Det är Muhammed och Ahmed som bränner bilar

Bilar och skolor brinner. Det är det samhället som vänstern – både den rödgröna vänstern och den borgerliga vänstern – har skapat. Bränderna är ett resultat av etablissemangets misslyckade invandrings- och integrationspolitik. De som bränner bilar är framför allt unga män med ”mångkulturell bakgrund”, det vill säga antingen kommer de själva eller deras föräldrar från Afrika och Mellanöstern.

 • Det är inte invandrare generellt som begår brott.
 • Det är inte fattiga generellt som begår brott.
 • Det är invandrare från vissa kulturer som är enormt överrepresenterade.

Men vänsteretablissemanget vill inte ta ansvar för vad de gjort. De tycker tvärtom att detta totalt misslyckande mångkulturella projekt, de vill ha mer islamisering och massinvandring.

Sveriges Radio beklagar att ytterst få politiker bor i mångkulturella områden där utlandsfödda är i majoritet.

– Pettersson beklagar att det finns områden i Sverige där utlandsfödda är i majoritet!

Så är såg det ut efter valet 2014. Sju av partierna är ansvariga för bilränderna och övriga grova brott. Låt oss ge andra chansen.

Mohamed Omar vet vilka värstingarna är. Han har bott i mångkulturen. Han såg dem varje dag. Han såg bilbränder, skottlossning, rån, droghandel och misshandel. Han har flera gånger besökt källarmoskén på sin gård där man predikade islamisk fundamentalism och hat mot det svenska samhället. Moskéfolket skulle aldrig vilja sammanblandas med värstingarnas handlingar, men faktum är att imamerna och värstingarna är mer lika än de vill medge. Bägge föraktar det svenska samhället. Bägge lever i ett mentalt utanförskap. Ingen av dem erkänner svensk lag.

Dessutom är värstingarna ofta kulturella muslimer som har samma tro som imamerna och moskéfolket, men de följer den inte för de vill knarka och langa, ha flickvänner och supa på fester.

Mohamed såg värstingarna i moskéerna ibland. De kom dit med sina pappor, särskilt på högtider.

Om etablissemangspolitikerna hade bott i den mångkultur de påstår sig vurma för, så hade de vetat vilka som bränner bilar – och de hade vetat att det inte behövs ”högerextremister” för att motivera brännarna. Föraktet för det svenska samhället, som värstingarna delar med moskéfolket, är nog. JMohamed såg värstingarna varje dag och de bär namn som Ahmed och Muhammed, inte Kalle och Pelle.

Det är inte den svenska kulturen som stängt ute någon, tvärtom hör den förmodligen till de öppnaste och mest välkomnande kulturerna i världen.

Läs Mohamed Omars debattinlägg på Dagens Samhälle…

-Pettersson vill påminna om att ytterst är det vi som röstar som har ansvaret för migrationspolitiken, bränderna och våldet. Vill vi att det ska fortsätta så rösta på S, V, MP, M, L, C eller KD. Vill ni något annat så fundera över alternativen…

Fundera över vilka som kan påverka och kompromissa politiken i rätt riktning, glöm att några kompromisslösa ska kunna påverka även om de kommer in i riksdagen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Det är Muhammed och Ahmed som bränner bilar

 1. Nu med facit i hand med vilka som var bilbrännarna skulle det vara klädsamt om propagandamakaren Anders Lindberg på AB bad om ursäkt för sina lögner. Tyvärr är det så med propaganda att man upprepar en lögn i det oändliga för att trumma in budskapet, allt enligt modell från Göebbels den moderna propagandans uppfinnare. Och se där, Anders Lindberg du har ju också nazikopplingar även om du kallar alla andra som inte tycker som du för rasister och nazister. Det vänstern håller på kallas ”damage controll” och nu försöker man skifta fokus på debatten med klimatbluffen. Att de aldrig lär sig, för även den lögnen håller på att spricka och det är som vanligt verkligheten som kommer i kapp.

 2. Titta även på U.G. i TV1 20:00 ikväll, som handlar om vilka svinpälsar som står för de flesta våldtäkterna i Absurdistan.

  ”Uppdrag granskning har kartlagt vilka som dömts för våldtäkt i Sverige – och söker svar på varför det inte finns någon forskning kring att så många av gärningsmännen är födda utomlands.”

 3. Jag önskar av hela mitt hjärta att SD får de procent av rösterna dom förtjänar i det kommande valet, nämligen 70%

  • Vad händer i och med Folkhemmet om SD skulle få 70% i valet ?
   Bra att veta innan valdagen.

   • Det skulle bli katastrof, fast en annan typ av katastrof än när ett extremt radikalt sexprocentsparti fick direkt inflytande över regeringspolitiken.

    Det finns flera anledningar till det, den främsta är att om man går från 14% till 70% har man varken kraft eller tid att skilja agnarna från vetet så Sveriges riksdag skulle bestå av en massa oprövade kort vars agenda var okänd.

    Sedan är det sällan bra med ohöljd makt. Man växer under motstånd och man behöver också nå ut till andra vilket stärker den egna tankeprocessen.

    Slutligen är Sverige en partidemokrati och det minskar de enskilda ledamöternas självständighet. Lyssna på vad Anne-Marie Pålsson har att berätta. Vi behöver politiker som är rädd om jobbet, jag skulle gärna se en tvåkammarriksdag med enmansvalkretsar.

Kommentera