Video: ”motdemonstranterna” som SVT aldrig visar


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. En video som låter tittaren analysera motdemonstranternas metoder, beteenden och banderoller, samt vilka organisationer och partier som står bakom. Något som vi aldrig får se i SVT, TV4 och de andra ”seriösa” medierna. 

Från  partiet Alternativ för Sveriges turné i Malmö och Lund. Inspelat söndagen den 2 september 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


23 responses to “Video: ”motdemonstranterna” som SVT aldrig visar

 • Fjodor

  Tänk att det finns så mycket hatiska kommunister i Sverige. Men så bygger ju heal vänster-ideologin på att ställa människor mot varandra. Har man ingen att hata så faller allt ihop.

  Gilla

 • Bosse S

  Bort med den fjantiga dialogpolisen och in med riktiga poliser. Det måste bli ett slut på daltet med mötessabotörerna.
  En vattenkanon och lite tårgas hade gjort underverk här, sedan lite dansande polisbatonger och därefter dryga böter för störning av allmän sammankomst. Upprepad brottslighet ska avslutas med ett fängelsestraff.

  Gilla

 • Cinna

  Skrikande barnrumpor?

  Gilla

  • Cinna

   Arbetarklass? Ha-ha, de där skrikande barnrumporna har knappast någonsin gått till ett jobb nån längre tid!

   Gilla

 • Stenbock

  Lena:
  Efter att ha tittat på din Video från Russia Today vill jag ställa en fråga.
  Tror du innerst inne.att AfS lilla lokala grupp från Fjollträsket,kan åtgärda de problem och den verklighet som visades upp i klippet ?

  Gilla

 • ossie

  Du milde vilket intelligensbefriat pack. Mänskligt avfall borde få vård allihop.

  Gilla

 • ruben

  Undrar om Malmöborna även protesterar mot sin årliga minusbudget på 5,5 miljarder? Det är väl dags att Malmöborna står för sina egna kostnader om staden skall tas på allvar någon gång. De är faktiskt över 330 000 invånare och bör enkelt klara sina egna utgifter.

  Gilla

  • S Eriksson

   ruben. Hej tror att jag förstår ditt resonemang,men det är förmodligen inte Malmöborna själva som har bestämt det här. Jag har fått uppfattningen om att det är staten regeringen i landet Sverige som lagvägen har bestämt att kommuner ska ta emot flyktingar, det medför vissa utmaningar.
   I och för sig kunde kanske Malmöborna ha röstat på något annat parti, men lagen är nu sådan att de måste göra så här, det är min uppfattning och jag kan ha fel.

   Gilla

 • Tony

  Dessa löjliga skitungar bland Rödingarna står och sticker
  två¨fingrar i luften, ska det va någon slags markering mot
  att vi har fria val, man vill tysta det fria ordet, och så har skitungarna
  inte ens rösträtt, många verkar inte ens ha gått ur lågstadirt.

  Gilla

 • Nosferatu

  Ung Vänster, SSU och LUF hand i hand med AFA. Känns som att Jonas, Stefan och Jan har en del att förklara.

  Dessa tröttsamma tonårstjejer som förmodligen inte förstår skillnaden mellan brutto och netto, mellan lön och reallön, mellan rättighet och skyldighet.

  Hade man från talarstolen testat publiken och sagt att alla flyktingar är välkomna hade tonårstjejerna och de homosexuella tonårsgrabbarna ändå buat.

  Ju mer jag ser av dem, ju mer avsmak känner jag.

  Gilla

  • Grune

   När man ser dessa s.k. människor så undrar man hur det skall gå för mänskligheten. Dessa amöbor bevisar gång efter annan att dom saknar förmågan att tänka p.g.a. avsaknad av hjärnor.

   Gilla

 • Loket

  Varför är nästan alla motdemonstranterna så osnygga!! kroppshållning som en säck potatis!!.
  Ansvarslösa och Ignoranta hotar svär spottar slåss helt utan självaktning,
  Men är det inte samma sort vars politik endast fungerar så länge övriga folket finner sig i det höga skattetrycket. Dom vurmar för folks lika värde nä fy!! Jag känner inte det minsta med den sorten. Jag känner inte för någon demokrati för denna sorten heller. För demokrati innebär att ställa upp för sitt eget folk först i första rum det känner jag inte denna sort göra, respektlösa opålitliga hänsynslösa. Det är ingen grupp jag känner tillit för. Alla andra ska men inte denna sort. Vid ett skarpt läge som krig inte skulle denna sort ställa sig och försvara vårt land svar nä!! Hur kan dom då prata om folks lika värde, men var är de då. Den sorten lever endast pga samhällets givmilda allmosor. Stryp allt vad bidrag heter så minskar denna avart ganska fort. Lika värde nä jag tror inte det kommer på fråga!!. Skulle ni hjälpa någon av den sorten om ni viste vad de stod för vid en olycka eller annat skarpt läge, nä för det är de som är förövarna respektlösa parasiter utan självaktning

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Tragiskt att hjärntvätten har gått så långt att dom gapar och skriker för att bli statslösa!

  Gilla

 • AmaTona

  Jag sa att nu skall AFS lida allt SD har lidit , istället för att prata illa och ta några röstprocent från SD kunde de vänta ,det kan bli lättare att få en strängare politik när man får visa till alla hur många har lurat sig till permanent tillstånd ,ljuget om ålder, att de kom från krig, om kriminalitet procent etc..

  Gilla

 • Stenbock

  Nu är SD så stora att STATS-TV (ARD) i Tyskland t.o.m. skickat en skribent,med kamerateam till Absurdistan !!
  I kvällens nyheter fanns ett c:a 5 minuter långt reportage om det ”högerextrema partiernas”,framgångar i Europa.
  Särskilt intresse visades Jimmies uttalande om Sossarnas lögner. Samtidigt visades bilder från det Sverige som inte längre finns. Sörgården och Socialisternas tid är ju nu förbi.Slutligen erkändes,att SD kunde bli största parti kommande Söndag.
  Märkligt att det fanns utrymme för detta,när nu Tyskland skakas av stora demonstrationer,lite varstans över landet.

  Gilla

 • S Eriksson

  Det är både väldigt tråkigt och illa att folk inte respekterar yttrandefrihet och åsiktsfrihet, som brukar vara grundpelare i en demokrati.

  Gilla

 • centurion

  Vi har ju fått vänja oss vid att man kan vara 17 år långt upp i 40års-åldern. Här ser vi ytterligare ett exempel på hur utvecklingen har avstannat. Trotsåldern brukar ju uppenbara sig, i sitt första stadium, vid 4års-åldern. Men här har tydligen käften och fingrarna utvecklats snabbare än hjärnkontoret. De skulle bara veta att dessa tilltag endast är kontraproduktiva. Tackar !!!

  Gilla

 • El gringo

  Imbeciller i en masspsykos i sin värsta skepnad.

  Gilla

 • Mr Jordan

  För att citera fotografen Christoffer Othén i Nyheter Idag´s artikel: ”De är som barn som aldrig fått höra ett nej förut”.

  Gilla

 • Mike E

  Ordet ”motdemonstration” är konstruerat av antidemokraterna och fascisterna på vänsterkanten för att legitimera vänsterns sabotage av demostrationer de inte gillar.
  De som fått tillstånd att demonstrera får sin yttrandefrihet saboterad av ”motdemonstranterna”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: