Den ena tokigare än den andra med Anders Lindberg i täten…

BROTTSLIGHET. Polisen dementerar vissa politiker och journalisters konspirationsteorier om att högerextremister ligger bakom bilbränderna i landet. 

Bland andra socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg misstänker något skumt…

Även den vänsterblivne motborgaren, illegaale invandraren och riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) uttalade sig, hans Tweet har däremot försvunnit…

-Pettersson vet faktiskt inte vilka som ligger bakom bilbränderna men kan på goda grunder utesluta extremhögern och de flesta andra grupper…

Polisen säger nämligen att de pratar med föräldrarna genom tolk. Dessutom har vi lite tidigare erfarenhet att luta oss tillbaka mot…

 • 2013, bilbränder anlagda av invandrare
 • 2014, bilbränder anlagda av invandrare
 • 2015, bilbränder anlagda av invandrare
 • 2016, bilbränder anlagda av invandrare
 • 2017, bilbränder anlagda av invandrare
 • 2018, ??? Jag tror inte det hjälper att statsministern blir förbannad eller att han säger att han ska göra något eller pratar om socioekonomiska effekter. Bilgrillarna är kriminella, många av dem är födda i Sverige med de struntar i skolan och de chanser samhället ger dem…

Det brann för övrigt bilar i natt igen. Föräldrar som har bott länge i Sverige och inte lär sig svenska har ett stort ansvar. Det är kanske dags de flyttar hem…

Stöd bloggen…

28 thoughts on “Den ena tokigare än den andra med Anders Lindberg i täten…

 1. Den där Riazat har ju på sätt och vis rätt.
  ”Extremhögern” aka ”Vita män” är ju inblandade genom att de konstruerat bilarna, ritat, projekterat och byggt både bostadsområden, vägar, vatten och avlopp mm och inte minst parkeringsplatserna där bilarna stod och även uppfunnit processerna för att ta fram bensinen till de socialistiska avskummens molotovcocktails från raffinaderierna som de vita ”högerextrema” och ”nazistiska” vita männen också uppfunnit, konstruerat, ritat och byggt.

  • Ett bra poäng som borde lyftas upp oftare ,eftersom egentligen får ”de” inte likna oss eller använda våra kläder …
   Fast ”de” lever och använder allt vi gör och har aldrig tillverkat något..

 2. kasta ut hela tjocka släkten, då se de till att deras yngel sköter sig, när de fatta att om ungen gör skit är det slut med Svensk bidragsliv.
  Och inför nya regler om Svensk medborgarskap så att det och eventuella PUT kan återkallas.
  Plus återkalla uppehållstillstånd när man åker på semester till landet man ha flytt ifrån

 3. Jag ÄLSKAR när Lindberg och Arnstad yttrar sig offentligt!
  Det är den ena idiotin efter den andra, de är som små barn som tror sig ha förstått hur saker och ting i livet hänger ihop. Men, när små barn säger det är det gulligt.
  Anledningen att jag ÄLSKAR när de två herrarna bubblar på är att det slår tillbaka på socialisterna, eftersom de representerar socialism.
  Så här i valspurten:
  MER LINDBERG OCH ARNSTAD, LÅT DEM YTTRA SIG OFFENTLIGT VARJE DAG FRAM TILL 9 SEPTEMBER, HELST PÅ LÖPSEDLARNA!!

 4. Anders Lindberg borde låsas in på någon institution till dess valet är över. En permanent inlåsning vore heller inte fel iofs.

 5. Det är väl försvararna av den gängse ordningens våta dröm att det är en välorganiserad aktion från NMR eller Afs.

 6. Håller med.Kan dom bränna bilar så kan dom utvisas,är dom mindreåriga så skall föräldrarna okså ut.Då har hela familjen har misslyckats med integrationen.Enkelt smärtfritt. Glöm inte valet vi behöver en regering som kan få Sverige på fötter igen,inte massa käbbel.Att käbbel svetsaren inte avgår det är engåta för mig bort med oduglingen.

 7. Med Anders Lindbergs logik.
  Det var förmodligen massa miljöpartister som satte eld på skogarna i Sverige nu inför valet för att få media att börja skriva lite om global uppvärmning och milljöfrågor.

  • Återigen, kan ngn frälst PK gärna Feminist förklara hur ” det blir lönsamt på sikt”?

   Det Sverige vi känner till från förr är redan oigenkännligt och helt borta om 10 år, Ni känner säkert lyckan av att det blir så strömma genom hela kroppen, varför?

  • Det är tyst om pizza-/fantaekonomen ”Skyfflaskit”?!?! Han kanske har ”degar” bort ett antal fans?!?
   Underbart 😀! Han var/är värdelös som komiker.

  • Det har varit tyst sedan någon försökte stjäla väskan från honom på Stockholms C.

   Tror inte någon artist, med något förnuft stötar Löfven. Möjligen en buktalare
   ”– Jag blir förbannad – på riktigt! Min fråga till de här är, vad fan håller ni på med?”

   Ser du inte. Grillförbudet gäller inte oss.

   ”– Jag blir förbannad – på riktigt! Min fråga till de här är, vad fan håller ni på med?”

   Ser du inte. Grillförbudet gäller inte oss.

   Repeteras 2,3,4, x gånger till dess Svensson fattar och skrattar ut. Vem då? Dockan eller ……?

 8. @anderslindberg
  Väldigt märklig tidpunkt med en organiserad massattack mot skogarna på detta sätt. Nästan som om syftet var att påverka valet.

  Hoppas polisen jobbar snabbt.

  /tweeta detta alla, snälla…./

  • Och alla tummar ner fattar inte ironi, ni är några jävla blåsta typer.

   Jag trodde att kommenterarna på Pettersson (som är alternativmedias lysande stjärna) hade vuxit i IQ, men det går på andra hållet. Ingen här verkar ha förmågan att förstå satir och ironi. Jag slutade kommentera en gång tidigare, och nu gör jag det igen. TACK PETTERSSON, men jag och min mor är numera f.d. läsare.

   • Ta det lugnt.Ett gäng vänstermuppar härjar här !De tummar ner allt som är ”brännbart”.

   • Sara .Ge inte upp eftersom dem som stör här är glada åt att du slutar skriva.Just nu fick du 8 tummar upp, av sabotörerna.

   • För att försvara nertummarna, så kan din ”vits” ha tolkats på 2 sätt. De 6, kanske gav uttryck för Lindbergs knäppa uttalande…annars håller jag med Dig!

   • Sedan FriaTider stängde sitt kommentarsfält så har de som orsakade detta flyttat över till Petterson och Samhällsnytt.

 9. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det är av största vikt att samhällets företrädare som polisen med flera är mycket noga med att informera klart och tydligt och inte dröja med informationen för att inte ryktesspridningen ska ta fart. Att håla inne med information som inte är politiskt korrekt är till skada för hela samhället.

Kommentera