10 thoughts on “Äntligen har S hamnat på rätt plats

 1. Varför ska kriminella parasiter belönas med få sitta på dagens Kumla eller Hall Hilton och ha en service som hederligt folk ute samhället inte ens kan drömma om ?
  Som fångvaktare sedan 35 år tillbaka så vet man hur dagens vidriga lekstuga innanför murarna fungerar.

  • Varför ska kriminella parasiter belönas med få sitta på dagens Kumla eller Hall Hilton och ha en service som hederligt folk ute samhället inte ens kan drömma om ?
   Som fångvaktare sedan 35 år tillbaka så vet man hur dagens vidriga lekstuga innanför murarna fungerar.

 2. Spelar ingen roll hur dåligt valet går för S eller övriga 7 klövern alla partier från 7 klövern som är kvar i riksdagen efter September kommer att ingå någon typ av allians för mota Olle i grind, alltså partiet SD !
  Att Sveriges väl och ve absolut inte är det viktigaste för 7 klövern efter snart 40 år av en totalt okontrollerad massinvandring vet och förstår ju alla som inte tillhör den svenska bebegåvningsreserven.

  • Jag håller med dig.
   Vid röstsammanräkningen kommer 7-klövern att slå ihop sina röster och sedan börjar kriget om vilken av de de 8 rören som skall bli statsminister eftersom dom är lika maktgalna allihop.

 3. Skojigt med stort S.

  Då passar detta viktiga från Kvartal rätt så bra,,,,,,,,,

  ”Expertpanelen 1 – går det bra för Sverige?2

  ”Den första expertpanelen består av: John Hassler, professor vid Institutet för internationell ekonomi vid Stockholms universitet och tidigare ordförande i Finanspolitiska rådet; Annika Wallenskog, chefsekonom på Sveriges kommuner och landsting, SKL; och Tino Sanandaji, nationalekonom och debattör med doktorsexamen vid universitetet i Chicago.

  Programledare är Staffan Dopping.

  https://kvartal.se/artiklar/expertpanelen-avsnitt-1-gar-det-sa-bra-for-sverige/

Kommentera