Lugnt Stefan, det går bra att ångra sig

VALET 2018. Idag förtidsröstade statsminister Stefan Löfven och hans fru Ulla i Örebro, men det är lugnt. Många S-väljare måste vara osäkra och tveka. 

Men det är enkelt att ångra sin förtidsröst Stefan. Det är bara att ta sig till sin ordinarie vallokal och lägga en ny röst. Då gäller den.

-Pettersson inser att många sossar måste tveka och vilja byta parti när man ser valpropagandan som är rena rama lögnerna, men Stefan kanske redan har insett detta och röstat klokt…

Ett parti som saknar idéer och kompetens försöker hålla sig kvar vid makten med rena lögner. Rösta bort dem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Lugnt Stefan, det går bra att ångra sig

 1. Det låg en billig pamflett från sossarna i brevlådan där dom hotade med att jag skulle få 50 procent i hyreshöjning om jag inte röstade på dem.

  Två fel.

  1, Jag äger min bostad, sossarna vet uppenbarligen inte skillnad dom olika bostadsformerna och var det är olämpligt eller rent löjeväckande att dela ut sina usla pamfletter.

  2. Tror sossarna verkligen själv på sina lögner, vilket bostadsbolag skulle höja hyran så pass att alla tvingades flytta?

  Däremot kan jag gott tänka mig att sossarna skulle kunna tänka sig att återinföra fastighetsskatt plus en massa andra avgifter så att boende blev 50 % dyrare för alla.

  Jag mår mer och mer illa bara jag ser svetsarlärlingen.

 2. The picture above reminds me of ancient history: the Byzantine emperors had Scandinavian bodyguards known as Varangian Guard.
  I wonder how many of Löfvénian Guard are true-born vikings. None of them, I’d say, they are dark-haired and their complexion has a natural suntan. I may be wrong, but who cares ?!

  • Ja Roland låt dig inte luras utan välj som rått dig,tag blanketter det står SD på !! Både de Vita,blå och gula….och lämna dem vid Valurnan.

  • Samtidigt vill jag varna för ett fel som ibland (men sällan) träffar mig.
   Mitt piano för min TV. I kväll satt jag och tryckte fel på nytt.In kom två halvfigurer och en anskrämlig dam i rutan. Tog ett tag innan 10-öringen trillade ner,och jag insåg var jag hamnat. Verkade vara i någon form av kyrka. ;(
   Vet inte om ni kan gissa vilka dessa märkliga gestalter var. Skall hjälpa er lite på traven. Den ene ”mannan” var lire smårund,och verkade bortkommen.Den andre var av minimal storlek (c:a 1,55) och påminde lite,om den gamle skämtaren Buster Keaton. Damen går inte att beskriva….om detta hjälper er !
   Good Luck som man säger i Mary Agnes nya hemstad !

Kommentera