En röst på SD gynnar Islamska staten

VALET 2018. En röst på Sverigedemokraterna i höstens val gynnar terroristerna i Islamiska staten (IS). Om flyktingar tvingas stanna i Mellanöstern blir det lättare att bygga upp ett kalifat för IS, skriver Viktor Elfven i en debattartikel i Dagens Nyheter.

-Pettersson konstaterar att om DN någon gång har haft några kvalitetskrav på sina debattörer så har de inte det längre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “En röst på SD gynnar Islamska staten

 1. De får bygga upp vad de vill för MIN del BARA INTE HÄR I SVERIGE, blir glad när de återvänder till sina hemländer och skräck och rädslor försvinner ut ur Sverige med dem…. Har precis förtidsröstat på SD!

 2. Tala om att media i sin desperation gör allt i sin makt i slutspurten att trycka ner det tredje största partiet.
  När ingenting har hjälpt vid tidigare val måste de komma på ännu mera för att misskreditera SD.
  När 7 Klövern och Media redan efter SD:s inträde i riksdagen -10 gick ihop sig omgående att vid nästa val 14, då minsann skulle SD bara åka ut och där med basta.

 3. Det är alltså att föredra att terroristerna ska försöka bygga ett kalifat i Sverige i stället? Eller vad mena Viktor?

 4. Vi måste komma ihåg att DN är en judisk tidning. Den utgör kanal och propaganda kanal för världens judiska diaspora, den för delas talan. Det är inget konstigt i det, inte heller någon konspiration eller något brottsligt. Ett folk, och judarna är ett folk, för helt enkelt fram sitt genom tidningen. Även svenskarna är ett folk, och det finns liknande svenska tidningar, som Svenska Magasinet där svenskarna som folk framför sitt. Aftonbladet för ju fram LO, Samtiden SD, Nordfront NMR, och Dalademokraten S, osv. Judarna utgör även en väsentlig del av gruppering globalister, en maktgrupp som vill behärska världen. Igen, inget konstigt eller någon konspiration. Även personer som Carl Bildt och Annie Lööf hör ju dit, och hela Bilderberg cirkusen. Den grupperingen ser SD, Kina, Ryssland osv som fiender som kan begränsa deras makt och gör allt för att dra dom i smutsen och motverka dom och deras utveckling. DN har ju drivit intensiva politiska drev mot både Ryssland, Kina, och SD, och detta är förklaringen. Vi måste bara komma ihåg vem som verkligen talar när vi läser tidningar som DN. Det är ingen neutral eller sanningsenlig röst.

 5. Eeh? Vi exporterar ju redan terrorister, de kallas IS-krigare, som något ur ett dataspel, av vår regering. Vad vill han ha?

 6. Idioter och galningar finns i alla länder. Skillnaden är att i Sverige har dessa en allierad i den svenska journalistkåren som består av Sveriges mest korkade och okunniga individer.

 7. Enligt Viktor Elfvens logik borde Sverige gynnas av att ta emot och behålla så många flyktingar som möjligt från IS-territorier, eftersom kalifatet då skulle självdö i brist på människor.

  Detta är ju totalt fel. Undrar hur man kan komma på något så korkat. Det finns alltid människor kvar, om inte annat IS-krigarna själva, och ett eventuellt vakuum skulle snabbt fyllas av fanatiska muslimer från länder i närområdet, Afrika och Asien, vilket sker redan idag. Som resultat cementerar man IS och kalifatet, och flyktingarna skulle aldrig kunna lämna Sverige; dessutom ser IS-krigarna möjligheten att ”kalifatisera” Sverige, vilket redan har påbörjats.

  Således, är det Sverige som i allra högsta grad gynnas av att flyktingar returneras – inte IS; och i allra högsta grad missgynnas av att flyktingar stannar i Sverige – inte IS!

  Därför innebär en röst på något av partierna i 7-klövern i praktiken ett stöd till IS!

 8. Har alla blivit tokiga som tror att vi väljare ska gå på sådana uttalande som att en röst på SD bygger kalifat.
  Stollen Viktor E. vill alltså ha kalifat i vårt land istället, det måste bli resultatet av hans tankemöda.

 9. Väl att DN nu varnar oss… Sedan förra valet 2014,har de ju endast varit fientligt inställda mot sina läsare,om dessa nu inte tillhör vänsterpacket !

 10. Det är väl skönt att dom stannar kvar där dom hör hemma .Hemma kan dom förgöra varandra utan att någon europe stryker med.

Kommentera