känner tillit för. Alla andra ska men inte denna sort. Vid ett skarpt läge som krig inte skulle denna sort ställa sig och försvara vårt land svar nä!! Hur kan dom då prata om folks lika värde, men var är de då. Den sorten lever endast pga samhällets givmilda allmosor. Stryp allt vad bidrag heter så minskar denna avart ganska fort. Lika värde nä jag tror inte det kommer på fråga!!. Skulle ni hjälpa någon av den sorten om ni viste vad de stod för vid en olycka eller annat skarpt läge, nä för det är de som är förövarna respektlösa parasiter utan självaktning

 8. Tragiskt att hjärntvätten har gått så långt att dom gapar och skriker för att bli statslösa!

 9. Jag sa att nu skall AFS lida allt SD har lidit , istället för att prata illa och ta några röstprocent från SD kunde de vänta ,det kan bli lättare att få en strängare politik när man får visa till alla hur många har lurat sig till permanent tillstånd ,ljuget om ålder, att de kom från krig, om kriminalitet procent etc..

 10. Nu är SD så stora att STATS-TV (ARD) i Tyskland t.o.m. skickat en skribent,med kamerateam till Absurdistan !!
  I kvällens nyheter fanns ett c:a 5 minuter långt reportage om det ”högerextrema partiernas”,framgångar i Europa.
  Särskilt intresse visades Jimmies uttalande om Sossarnas lögner. Samtidigt visades bilder från det Sverige som inte längre finns. Sörgården och Socialisternas tid är ju nu förbi.Slutligen erkändes,att SD kunde bli största parti kommande Söndag.
  Märkligt att det fanns utrymme för detta,när nu Tyskland skakas av stora demonstrationer,lite varstans över landet.

 11. Det är både väldigt tråkigt och illa att folk inte respekterar yttrandefrihet och åsiktsfrihet, som brukar vara grundpelare i en demokrati.

 12. Vi har ju fått vänja oss vid att man kan vara 17 år långt upp i 40års-åldern. Här ser vi ytterligare ett exempel på hur utvecklingen har avstannat. Trotsåldern brukar ju uppenbara sig, i sitt första stadium, vid 4års-åldern. Men här har tydligen käften och fingrarna utvecklats snabbare än hjärnkontoret. De skulle bara veta att dessa tilltag endast är kontraproduktiva. Tackar !!!

 13. För att citera fotografen Christoffer Othén i Nyheter Idag´s artikel: ”De är som barn som aldrig fått höra ett nej förut”.

 14. Ordet ”motdemonstration” är konstruerat av antidemokraterna och fascisterna på vänsterkanten för att legitimera vänsterns sabotage av demostrationer de inte gillar.
  De som fått tillstånd att demonstrera får sin yttrandefrihet saboterad av ”motdemonstranterna”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: