Ung man skjuten i Uppsala – förd till sjukhus


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har blivit skjuten straxt för klockan 17 i området Gränby/Heidenstam i norra Uppsala, skriver polisen på sin hemsida. Mannen är förd till sjukhus, men skadeläget är oklart.

– Teknisk undersökning kommer att genomföras under kvällen, i övrigt har jag inga kommentarer, säger Johan Sohlberg, RLC-befäl vid polisregion Mitt. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp.

-Pettersson läser att mannen inte vill samarbeta vid utredningen, då vore det lämpligt om läkarna kunde göra något annat en stund…

Polisen

Om Gränby på bloggen…


2 responses to “Ung man skjuten i Uppsala – förd till sjukhus

  • Kenth Andersson

    Alldeles för lite vapenamnestier i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige! !

    Gilla

  • Mr Jordan

    Ett hemma hos-reportage vore bra journalistik. Det är säkert ofta som Gränby framställs i negativ dager, det är dags att de skottskadade själva får berätta om allt positivt som sker. Ge dem uppmärksamhet och låt dem berätta om sina upplevelser och samhällsengagemang. Intervjua familjemedlemmar, släkt och vänner, ge oss den stora bilden.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: