21 thoughts on “Vi Tar Makten

 1. Mia ! Vilket land tror du är förlorat först ??? Hur ska ni förklara det för nästa generation ??? Eller är det målsättningen att det ska bli så ???

  • Jag tror inte att något västland kommer att övertas av muslimer av skilda orsaker.
   Men den som lever får se.

   • Mia ! Tycker du vår nästa generation är värda detta om det sker ????? Om det finns minsta risk till att det händer . Med vilken rätt harr du/ni till det ???

   • Det finns annat som är en större risk, enligt mig.
    Och det är vad klimatförändringarna kan ställe till med för oss människor som bara har denna planet att tillgå. Men det tvivlar jag på att du oroar dig för.

    Jag är bekymrad över fundamentalistiska muslimer, men de flesta är inte sådana. Och dessutom tror jag att många muslimer efter flera år i Sverige försvenskas till en del.

    Det är lättare att leva som en västerländsk i det här landet.

   • ”Mia”!

    Om muslimerna ska ta över så är det ju bra att jorden blir föstörd.
    Då kommer ju muslimerna till homlen snabbare.
    Så länge muslimerna har som yttersta mål att ta över vårt land så drabbas vi, normala människor ändå av helvetets eldar.

   • Mia ! Varför skulle jag inte oroa mig för klimatet ??? Skillnaden är bara att vi kan inte påverka hela världens klimat själs även om vi stänger ner allt som är i drift !!!! Men Sveriges framtid kan vi påverka så vår nästa generation har ett eget land !!! Som du/ni jobbar stenhårt för att inte låte det ske !!! Du lever i en fantasi värld , kolla istället historia angående kristna länder som är muslimska nu . Det är fakta !!! När du ändå håller på så kan du väl nämna något muslimskt land där det råder demokrati , jämnstäldhet och fria rättigheter ????? Även tala om hur många muslimer som verkligen demonstrerar och tar avstånd mot islamsk terrorism ???

   • Mia ! Du kan ju även kolla hur många muslimer som vill bli försvenskade och leva efter våra värderingar ???? Många i detta land precis som du lever i en fantasivärld !!!

   • Enligt vad jag har upptäckt här tycker SD-sympatisörer lika om allting , så jag utgick ifrån att även du var en av de som mest rycker på axlarna eller till och med hånar ”alarmister”, som ni kallar dem.

    Men ni tycks istället vara muslimalarmister.

    Men jag tror inte att muslimer någonsin kommer att ”ta över” ett västerländskt land och det klarar de inte heller.
    Att JAG skulle jobba stenhårt för att nästa generation inte skulle få ha ett eget land är trams. Lägg av med sådana påståenden!

    Att islam inte är demokratiskt kan jag hålla med om och jag har heller aldrig tyckt om denna religion.
    Jag tror att de allra flesta muslimer är emot dessa terrordåd som har skett. Om inte annat för att det är muslimer som oftast blir offer i deras egna länder..

    Det är också helt vanliga och oskyldiga muslimer som får vara med och dela skulden när något sådant har hänt här i väst..

   • Mia ! Du snackar mycket skit !!! Trams , varför tar då inte dom ”snälla ” muslimerna avstånd och visar det ??? Varför vill dom inte anpassa sig i våra länder med våra lagar och värderingar ??? Jo du jobbar faktiskt för att vår nästa generation får ett helt annat land än vad vi fick från våra fäder ???

 2. Kan bara instämma i detta övertagande, har precis varit i London och när man går ute på stan så behöver man inte vara Einstein för att inse att även Storbritannien liksom Sverige och övriga Västeuropa är förlorat till något helt annat !

   • Men vi kan ju påverka de anfallande gräshopporna!

    Om vi går ihop i små grupper, ”Grannsamverkan mot brott” så kan vi desinficera hela trädgården mot gräshoppor.

 3. Om det inte fanns så många regeringar i Europa som älskade dessa muslimer så skulle dom utlysa en utrotning av dom och då skulle det bli slut på alla krig och allt våld i världen.

 4. Ord och inga visor. Vi i vårt trygga Sverige har inte en susning om vad dessa knäppgökar kommer att ställa till med. Framtiden för kommande generationer Svenskar blir satanisk och grym .

Kommentera