50 år sedan kommunisterna ockuperade Tjeckoslovakien

KOMMUNISM. Idag är det 50 år sedan Sovjetunionen tillsammans med andra länder i Warszawa-pakten ockuperade Tjeckoslovakien. Då vägrade dagens Vänsterparti som då hette Vänsterpartiet kommunisterna att bistå dem som protesterade, likt de gjorde när det var protester i Ungern 1956 och Polen 1980. 

”Historikern” Henrik Arnstad som skriver så mycket viktigt har ”glömt” att nämna detta.

-Pettersson skulle bli mycket förvånad om SVT och TV4 minns övergreppen och påminner om kommunismens 150 miljoner mördade människor under 1900-talet. Detaljerat statistik kan du se HÄR.  Kommunismens extrema åsikter har inte någon plats i vårt samhälle, ändå finns de i Sveriges Riksdag. Ändå måste de som flytt från de kommunistiska mördarna möta dem på våra gator under valkampanjen.

Nåväl, gillar du kommunism då röstar du på vänsterpartiet den 9 september och glöm inte att Vänstern stödde Hitler…

Läs mer på Katerina Magasin…

Daniel Riazat, vänsterbliven riksdagsledamot
Rossana Dinamarca, vänsterbliven riksdagsledamot

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “50 år sedan kommunisterna ockuperade Tjeckoslovakien

 1. Trevligt parti…sympatiserar med regimer som dödar, torterar, i kommunismens namn.

  Och Alftonblaskan i sin egna val-barometer säger (visar) att kommunisterna ökar och Sverigedemokraterna minskar, och ligger flera procent efter både moderaterna och Sveriges sk. ledare med sitt hycklande, naiva parti.

  Detta sjuka sätt att förvrida sanningen, för ett fortsatt sönderfall och terror mot hederliga svenskar.

  LÅT VAL 2018…bli ett STOPP FÖR MEDIA SOM LJUGER, FÖRFÖLJER och SPRINGER ÄRENDEN ÅT DE SJUKA VÄNSTER MUPPARNA.

  • Han ville väl ha något eget att chefa över. En märklig iakttagelse man kan göra är att alla partiledare med något enstaka undantag har tillhört de bättre bemedlade, den s.k. rika överklassen. Det är de som verkligen har råd att vara kommunister.

 2. Undrar om den lilla flickan på bilden är du , vars historia jag har skrivt en uppsats. Du som berättade vad som skedde i dåtidens Tjeckoslovakien. När du låg i 30 graders kyla på en lastbilsflak, 4 år, från södra till norra Tjeckoslovakien.När ni tvingades lämna ert hem när pappan angavs av en granne, så din far hamnade i fångläger , en kolgruva. Du fick inte besöka honom. En gång och du mindes hur klockorna ringde oavbrutet i urangruvan, det betydde att någon hade dött. Varje minut….En naturlig död, nej.
  Du fick inte höras ,låg där och frös med din syster,mor och bror. Hade ni hittats hade ni hamnat i fängelse eller ännu värre, separerats från mamman.
  Väl framme kom ni till en sommarstuga utan värme.Hungern tog överhanden,kallt… och helt utmattade somnade ni. Som ett under hade någon lagt en korg med frukt och mat på terrassen .Det fick ni äta på morgonen efter en mycket besvärlig biltur i kylan och rädslan. Du förstod, fast du var en liten flicka.
  I dag är du rädd att situationen här i Sverige är på väg att bli som den du upplevde i din barndom. Du känner igen mycket, man får inte tala högt, man viskar, man kan inte lita på någon, angivare finns det överallt. Media skriver rappakalja , sanningen göms.

 3. Kommunister har alltid varit ynkliga individer, och inte
  har dom blivit bättre, åtminstone inte i Sverige, det är
  bara att kolla in dom ynkedomar som stör tillstånds givna
  möten . Det som var Sovjet, blev så småningom Ryssland
  som skrotade detta dödfödda system, och idag ser landet
  ut som vilket modernt land som helst, dom trista kommunistiska
  baksidorna har försvunnit, fast det fattar inte en vänstertönt
  i Sverige!

 4. På tiden att nån uppmärksammar detta sorgliga faktum. Sjöstedt och hans fotsoldater firar säkert denna kommunistiska triumf.

Kommentera