Riksdagskandidat klistrar märken med kroknäsor i tunnelbanan

VALET 2018. Martin Hagwall är riksdagskandidat nr 10 för Alternativ för Sverige. I helgen klistrade han upp en kroknäsa på ett fönster på pendeltåget i Stockholm. I en Facebookvideo syns hur Hagwall pratar med medpassagerare om hur näsan han satt upp ”symboliserar en viss typ av människor”.

-Pettersson konstaterar att riksdagskandidat Martin Hagwall klistrar svartvita klistermärken på en näsa som han kallar  för ”en viss typ av näsa som en viss typ av folk har” i en tunnelbanevagn, det är ytterst omoget och att han gör det som styrelseledamot i ett parti som hoppas komma in i riksdagen tyder på att Martin är korkad…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

36 thoughts on “Riksdagskandidat klistrar märken med kroknäsor i tunnelbanan

 1. Nu blir jag besviken på Petterssons omdöme. Att publicera en sann sverigeväns goda gärning som en dålig handling, hur tänker du?
  Här finns en kille som bevisligen är rakryggad när han står öppet med sitt namn för sin kandidatur för AfS. Han har en fin bakgrund, universitetsutbildad, egenföretagare, entrepenör, familjeefar, konsertpianist. Mot honom står en feg, agressiv inkräktare som sprutar hat mot honom och vill sätta honom på plats med alla fula metoder hon kan mobilisera. Först den aggressiva tonen med den äckliga brytningen, lättkränktheten och sen kniven i ryggen när hon publicerar en dold inspelning på Facebook. Ser inte ni det symboliska i händelsen? Ser inte ni parallellen hur svenskar blir behandlade av vissa invandrare? Hur de mer och mer tar för sig på vår bekostnad men hatar oss likväl trots allt de har fått av oss. Jag tycker att killen är ovanligt respektfull mot henne som hon inte förtjänar.
  Vissa här som Mia och Hanna reagerar med reptilhjärnan utan att tänka efter och ropar på uteslutning ur partiet.
  Har tittat efter varför Martins mamma blev utesluten och jag fann att hon var ovanligt modig som påtalade skevheten i mediaägandet och som riksdagsledamot lämnade in en motion om önskvärd förändring. Tydligen den här familjen har sunda värderingar och ovanligt bra ryggrad.
  För min del blir det AfS ” där kärleken till Sverige råder och hjältar tar plats!”

  • Fru Veritas!
   Mottag min eloge.
   Det gläder mig att några av Petterssons hängivna aktörer i kommentarsfältet delar denna vår gemensamma uppfattning.
   Samhällets eskalerande moralupplösning och sedefördärv skall med alla till buds stående och legitima medel bekämpas.

   Det förtjänar också omnämnas att den originellt uppfriskande Hagwallska estetiken skall kvardröja i minnets arkiv.
   Med utmärkt hälsning,
   Andreas 🙂

 2. Verkligen moget av en s.k vuxen politiker !
  Ingen människa ska beskrivas eller visas som nidbild, det är lågt och löjligt vilket naturligtvis alla normala människor tycker.

 3. Vad är det för vettvilling, som man har släppt in i AfS? Är det en provokatör, en mullvad, som gått med bara föra att sänka hela partiet? Han borde uteslutas med omedelbar verkan.

  Det var dylika provokatörer (+ en del vanliga galningar), som knäckte Ny Demokrati på 90-talet. Martin Hagwall är antingen en partisabotör eller helt enkelt en obalanserad person. Om inte AfS-ledningen vidtar drastiska åtgärder, så kan partiet se sig i månen efter riksdagsplats.

  Om partiledningen inte stryker Martin Hagwall från riksdagslistan och kastar ut honom ur AfS, överväger jag starkt att ompröva mitt beslut att rösta på partiet.

 4. Vill man inte ha röster till sitt nya parti kan man hålla på så där! Tala om att ge motståndarna vatten på sin kvarn om ”nazister”. Nu är inte nazistiska organisationer förbjudna i Sverige men jag tror färre väljare vill rösta på ev nazister än de som faktiskt ställer upp på AfS mer sansade förslag om utvisning, återvandring m m.

 5. Uzbek kvinnan åker pendeltåg liksom Akilov. Det utvisas för lite pga att polisen inte träffas av krav om prestation överhuvudtaget. Egentligen borde vita filma alla 15 000 aliens i lokaltrafiken,vilka polisen inte utvisat trots att de dömts till utvisning.

   • Det är bara när det åks i tunnelbanan som samtliga resenärer är svenskar, enl. Åsa Romson.
    Således även utländska turister som åker med tunnelbanan räknas då som svensk..

 6. Man ser hur lättkränkta dagens vänster människor är. Tjejen behöver inte ta en diskution när hon inte tål att höra svaren. Hon är enbart intresserad av att få en film på hur tuff hon är. Sen läggs filmen upp på sociala medier där hon kan gotta sig i all berömmelse ifrån likasinnade.

 7. Finns ingen anledning att ta fram konspirationsteorierna. Hon kanske är vänster eller så är hon en medborgare i Sverige som tycker att det är barnsligt av en vuxen att klistra ”krok”näsor på fönstret och säga att det symboliserar av viss typ av folk (araber, turkar eller judar). Om det sedan leder till att någon eller några som planerat att lägga sin röst på AfS istället röstar på SD så är det inget som gör mig ledsen

  • Eller någon som tänkt rösta på SD och nu förstår att AfS är de riktiga hardcore som kommer kunna göra skillnad på riktigt. Jag bestämde mig i alla fall för AfS när jag fick se det här. 🙂

   • Kan verka logiskt. Problemet som jag ser det är att AfS tar väljare från SD vilket betyder att varje röst som läggs på AfS är en röst på Löfvén, eftersom SD då tappar mandat och blir mindre. Säg att de nya uppstickarna på höger sida tar 2-3% av rösterna var, så betyder det att SD blir omkring 10% mindre än vad det kunde ha blivit.

 8. När någon börjar med en aggressiv röst att hacka på det ena eller det andra, försök att ignorera eller svara , ”no comments”.
  Det lärde jag mig i UK för 30 år sedan och det fungerade bra, är kanske annorlunda idag ?

 9. Kasselstrand får nog börja städa ut i sitt parti också, både beteendet med att kleta infantila klistermärke och den här dialogen visar tydligt att pojken här behöver tå på tillväxt i många år. Tragiskt egentligen.

   • Inte om man siktar på att bli Riksdagsman i Sverige. Det räcker med Miljöpartiets förvuxna blöjbarn där, vi behöver inte ett till.

 10. Han gör i alla fall någonting för att försöka väcka det medvetslösa svenska folket. Om sen metoden är bra eller inte får tiden utvisa! Dom allra flesta människor sitter bara och klagar och törs inte säga flaska en gång. Har dom någon enda gång vänt sig till kommunen för att klaga på massinvandringen, eller till migrationsverket, regeringen eller statsministern och framfört sina åsikter? Har någon enda öppet demonstrerat sin avsky mot alla hemska våldtäkter, massbränder, mord, stölder, misshandel mm??
  Nej, gapa går bra, men att delta aktivt är något helt annat, då sticker dom flesta svansen mellan benen och sätter sig i soffan och glor på en idiot som sparkar på en boll!

  • Precis, hade det varit någon av hens inavlade kusiner som hade gjort något våldtäktsbus mot någon blond flicka eller rån/misshandel/mordbus eller liknande på en etnisk svensk hade henet nog bara stått och hejat på.

  • I h-e han gör! Han kör en kniv i ryggen på partiledningen och öppnar upp AfS för en massiv nazistkampanj från alla andra partier – DET är vad han gör.

   Man kan definitivt misstänka honom för att vara en provokatör från AFA. Det är så de arbetar.

   • OM de inte gjort en riktig bakgrundskoll av Martins referenser så vet vi inte vem han är, du har rätt, inte omöjligt att AFA kan infiltrera…Omoget, konstigt beteende, inför vittnen, hon filmar och lägger ut och anklagar för nazism….Hur visste hon vem han var? Det kan mycket väl vara uppgjort av AFA och Robert Arselberg för att sabotera för Alternativ för Sverige…De får utreda detta!

 11. Martin Hagwall är varken bättre eller sämre än någon ur sosseadeln, han blir filmad när han gör ett busstreck, vem bryr sig ? Det han säger är artigt och välformulerat, varför filmar kvinnan ? Varför filmar hon inte en neger eller arab som beter sig illa ? Många andra skulle sagt otrevligare saker, slagit mobilen ur handen på damen eller spottat henne i ansiktet….VÄNSTERAKTIVISTER väljer sina offer med omsorg, hon såg att hon inte riskerade stryk och gav sig på Hagwall verbalt….Denna lilla incident kanske avslutar Martin Hagwalls karriär, tänk då på allt vi inte får veta och se som alla andra i de partierna gör, ex sossarna som ljuger så ögonen blöder….VARFÖR FILMAR NÅGON DETTA ? Det är INTE tillåtet att filma privatpersoner på ett tåg så där gör sig denna fröken sig skyldig till ett brott!!! På allmän plats är det okey att filma MEN inte på ett tåg utan att fråga om lov!

  • Tillägg: Martin är inte berusad, det han gör vittnar om att han inte är den vassaste kniven i lådan – men hur mycket vikt ska man fästa vid detta ? INGENTING tycker jag men damen ska dömas för att olagligt filma honom på tåget utan att fråga om lov….OM Martin hade klottrat då hade det varit en annan sak och han hade fått avsäga sig sin kandidatur….Vi ser här att AfS kommer att få samma problem som SD och alla andra partier har, -att bedöma beteenden och åsikter som inte stämmer med partiets och att till slut tvingas utesluta olämpliga och rättshaverister….

  • Precis, hade det varit någon av hens inavlade kusiner som hade gjort något våldtäktsbus mot någon blond flicka eller rån/misshandel/mordbus eller liknande på en etnisk svensk hade henet bara stått och hejat på.

  • Ärligt talat, det hade inte varit sämre om han slagit flickan. Då kunde partiet ha friskrivit sig. Det han har gjort är ett direkt sabotage mot partiledningen mitt under brinnande valrörelse.

   Själv är jag övertygad om att han är en provokatör, troligen från AFA, som tagit sig in just för sabotera AfS’s valkampanj. Partiledningen kommer att få ett h-e att klara sig ur detta. Det är inte otroligt att detta blir tungan på vågen, som hindrar AfS’s riksdagsinträde.

 12. Håller med Pettersson. Vad är det för nivå på ”argumentation” att klistra upp sådant skit? Dessutom vem vill ha klistermärken uppsatta i tunnelbanan eller annorstädes?

  • Det är väl bara AFA och Vänsterns ungdomsförbund, som håller på med sådant här. Den här killen misstänker jag är utskickad därifrån, för att nästla sig in i partiet och sabotera dess valrörelse.

   Det var sådana här typer som sänkte Ny Demokrati på 90-talet.

   Martin Hagwall skall ut på öronen, omedelbart. Annars kan Kasselstrand se sig i månen efter riksdagsplats.

  • SD har kastat ut hans mor och nu är båda afs.

   Men jag är inte lika imponerad av Martin Hagvalls gnistrande intellektt som han påstås ha genom sitt klistrande på SL:s kommunikationsmedel.

   • Då är det väl dags att Martin och hans mamma blir utsparkade också från AfS. Dylika människor har inget i politiken att göra. Lekstuga får de ha hemmavid.

 13. Den exceptionellt elokvente och verbalt välsituerade Hagwalls socialpsykologiska experiment erfordrade en implicit provokativ markör i syfte att aktivera en respons – vilket han också fick!
  Sedan må man tycka arrangemanget bär ett slags infantil prägel, men håll då i minnet att den driftige unge samhällskritikern och IT-entreprenören med mera, begåvats med ett gnistrande intellekt och som definitivt icke har för vana att slösa tid på rent nonsens.
  Tager sig denne orubblige och karismatiske karaktär något för, kan man ock vara förvissad om att det finns en avsikt bakom handlingen.
  Hagwall vill testa en randomiserad skara passagerares reaktion på agerandet.
  Hatten av för en förbannat innovativ och orädd medborgare, med ett rent avundsvärt mått av civilkurage.
  Dessa egenskaper kan undertecknad skrivbordslansiär blott uppskatta och beundra, med den reservationen att de var de koranförslavade kolonisatörerna karikatyren riktades mot.
  Andreas. 😃👍🏻⚔️

  • Andreas;
   Lysande recension kring ett helt sjukt beteende. Vill minnas att det skedde något liknande i Fjollträsket,för några år sedan på en bro. Dåtida vansinne nämndes i korrekt form för ”Konst”…
   Sedan finns de som påstår att tiderna förändras ! I så fall inte till det bättre….

 14. Publiceringen på bloggen kan ju bidra till att AfS kanske får färre röster. Beroende på vem man är så är det bra eller dåligt. Apropå det, är det någon som vet hur lång tid det tar innan AfS röstsedlar kommer? Det har gått mer än en vecka sedan jag beställde.

 15. Töntar finns det gott om, men det är ju bra att de visar vad de går för. Om det är partiets interna förhållningssätt.

Kommentera