Statsminister Löfven: 60 % skatt är en liten del…

VALET 2018. Inför valet 2014 lovade socialdemokraterna att inte höja skatterna på drivmedel. De höjde skatterna fyra gånger med sammanlagt 1,78 kronor. 

Statsminister Löfven tycker tydligen inte att det räcker med 60 % skatt på drivmedel, han tycker det är en liten del…

Filmen från Darkos Twitter.

Sifferbingo med Stefan Löfven, har ni förtroende för Stefan Löfven går det att förtidsrösta på honom från idag…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Statsminister Löfven: 60 % skatt är en liten del…

 1. Vad jag, för allt i världen, inte kan förstå är varför fordonsskatten på dieselbilar ska vara så hög, Många personbilar och pickups har en skatt på 8 – 9.000 kr/år. En del mer än så. Fordonsskatten baseras på koldioxidutsläppen. Skadlig växthusgas, säger en del. Men vattenånga då. Snart beskattas vi väl för varje glas vatten vi dricker.
  Koldioxid är livets gas. Utan den skulle våra växter inte trivas. I växthusen sprutar man idag in koldioxid för att växterna ska växa till sig ordentligt.
  Co2 halterna i luften har under tidernas gång växlat. Tex så hade vi under
  jura perioden ca 4 ggr så hög andel co2 i luften mot idag. Tror inte växtlighet och dinosaurier mådde dåligt på den tiden.
  Idag har vi historiskt sett låga nivåer av co2.
  Så varför denna höga skatt.

  Förlåt, glömde…invandringens kostnader.

  • Om du kommenterar mig så tog jag bara en absurt hög procentsats som exempel, mest för att folk skulle reagera. S Eriksson

 2. Det är inte bara bensinskatten som ligger på typ 60 procent utan även löneskatten om man räknar in de delarna som arbetsgivaren betalar men som sosseriet så listigt sett till att löntagaren inte skall se.

  Sen när löntagaren väl fått sina pengar och vill köpa något så skall han betala moms på sina varor, alltså en skatt för att använda sina redan beskattade pengar. Köper han tillika ”fel” varor så tillkommer dessutom ytterligare skatter.

  Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet tycker dock inte att det är tillräckligt och vill därför alltid höja skatterna.

 3. Ja har man inget behov av att åka bil till jobb och vissa förmåner själv så kan väl skatten vara 160% . När andra betalar

 4. Siffrorna åker runt i huvudet på Stefan Löfven som lotter i en tombola.
  Han sitter och läser innantill och verkar inte förstå att någon av hans eminenta rådgivare har varit kunder hos de nya framgångsrika entreprenörerna innan hen gjorde arbetet.
  Stefan Löfven är bara en marjorett det är mer ondskefulla krafter som styr bakom honom och han verkar inte begripa det själv.

 5. Tittade på utfrågningen av Löfvén på Play nyss. Det var en otroligt stark insats av utfrågarna (inte minst Anders Holmberg) och en otroligt svag insats av Löfvén. Gång på gång visade det sig hur han och S svikit vallöften från förra valrörelsen. Det är väl bara Aftonbladet och deras Lena Melin som tycker Löfvén var värd tre plus.
  Att han dessutom säger att 60 % skatt på bensin och diesel är en liten del visar bara hur snett ute denna man är gång efter gång.

  • Det är konstigt och förvånande, men glädjande hur det har svängt.
   Även Me too verkar ha kommit till sans, en i grunden bra idé som dock spårade ur och blev en häxjakt på ibland oskyldiga. Som dock förlorade jobb och ibland sitt liv.
   Kan man sedan få någon rätsida på det här med R-ordet så blir nog många gladare eller mindre ledsna i alla fall.

 6. Det ända sossar kan är att ljuga.lova saker som dom inte håller.Samt skylla på andra..Det partiet ska ni akta er för.Om ni vill ha någon framtid.

Kommentera