Riksdagspolitikerna undviker förorterna


Bara 1 procent av alla som kandiderar till Riksdagen bor i det som idag kallas särskilt utsatta områden.

Det kan SVT berätta idag och belyser väl bara det vi redan vet. De som förespråkar det mångkulturella Sverige undviker att ta del av problemen ett sådant samhälle medför. Att Sverigedemokrater undviker dessa områden är lätt att förstå, men vad har politikerna i de övriga partierna för ursäkt?

SVT

Nu ska vi inte bara hänga ut Riksdagskandidaterna. Så här ser det säkert ut på alla håll i landet. 2012 gjorde Petterssons en granskning av dåtidens kommunpolitiker och medarbetare på lokaltidningen och det gav ett intressant resultat.

Endast åtta av politikerna i kommunfullmäktige bodde i kommunens mångkulturella område., vilket var lika med 9%. Tror ni det är bättre idag?

Lika intressant var det att granska journalisterna. Dåtidens lokaltidning var en ren propagandakanal för ett mångkulturellt Sverige. Trots detta tog INGEN av lokaltidningens journalister chansen att bo i detta hyllade område.


10 responses to “Riksdagspolitikerna undviker förorterna

 • Lena

  O T :
  Program på SVT om kriminalitet just nu.
  https://www.svt.se/nyheter/val-2018-hur-stoppa-gangkriminalitet
  Finns inget slut på skiten så länge som det finns skitstövlar och som lever av att sälja droger.

  Gilla

 • X

  Gode tid, har SVT lyckats skriva något intressant, det var länge sedan. Jag blev förvånad över att så stor andel av de politiker som bor i utsatta områden tillhör vänsterpartier, men det kanske är invandrade politiker? Det vore kul att veta vilka de är.

  Gilla

 • age

  Märkligt att endast ett parti, SD, angriper orsaken till våra problem i samhället.

  Lika märkligt att övriga partier angriper bara symtomen.

  Orsaken, den stora ökningen av importen av individer med helt annorlunda bakgrund och kultur samt arbetsvilja och kunskaper än vad vi har i vårt fosterland förbrukar våra resurser på nästan alla områden i vårt land.

  Grundorsaken har vi inte haft någon möjlighet att påverka;
  => Att länder och världsdelar där det inte finns resurser att föda upp millioner med barn, ändå producerar massvis med avkommor.
  Lösningen för dem är enkel:
  Sänd dem till Sverige! Där finns en regering som inte fattar
  att när livbåten är full —- så sjunker den !!!

  Någon i regeringen som kan säga emot mig?
  Någon på SÄPO som vill säga emot mig?

  Ett annat hot är ju den sekt, som de flesta av våra oönskade gäster
  tillhör ………

  Gilla

  • Grune

   Det vore mycket roligt att höra vilket försvar 7-klövern kommer med om man vill veta anledningen till att dom hellre satsar 100 miljarder på invandringen än 50 kronor på Svensk välfärd.

   Gilla

 • BerraNisse

  Och vem fan vill bo där..?? Hands up!

  Gilla

 • Danne

  Det här är ingen nyhet.
  Men det kan vara bra att friska upp minnet hos folk inför valet.

  Nu gör man på Svt den helt felaktiga tolkningen att om fler politiker bodde där så skulle fler vara för stöd till invandrare.
  Men det är inte så att dem som bor är är en homogen befolkning. Jag tror det är få som tycker att det är bra att drabbas av brottsligheten som beror på ohejdad invandring.

  Jag har själv bott både i Tensta och Rinkeby och även jobbat politiskt där.
  Det jag i efterhand tänkt på är att det aldrig satsats på att assimilera dessa människor. Det har östs pengar från fonder, stat och kommuner, men det har alltid syftat till att göra dessa förorter till de samhällen folk säger att de flytt ifrån.

  Om det nu är så att Sverige och arbetsmarknaden här fungerar bra så är det inte en anpassning av arbetskraften till mena-ideologi som gäller.
  Om vi nu ska få dessa människor att åtminstone kunna jobba ihop sina egna kostnader, då är det inte låglönejobb och bidrag som gäller.
  Då är det dags att kavla upp ärmarna och titta framåt. I den bästa av världar behöver man inte dividera om rasism, religion eller annat som inte finns eller är privat.
  Utbildning och anpassning är det som behövs. Resten löser sig själv.

  Hejda invandringen tills problemen är lösta, om det nu går med vänstern i politiken.

  Liked by 1 person

  • Grune

   Jag såg en mycket märklig valaffisch idag.
   Visserligen gällde det bara kommunalvalet men ändå.
   Det var Realistpartiet i Södertälje som satt upp en affisch på enbart Turkiska. Visserligen är majoriteten sådana människor i Södertälje och affischen skriven på vårt nya modersmål, men ändå.

   Gilla

 • Carl ska tro

  Dom är hycklare och har alltid varit det.Rösta rätt.Sd i första hand.AfS i andra om ni vill ha ett Sverige som för.Inte som nu våld varje dag.

  Liked by 1 person

 • verklighetochsanning

  mångkulturella dårar i alla läger förena er och byt boende med era utomeuropeiska önskesvenskar . upplev de utsatta områden ni skapat. vilka härliga möten. glöm inte tolkar

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: