Snabb lösning på polisbristen

INSÄNDARE. Varför hyr inte svenska polisen in arbetslösa poliser från Norge? Där står 568 lediga från polisutbildningen 2018 och hälften så många från årskull 2017. Alla experter på att svinga batongen.

Sten i Gatan

Läs mer på NRK.no…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Snabb lösning på polisbristen

  1. Svensk polis borde förbjudas i grundlag att utfärda svenska pass till aliens.
    Gustav Kasselstrand borde vara den enda som får utfärda pass till utlänningar

  2. Men alltså, dessa hurtiga konstaplar från vårt västra grannland ; Är dom verkligen kvalificerade för våran hårda verklighet ? D.v.s. kan dom verkligen ladda sitt vapen, Ja KAFFE-maskinen, alltså ? Och hur är dom på att handha bilgrillningar… f´låt, KORV-grillning ska det ju vara……

  3. Tror inte svensk polis vill ha konkurrens från duktiga poliser.
    Skulle bli svårt att bortförklara varför de nya kan lösa problem!

  4. Jag skulle gjärna tatt den polisjobben i Sverige, men jag tror inte det kommer fungera. Jag har inte tålmod till det, jag kommer skjuta varenda jævla babbe jag ser som inte beter sej. Första dagen på jobb, 137 skjutna babbar. Och sen får jag sparken från jobbet. Så det funkar inte.

  5. Hur ska vi ha råd med det? Vi slänger ju pengar vilt omkring oss och kallar det för utvecklingssamarbete. Jag vet hur det går till, har varit anställd för ett företag som var konsulter till SIDA. Det mesta är bortkastade pengar och borde dras in samt användas för repatriering av ”flyktingarna” vi fått på halsen.

Kommentera