Muslimsk kulturberikning i Kanada

Ett gäng utövare av den ”fredliga och humana” har väckt viss uppmärksamhet i Kanada.  Detta genom en video som visar hur de halalslaktar en ko på baksidan av en mosk! I videon syns att de enligt Mu hameds föreskrifter skurit halsen av kon och det verkar som den fortfarande lever när de börjat att flå den.

Läs mer om dessa barbarer HÄR

24 thoughts on “Muslimsk kulturberikning i Kanada

 1. https://imgl.krone.at/scaled/1764715/vc33be5/630×356
  Bilden ovan på den ”tyska exotiska skönheten” bedrar. Detta vänstertroll är en smugglerska som tjänat pengar på de ”skyddssökande islamisterna” från Arabländerna,via Grekland.
  Nu är det slut på förtjänsten för ett bra tag,eftersom hon sitter häktad i Grekland,och kommer att dömas till ett långt straff.

 2. En variant av nötdjur heter Belgian Blue, den stackarn liknar inte en vanlig ko, den är framtagen för att få ut så mycket kött som möjligt av det arma djuret. ( Googla om ni vill veta mer)
  En ko kan föda högst tre kalvar för hon kan inte föda normalt, måste sprättas upp varje gång.

 3. Mycket tål en vuxen karl att se, men detta utstuderade och gravt undermänskliga djurplågeri är faktiskt mer än jag klarar av att bevittna.

  Denna sataniska ritual symboliserar den våldspräglade dödskultens perverterade passion att åsamka allt levande största möjliga lidande
  och det faktum att de länder som frivilligt valt att massimportera de koranförslavade sadisterna samt tillåter detta modus operandi, i högsta grad får anses medskyldiga till de vidrigheter som utspelas runt om i Europa.

  Slakten för onekligen tankarna till Hollywoods dehumaniserade celebritetselit, där hemliga sällskap ägnar sig åt pedofili, tortyr, kannibalism och blodbad som olika komponenter av en djävulsdyrkan som övergår vårt förstånd, men som nu börjat uppdagas och exponeras för chockerade åskådare genom det material som publiceras.
  Andreas.

  • Tack Andreas dina ord får mig att tänka på filmen Rosemary´s baby som jag bara orkade att se en liten stund på, så vidrig !
   Det sjuka och ruttna samhället startade redan då……..skriver jag som aldrig såg så mycket av filmen, dock läste jag mig till resten.

   • Fullt förståeligt!
    Dessa scener är alltför vidriga för en normalt funtad person att bearbeta.
    Ändock är det av största vikt att informationen om dessa djävulska grymheter sprids, ty det är bättre att få vetskap och må illa ett slag, än att vandra i okunskap och naivitet.
    Allt gott!
    Andreas 🙂

   • Andreas .
    Ja det tycker du och jag, dock de flesta i min omgivning vill ha skådespel, känt är”bröd och skådespel för folket” .
    Finns ingen i min närmaste krets som vill ha sanningen, sorgligt nog .

  • Andreas din texten är som vänligt utsökt, även om ämnet är bland de vidrigaste man kan utsätta ett djur för. Vi måste visa regeringen och partierna som önskar ännu mer invandrare som kräver halal kött att vi är medvetna om detta modus operandi….och kommer inte acceptera det ..
   Snart SD2018

   • Man kan verkligen fråga sig var alla mer eller mindre militanta djurrättsaktivister håller hus, då de slakterier som sysslar med denna hantering borde utgöra deras främsta måltavlor.

    Emellertid är det väl ordinära köttproducenter som får klä skott för deras fanatism, då angrepp mot lantgårdar är säkrare att genomföra och inte medför någon risk att stöta sig med de koranförslavade rabulister de vänstersinnade aktörerna lierat sig med.

    Tack, Ama Tona!
    Andreas framhärdar med djupaste vördnad 😉

 4. Hala slakt går till på det viset att djuret måste vara vänt mot Mecka och levande, sedan rabblas ”Allah is great” och en utsedd muslim använder en skarp kniv och i halsen skär av blodådrorna och luftstrupen.
  Nu töms blodet från djuret och själva slakten med att flå skinnet skall ske efter att djuret har avlidit.
  Metoden används därför muslimerna får inte förtära blod.
  Om bedövning av djuret sker är det ingen hala slakt, därför vid hala slakt är djuret levande när kniven sticks in i strupen.

  Hala slakten är djurplågeri och ingenting annat, som borde förbjudas.

  Vid slakterier som i Sverige bedövas djuret först, och blodådrorna skärs av och kroppen hängs upp och kroppen töms på blod , ett effektivare sätt att tömma djurkroppen på blod.

   • Halal och kosherslaktad kött blir betydligt dyrare, därför det är en besvärligare och tidsödande procedur.
    Judarna och muslimerna borde reformera slaktmetoderna som inte hör hemma i dagens samhälle, kosherslakten hör hemma i medeltiden där den finns beskriven i Moseboken 5:e kapitlet.

  • Kosherslakten som är judarnas slaktmetod är likvärdig som hala slakten, de använder en lång mycket skarp kniv och en utsedd person gör snittet som skär av blodpulsådrorna och strupen vid djurets hals.
   Nu påstås det att djuret dör omedelbart vid knivskärningen men så är inte fallet, utan en lögn.
   Om djuret avlider rinner inte blodet ut från kroppen utan stannar upp och för judarna och islamtroende är det viktigt att blodet rinner ut från kroppen.
   Därför enligt judarna innehåller blodet ”själen” från djuret, som också muslimerna har tagit efter.
   När djuret bedövas som är den svenska slaktmetoden, känner och vet djuret ingenting och blodet rinner ut från kroppen efter knivsnittet, och kroppen den hängs upp.
   Om exempelvis ett djur blir påkörd av bil och avlider det köttet har en kraftig blodsmak, därför blodet kan inte rinna ut från ett avlidet djur.
   Det bevisar att de ljuger när de säger att djuret dör omedelbart efter knivskärningen, om så var fallet skulle blodet stanna i djurets kropp som det inte gör,
   Djuret går en plågsam död tillmötes det är sanningen med kosher och hala slakten.

   Djur behöver avlivas och slaktas men det skall ske på ett värdigt sätt som den svenska slaktmetoden är, men absolut inte hala och kosher slakten, som borde förbjudas och även import av sådant kött.

  • 5:e Moseboken Gamla testamentet finns beskrivet hur kocheslakten skall gå till, som judarna använder och är grymmare är hala slakten.

 5. Skicka filmen till Löven han kan titta på vad hans gunstlingar håller på med, stridsvalacken bör få den också. Jag klarar inte att se djur lida speciellt inte när det beror på fanatiska idiotdjävlar, så jag tittar inte.

 6. Detta händer givetvis även i Sverige, där Får o kreatur
  försvinner spårlöst, sådana as skulle hängas upp o ner till allmän beskådan på närmsta torg., ett bevis på när en religion spårat
  ut fullständigt.

 7. Jag måste erkänna en sak och det är den att jag klickade på klippet och så när kossan rörde på sitt huvud medan de höll på och slakta och där gick gränsen för mig, jag stängde klippet direkt.

 8. Det här klippet tillhör de TVÅ värsta som jag sett på nätet och då har jag surfat sedan 1995. Vet inte och rangordna de två men dessa är:

  detta vidriga klipp som jag blev arg och förbannad av att se.Det enda positiva med det här klippet är att SANNINGEN MÅSTE FRAM, DEN KAN MAN INTE BLUNDA FÖR OAVSETT HUR GRYM DEN ÄR.

  Och det andra som var en masskrock år 1985-1995 på motorvägen från Padova (=Italien) där några dog bl.a. en förare i en Volvo 855 och man visade hur han satt vid förarstolen med bältet på MEN MED HUVUDET BORTA!!!!!!!!!

 9. Tack för varningen alltså tittar jag inte, arma djur allt som muslimer närmar sig och kommer nära, lider !

 10. Nej nej nej, De ska åtalas för tortyr!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jag blev alldeles kallsvettig, det är ofattbart grymt!!!!!!!!!!!

 11. Fy f-n alltså!!!!!!!!!!!!!!!!

  Detta är en av de mest vidriga klippen jag sett på nätet..

  Blev spyfärdig som f-n när jag såg att kossan levde när de började slakta!

  OCH SÅNA J-VLAR TAR VI IN I SVERIGE OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera