Hur många är de 80.000 idag?


INVANDRING. År 2015 ansökte 163.000 människor om i Sverige. I januari 2016 lovade regeringen och dåvarande inrikesminister Anders Ygeman att 80.000 av dem skulle utvisas. 

Regeringen påstod att de gett Migrationsverket och polisen att förbereda utvisningarna med chartrade plan. Helst  skulle människor motiveras att återvända frivilligt men gick inte det måste vi använda tvång sa inrikesministern till SVT. 

-Pettersson undrar hur många de 80.000 är idag 2,5 år senare? Är de 150.000 eller 200.000?

Många av dem har fått avslag tre gånger men är fortfarande kvar på skattebetalarnas bekostnad och bidrar till bostadsbrist, kriminalitet och brist på resurser inom andra områden. Vad gör de i Sverige?

Enligt utrikesminister Margot Wallström är dock de 80.000 som jag inte vet hur många det är idag inget problem. Det är Sverigedemokraterna som hotet mot svenska kvinnor, enligt Expressen. 

Nåväl, tror ni sossarna och de andra i sjuklövern som inte tar upp dem i valrörelsen är de rätta att lösa vårt lands problem så rösta på S, V, MP, M, L, C eller KD, duger inte det så fundera på andra alternativ.

Nyheter idag har en stor valkompass där 15 partier är med. Kanske intressant.

Valkompassen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Hur många är de 80.000 idag?

 • Kurt

  KAN komma att utvisas sa han, han sa ALDRIG att 80 000 Kommer att utvisas.
  ”KAN komma att utvisas” det kan man ju tolka som Koranen så att det passar för stunden

  Gilla

 • Punto

  Stockholms arbetarekommun lär ha satt ”arbetaren” Anders Ygeman som första namn på sin riksdagslista. På andra plats Ylva Johansson och på fjärde plats Annika Strandhäll. En lista utan kvalitetskrav.

  Gilla

 • Mike E

  Att Sverige har en så extrem och sjuk politisk ”elit” beror primärt på Sveriges lågutbildade, extrema, autonoma och vänsteraktivistiska journalistskrå.

  Gilla

 • Carl ska tro

  Det största hotet är maggan själv.

  Gilla

 • Hanna

  S-löften har kort hållbarhet.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Hotet för svenska kvinnor är den politik som Sjuklövern bedrivit i ett antal decennier.
  Att de försöker pådyvla ett parti skulden, det parti som inte har fattat avgörande beslut i samhället bevisar endast deras regeringsoduglighet.

  Gilla

 • age

  De 80 000 ynglar ju dessutom av sig hela tiden även om de är ”utvisade”!

  => för det är väl inge ”utvisad” som lämnar vårt land?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna spottar svenskarna i ansiktet, och undanhåller brottsstatistik samt öser våra pensionspengar och skol/sjukvårdspengar till personer som inte sätter Sverige bästa i tanke.

  Fortsätt i 4-år till för fortsatt sönderfall.
  Låt inte Sverige lida mer.

  VAL 2018…för INTELLIGENS.

  Gilla

 • Grune

  Det absolut största hotet mot Sverige idag är 7-klövern med sossarna i spetsen. Dom har nämligen gett bort hela Sverige till muslimerna och tycker att gjort något bra. Dom snackar hela tiden om hotet från Ryssland, men Putin är en klart mycket bättre landsfader än Löven. Får tokfan Löven eller lika galna Kristersson fortsätta att leda Sverige i 4 år till så är det ovillkorligt BY BY Sverige Hello Absurdistan.
  Det f.d. Sverige får en ny fana och en ny nationalsång. Det blir förstås en låt som faller muhammedanerna på läppen och förmodligen den där fula randiga saken som hissas istället för den vackra blå med det gula korset.

  Gilla

 • Tony

  Det är väl för fan inte SD som gjort sig ovän med den
  civiliserade världen, det har ju utrikesblondinen klarat
  på egen hand, däremot fjäskar Margot Wallström för
  världens i särklass värsta kvinnoförtryckare inom Islam,
  att då påstå att SD skulle vara ett hot mot kvinnor är så
  löjligt att det bara kan komma från en egenberikande Sosse!

  Gillad av 2 personer

  • Ahmed Efendi

   Margot skulle passa bättre som konsum kassörska.Hon har skämt ut Sverige genom att hjälpa muslimska terorister och massa andra vansinnigheter som flödaf från hennes käft tid och otid.Vad jag förstår muslimer är inte kända för sin feminism och vurm för HBTQ personer.Rösta bort slödret nästa helg.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: