Man allvarligt knivhuggen vid kioskrån


BROTTSLIGHET. En man är allvarligt skadad efter att ha blivit utsatt för ett rånförsök i en kiosk i Björknäs i Nacka utanför Stockholm strax före åtta på fredagskvällen.

Mannen arbetade i kiosken när två yngre gärningsmän kom in och hotade personalen med pistol. I samband med rånförsöket blev mannen knivhuggen och vårdas nu på sjukhus för sina skador.

– Han har flertalet skador men de är inte livshotande. Han har varit talbar med polisen under natten, säger Marie Spjut, jourförundersökningsledare i Stockholm syd.

Avspärrningarna på platsen är hävda men polisen söker fortfarande efter förövarna som enligt uppgift flydde från kiosken till fots, in i ett villaområde.

Polisen

-Pettersson noterar att mannen och flera andra har sett förövarna, före 20 på fredagskvällen, då var det fortfarande ljust. Ändå får allmänheten inget signalement.

Nåväl, för ett halvår sedan var till och med finansministern, som har bosatt i Nacka bekymrad över en rånvåg där barn rånades. Då gick polisen ut med signalement och rånarna kunde gripas, resultatet ser ni nedan, dock var medias intresse för att informera väldigt svagt…

Bilden från Informationskriget.se                                                                                

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Man allvarligt knivhuggen vid kioskrån

 • Kenth Andersson

  Den svenska tryggheten bara fortsätter !

  Gilla

 • Argus

  Är det någon som kan berätta varför dessa finns i Sverige och vad de tillför landet?

  Gilla

 • Barracuda

  Minst fyra drag ingår i deras beskrivning som allmänheten känner igen hos de flesta förövarna: svart hy, krulligt, strävt, svart hår, bred näsa, tjock hängande rosa underläpp. Ögonen: mörka, tomma, idiotiska samt onda blickar.
  Lätt att känna igen och lokalisera individerna förutsatt att polisen lämnar ut deras signalement.

  Gilla

 • Kurt

  Själv Justis bli för varje dag som gå mera lockande. Dessa genetisk defekta livsformer ha ju inget att frukta i fall de grips. Så varför ska de sluta med sina ”Förvärvsarbeten”?
  Om de hade fruktan för liv och lem kanske de skulle tänka sig för.
  Lämpliga påföljder kan man hitta i medeltids beskrivningar av dåtidens påföljd vid brott.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: