Stenkastning mot polis i Gottsunda, Uppsala


BROTTSLIGHET. En polispatrull utsattes under kvällen för stenkastning. En person identifierades och misstänks nu för försök till skadegörelse och försök till våld mot tjänsteman. Den misstänkte är en man född 1993.

Polisen

Om Gottsunda på bloggen…

-Pettersson säger att det är bra drag i de mångkulturella paradisen, två skottlossningar, stenkastning, lite rån och andra trevligheter det senaste dygnet…


7 responses to “Stenkastning mot polis i Gottsunda, Uppsala

 • compulsoryunion

  Mig- MSB- och Polischefens förslag: omskär alla poliser för mer acceptans av alla nya adelsmän som kastar sten. IS-skägg har redan de flesta ”poliser” (kanske därför de aldrig utvisar trots att är deras uppdrag)

  Gilla

 • HB

  Heja heja! Öka invandringen så blir det kanske mindre våld… Våldtäkter… Och kriminalitet. Nyss läste vi att det är de rika droganvändarnas fel att folk skjuter varandra och slänger handgranater. Och sen kan de som har pengar köpa lägenheter! Vad är detta för samhälle?

  Gilla

 • Nicklas

  Det här problemet ska röstas bort den 9:e september.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Heja det trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

 • centurion

  Jag tycker att Margot ska ställa upp som frivillig murbräcka, framför Kling o Klang. Hon är ju svag för stenkastande palestinska muslimer.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Omedelbar utvisning utan några krusiduller .Kastar man stenar mot polisen då har man ingenting att göra i en civiliserad land . Rösta rätt i september inte för Sveriges undergång.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: