Stäng

I går släpptes en valfilm, idag en SD-låt…

VALET 2018. Igår släpptes socialdemokraternas valfilm där Stefan Löfven köper korv och dagdrömmer, den fick nog med reklam i MSN-media och TV så vill ni titta på den låt så får ni leta upp den. 

Riksdagskandidaten Alexander Christianssons vallåt till Sverigedemokraternas valkampanj 2018.

11 reaktioner på “I går släpptes en valfilm, idag en SD-låt…

  1. Varför får regeringspartierna och övriga 7 klövern alltid bra stöd ibmätningarna från Sifo medan SD och andra partier höger om M alltid får lågt stöd ?
    All typ opinionsmätning är patetisk det är valdagen som gäller och inget annat, opinionsmätningar bara styr och förvirrar en naiv och lättledd svensk väljarkår.

    1. Litar bara på Sentio , dom är inte styrda, allt som kommer via Svensk media är tillrättalagt för att passa sju klövern!

  2. Jävla svammel, Jag vill inte veta om politikernas drömmer vid en korv kiosk. Jag vill ha kalla fakta. Allt det som ha lovats hittills ha vi hört så många gånger förut i olika förpackningar.
    Man lovar en hit och en ditt.Men efter valnatten börja den stora amnesin av alla vallöften vare sig det är Alliansen eller den rödgröna sörjan eller SD.
    Jag vill ha direkt demokrati kanske enligt Schweizer modell och att en folkomröstning är fast och inte som nu att politiker kan skita i folkomröstningen när utgången inte passa dem. Och sätta stop för sådana saker att ett parti som ha knappt 5% av rösterna kan styra och ställa typ Miljö mupparna eller V- kommunisterna eller L. och förvanska demokratin till ett skämt. Jag vill ha direkt demokrati som utgår från folket och inte utav pajaserna i Riksdagen.

    1. Tandpetare

      Falafel ? Nej, tack ! Varken falafel eller svensk korv.
      Helst sarmale, en stor kastrull sarmale i kålblad med creme fraiche !!
      Du vet vad jag menar, känner visst till smaken !!

  3. Glenn Hysén köpte också korv i en kiosk som reklam för ett spelbolag under fotbolls-VM. Jag blev trött på den reklamen efter två visningar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: