Tryggheten som försvann

VALET 2018. Samhällsnytt besökte Lekebergs kommun och deras gruvbad som efter att kommunen införde kommunala bussar till området blivit otryggt och våldsamt.

Det är det nya spännande Sverige, ett Sverige där hat, hot, våld och gnagande otrygghet blivit vardag för många svenskar.

Det är sju partier som tillsammans med 87:an byggt upp detta, tycker ni det är bra så röstar ni naturligtvis på S, MP, V, M, L, C och KD den 9 september. Är ni inte nöjda så fundera över vilka alternativ som kan göra skillnad. Helst från måndag den 10 september, det börjar bli bråttom.

-Pettersson vill även påpeka att den dag svenskarna har fått nog är det inte svenskarnas fel…

Titta, det tar 18 minuter, väl använda minuter. Samhällsnytt la filmen på YouTube men jag liter inte på YouTube och laddade ner filmen.

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

50 thoughts on “Tryggheten som försvann

 1. Vad säger alla ”fina” kändisar som skrivit på Kjell Bergqvists namninsamling om detta då? Nej detta vill de inte se och här lyser de med sin frånvaro.
  Det visar vilka hycklare dessa kändisar som tror de är förmer än vanligt folk är.

 2. Han den misslyckade försvinner troligtvis som Persson i nomenklaturan till en ”datja, det gjorde förrädarna”. Har av misstag befunnit mig vid en sådan
  Förakt !.

 3. Gå in och sök på Anna Sundberg, ”vilken hjälte”, gjorde barn med mördarterrorister, födde barnen i SVERIGE …….hon skulle stå till svars !

 4. O T , läste en kommentar nyss som jag nu har förlorat letar febrilt, en advokat i Sverige har berättat att somalier från Sverige nu investerar i fastigheter i DUBAI , de får göra det för säkerheten är svenska SKATTEMEDEL !
  För tusan VAKNA !

 5. Jag är mest slagen och tagen av dessa individers, som det tycks, medfödda maktfullkomliga ondska och sadism. Dom njuter av att förnedra och kränka goda människor som inte har ett enda vapen att försvara sig med. Vårt land står inte bakom oss och skyddar oss inte. Därför kan dom kalla oss vad dom vill och begå hatbrott mot oss dygnet runt. Men vad lider bestarna av?!?!!!

 6. Jag måste få ge Kent en eloge. Jag pratade några gånger med honom i telefon, innan SD blev riktigt stora. Jag har förtroende för honom fortfarande. Det var då något ödmjukt och helgjuten hos honom. Idag ser jag hans framträdanden i olika sammanhang, han är guld värd!

  Det enda jag inte riktigt kunde acceptera då inom partiet, var synen på kvinnor. Man ville inte se utsatta kvinnors verklighet. Men det är en brist hos de flesta partier idag. Ingen utsatt ska ha hjälp, utan det beror mest på lathet och dåliga val.

 7. Johan på GS har gjort ett skämmande reportage om detta Asylbedrägeri som dessa lycksökare håller på med.
  Med att bl.a. kunna uppge falska uppgifter om sin identitet.
  Asylbedrägeri är inte brottsligt.

  95% av asylsökarna saknar ett giltigt pass.
  Polisen tar inte tag i saken med detta bedrägeri som dessa håller på med.
  En svensk kan få upp till 6 års fängelse för bedrägeri.

  ”Granskning Sverige – Asylbedrägerier – Största Rättsövergreppet Någonsin”

  • Märkligt att det inte är brottsligt. Jag kan inte ens hämta ut medicin eller ett paket utan bevis, legitimation. Ofattbart!

  • Det är ett avslöjande klipp, mycket bra ! Alla som lyssnar är inte förvånade, många av oss vet sedan länge att sossarna bara är ute för att berika sig själva och det sker med att krossa vår kultur.
   Enklaste sättet är att importera så många som möjligt så att vi blir så fattiga att vi inte kan försörja oss med egen kraft, då får ”staten” sin hand över oss, så oerhört tragiskt !
   Läs om DDR, ofta så tror man att det handlar om Sverige, skrämmande.

   • Automatisk uppspelning efter det klippet så kom det här, ge det tid och lyssna, mycket avslöjande !

  • Jag har bott i ett land där undantagstillstånd rådde, borttaget nu.
   Det infördes på grund av all terrorism i landet. För ”vanligt” folk var det ingen stor händelse, enda regeln var att man alltid måste bära sin legitimation med sig.

   För kriminella så kunde polisen knacka på när som helst för genomgång av bostaden.
   Hörde aldrig att någon oskyldig råkade ut för detta men givetvis så kan det hända.
   Ett otäckt scenario som kan bli verklighet när rättsstaten har tappat greppet.

  • De här asylsökande som påstås ha slängt passen är en lögn, de har aldrig haft något pass.
   De här asylsökande anlitar en människosmugglare som förser dem med pass, som gör att de kan komma till svenska gränsen, och vid svenska gränsen samlas de här passen in och nästa grupp tas till svenska gränsen.

   Efterfrågan på pass är stor på svenska pass med utländska personer som innehavare,, de har alltså tagit ut ett extra pass och säljer det gamla som går till människosmugglare.

   • Lagro :
    Min man och jag blev bestulna på våra svenska pass för några år sedan vid ett personrån. Vi blev utrustade på konsulatet med varsitt rosa tillfällighetspass.
    Jag mår illa vid tanken på att våra pass är i händerna på en uträknande och äckligt vidrig lycksökare !

   • Asylsökarna måste betala smugglarna pengar som tar dem till svenska gränsen vanligen rör det sig om ca 50 – 100.000 kr.
    Människosmugglarna tjänar mycket grova pengar på den här trafiken.

   • Om svenska myndigheter hade krävt pass innan de kommer in ilandet hade asylinvandringen upphört.
    Har inte personen pass kan den ljuga om identiteten och landet de kommer ifrån.
    Sedan om personen behöver utvisas blir det mycket svårt när personen saknar pass från sitt hemland.
    Det enda rätta är att kräva pass innan de kommer in ilandet.
    Den som söker asyl skall söka asyl i det första landet som den sökande kommer till., och eftersom Sverige inte gränsar till något konflikt land .har de ingen rätt att söka asyl i Sverige

    Asyl och anhörighets invandringen .är en röstimport och ingenting annat.
    Förlorar regeringen makten i valet har det varit en felsatsning för partiet.

 8. Inbördeskriget har börjat. Det är bara en tidsfråga innan svenskarna beväpnar sig.

 9. Man borde använda samma metoder som (jag hört att) polisen brukar använda för att skingra bråkstakar; – Plocka upp dem och lämna av dem utanför stan. Gärna ensamma mitt i skogen – utan kläder.
  Förnedring inte våld.
  Oacceptabelt beteende måste få någon form av konsekvenser!

  Läser om Abdullah som deltog i den grymma våldtäkten på den 13-årige flickan i Västerås och för detta blev dömd till FEM månaders ungdomsvård.
  Straffet skall han nu avtjäna i Kalix vilket gjort honom mycket upprörd då det är för långt från hans mamma. http://www.friatider.se/v-ldt-ktsman-kr-ver-slippa-ungdomsv-rd-i-norrland-f-r-l-ngt-vill-bo-n-rmare-stockholm
  Samma metod borde användas även där. – Naken på kalfjället…

 10. Något som den SVENSKA befolkningen undrar och ingen visste är att samtliga invandrare i landet frågade om dom fick komma hit innan dom kom.
  När dom skall utvisas så är det ju så att Sverige kan inte utvisa dom om inte landet som dom skall utvisas till vill ta emot dom.
  Är det så att Sverige blir tillfrågade om man vill ha alla dessa invandrare innan dom kommer hit, eller kommer dom hit ändå.
  Om dom kommer ändå så är det bara att skicka tillbaks dom utan att be om lov. Sveriges regering är det ynkligaste som går att uppbringa på jorden.
  Skicka ut samtliga som har blivit dömda till utvisning idag och inte i morgon

  • Ynkeman jobbar på detta, han skulle skicka ut 80.000 men hittills har han visst lyckats få iväg 60-70 stycken, så vi får vänta ytterligare någon tid innan resten är borta!

 11. Jag inser inte varför de beklagar sig. De har röstat för detta. De har fått vad de röstat på och bör vara nöjda.

  Svenskens självkritik är obefintlig. Den svenska avundsjukan och illviljan är utvecklad.

  Lekeberg har jag aldrig besökt men väl Örebro 2014. Att bevara svensk förnämlig kultur är de inte intresserade av.

  Som svensk kulturbärare krävdes jag på 350:- för att låna toalett. Folk som borde bo söder om Medelhavet fick kacka utan avgift.
  (Jag reste med båt.)

  Valmyndigheten.
  https://data.val.se/val/val2014/slutresultat/R/kommun/18/14/index.html
  T.

  • De leve väl sövda i tron att de svenska politikerna tänkte på dem, nu är det val igen och om de inte vaknat så pass att de gör ett helt annat val – då är det definitivt inte synd om dem.

   Gäller inte de personer som var så kloka att de såg vad framtiden bar i sitt sköte och röstade SD.

 12. Vi blir undanträngda från vårt eget land, tack vare sjuklövern som de senaste 12 åren byter ut oss till förmån för MENA-individer, analfabeter, som inte kommer att göra ett ärligt handtag under deras livstid. De blir livstidsförsörjda i generationer av Skattebetalarna (så länge vi finns?!)
  Sen då? När vi blivit förminskade, vem skall stå för skattebasen? Välfärdens kollaps närmar sig. Stackars våra barn, barnbarn, de som blir kvar för vid första bästa tillfälle och möjlighet önskar jag sticka från Absurdistan.

  • Ja men nu har v fått Artistelitens löfte att nu skall dom ta hand om och betala för vad det kostar, det har tokfan Kjell Bergkvist sett till.

 13. Det som har dragit ned landet i elände är asyl och anhörighetsinvandringen, som kostar enorma pengar och tar därmed resurser som hade behövts för annat.
  Det som nu råder är neddragningar, skattehöjningar och upplåning för att täcka kostnaderna för asyl och anhörighetsinvandringen.
  Sedan finns det ingen rättssäkerhet mer i landet. som också blivit som en följd,, där en viss grupp skyddas som begår brott.
  Kronan har fallit väldigt mycket , mot alla andra valutor, där orsaken kan ses som att kostnaderna för asyl och anhörighetsinvandringe kommer att öka kraftigt och landet har inga sådana inkomster.
  Asyl och anhörighetsinvandringen var en röstimport som gick fel, därför det fanns ingen konsekvent analys på den.

  De politiker som styrt landet kommer inte erkänna felen och misstagen, utan de måste bytas ut .
  Det måste komma in nya partier och nya politiker, som tar över och omedelbart måste sätta igång att städa upp efter all galenskap.

  • Det finns andra länder som försökt att köpa röster för att befästa makten men slutat med katastrof.
   Zimbabwe med Mugabe som är en socialist (kommunist) konfiskerade företag och jorden för vita jordägare för att dela ut den till militär och polis och därigenom befästa makten.
   Landet drogs ned i misär och för att köpa en brödlimpa behövdes en skottkärra full med deras valuta i sedlar som var i princip värdelös.
   Allende i Chile som var en socialist konfiskerade banker,,företag och marken från stora jordägare. och delade ut den för att få röster.
   Det slutade med en enorm inflation och valutan föll mycket kraftigt, sedan blev det en militär kupp.

   • Mycket tyder på att Socialdemokraterna har fått indikationer på att de ligger under 20%, därför deras uttalande om reformer nu strax innan valet, kan ses som desperat röstfiske.

   • Lagro:
    Pågående Venezuela och Sydafrika, socialism / kommunism fungerar för folket bara i teorin.
    Märkligt att det fortfarande pågår, erfarenheten har ju talat.

 14. Vilka dönickar bjöd in dem till kommunen och Sverige öht? Kommunen vill inte tala om problemen, trots att det är skattebetalarna som drabbats. Ja suck, undrar om någon i regering eller kommuner vet vad de själva ställer till med? Det är tydligen dags för militära trupper och undantagstillstånd för alla icke svenskar? Förvaring skall gälla förstås. Det väntar stora uppgifter för nästa regering, som över hela Sverige kommer att ta tid och resurser med uppstädning efter satarnas lekstuga. Förhoppningen finns att Sverige kan börja fokusera på samhällsbyggande aktiviteter, som omväxling

  • Dags att öppna Mellringe ”kliniken” så alla Motborgare kan ”interneras” där tills de får biljetten hem !

   Tyvärr så får nog inte de boende i Vivalla plats där !
   Men man kan bygga en mur ala Mexico runt dom och sätta vakter för ut / in passering.
   Ps lämnade denna del av landet för nästan 20 år sen, kan lugnt säga att jag inte saknar Närke !!!!

 15. För bedrövligt. Det värsta var att ansvarig politiker inte ville tala med Kent eftersom han som hon sa, hade anknytning till SD.

  Det är ju inte SD eller den svenska befolkningen som gjort något fel utan de som givits en fristat i vårt land som bär sig åt som svin. De politiker som tagit beslut om att ta emot invandrare är naturligtvis ansvariga och bör ta sitt ansvar.
  Jag mår riktigt illa! Är så glad att jag återigen får ge SD mina röster i valet.

 16. Tänk på att Medborgargarden är förbjudet i vårt fosterland !

  Dock är ”folkgrupper med samma eller liknande intresse, bakgrund, kultur, religion m.m.” tillåtet.

  ”Grannsamverkan mot brott” är en folkgrupp!
  – med samma eller liknande intresse.

  Det räcker inte med tre SD valsedlar i kuvär för att försvara vårt land!
  Vi måste ………………! ! ! – i små grupper!
  Vi har snart ingen poliskår!
  Våra hjältar orkar inte mer!
  Vi har inget val!
  Alla kan och måste göra något!

  En god vän som jobbat politiskt hela livet (nu 80 år)
  har tvingats överge sitt hus och FLY till hemlig ort!

  Han beskriver exakt vad filmen säger.
  Min pappa dog av skadorna ha fick när tre ”modiga”
  (Jugoslaver) rånade honom på pensionen han just hämtat ut.

  Vad tror ni att jag röstar på ?

  • Jag lider med dig, age. Det måste vara fruktansvärt att inse att ens förälder dött för något sådant.

   Vet en kvinna vars man begick självmord, han blev svårt handikappad efter ett våldsamt överfall och svår misshandel. Det är skrämmande vilken värld vi måste leva i för att politiker ska få känna sig goda.

 17. Det påstås i inslaget att ordningsmakten ingenting kan göra. Det ser jag som en aktiv uppmaning att lösa problemet själva. Nog borde det väl ändå finnas några potenta figurer i den eniga och upprörda församlingen, som minns hur man, som beväring i rekryten, tuktade sin fiende. Undfallenhet föraktar dom, men ett stenhårt, konsekvent motstånd som svider, respekterar dom däremot. Slå tillbaks. Det har dom förtjänat för länge sen. Absolut inget att skämmas för. Nog nu !!!

 18. Kent Ekeroth är han inte i Ungern? Är det verkligen Sverige? Var är svetsarns trygghet?Vad gör polisen?Ut med packet fort som fan.

 19. Svenskarna måste attackera dessa olydia migranter. Visa var skåpet ska stå. Vad fan.
  Kling & Klang drar röven i koks hela dagarna. RÄTTNING I LEDEN.

  • Ska det naiva dumsnälla konflikträdda och Melloälskande svenska folket som mellan valen gnäller hemma vid köksbordet och där säger en sak men sedan röstar som de alltid gjort sätta ner foten säga ifrån och visa vårt skåpet ska stå ?
   Inte troligt.

Kommentera