Far och bröder åtalas: Misshandlade flickor som en del i uppfostran

BROTTSLIGHET. Tre flickor har upplevt en verklig mardröm med grovt våld och misshandel, enligt åtalet mot flickans far och två bröder. Flickorna är döttrar/systrar i familjen.

De är alla tre anklagade för misshandel av en av flickorna tjejerna under perioden 14 augusti 2016 till 30 april 2018, medan fadern också är skyldig till grov våld och misshandel av de två andra döttrarna, enligt åtalet vid rätten i Roskilde, Danmark.  

En 15-årig dotter, blev enligt åtalet, misshandlad mot huvudet och kroppen flera gånger i veckan.

Fadern ska dessutom under perioden fram till 8 januari i år att ha tejpat munnen och satt handbojor på flickan, medan en son, enligt åtalet, slog flickan medvetslös på sin fars begäran.

Den 53-årige fadern är också anklagad för att ha misshandlad de två andra döttrarna. En av döttrarna, för närvarande 22 år gammal, har blivit misshandlad och utsatt för grovt våld och frihetsberövande i över ett år från november 2009 till 2010.

Enligt åtalet var hon bland annat bunden till en stol och fick munnen täckt, medan fadern, enligt åtalet, brände händerna och munnen med en upphettad kniv, och han gav henne elstötar så hon fick brännskador på händer och fötter.

Den tredje systern, för närvarande 20 år gammal, misshandlades och utsattes för grovt våld under perioden 16 oktober 2001 till 4 januari 2017 av fadern. Hon blev bland annat medvetslös av slag mot huvudet och brändes med en uppvärmd kniv av fadern.

Ett vittne har sett misshandeln men inte anmält det.

Åklagaren har ansökt om utvisning för fadern om han är dömd. Dom förväntas den 6 september.

Ekstrabladet…

-Pettersson säger att det är inget att klaga på, vill vi ha Mellanöstern i Europa så får vi Mellanöstern….

Undrar om vittnet är en kuvat fru och mamma?

5 thoughts on “Far och bröder åtalas: Misshandlade flickor som en del i uppfostran

  1. Tro inte för en sekund att det inte förekommer i Sverige, vår nomenklatura är sämre att fånga upp sådana händelser. De ser helt enkelt genom fingrarna på vad som sker eftersom det kan störa nationens sinnesfrid om det kommer ut.

Kommentera