Farligt att flyga

Samhällsnytt avslöjar en skandal på Arlanda.

Bra gjort, men varför har inga etablerade medier nappat på och gått vidare med detta? Beror det på att missförhållandet är ointressant? Beror det på att man surar för att visselblåsaren vände sig till alternativ- och inte etablerad media? Beror det på att avslöjaren är en sån där otäck och vidrig högerextrem rasistsajt?

8 thoughts on “Farligt att flyga

  1. När flygplanet jag anlände till på Arlanda i fredags, så fick vi passagerare vänta en stund efter att vi stannat, innan vi fick gå av. Utanför höll markpersonal på med att lasta av bagage – enligt modell DHL/PostNord … ’Kast med resväska’ är tydligen en populär sport bland dessa. Det syntes på dessa fyra skandinaviska ungdomar, att de var fullt medvetna om att de var observerade av flertalet passagerare. Leenden dök upp när långa kast lyckades. Är det konstigt att resväskor har en tendens att gå sönder vid hanteringen på vissa flygplatser? [ret]

  2. Enl. Aviator själva så servar dom bl.a. också alla dessa bolag http://www.aviator.eu/
    Så potentiella passagerare ska kanske vara uppmärksamma var/när och vart dom flyger och med vem och kanske även ta med en parlör på arabiska..
    Landet sjunker som en gråsten!

  3. Eller beror tystnade från MSM (Fake News) på det faktum att det är en hel del ’berikare’ involverade???

  4. Kombinationen riskkapitalbolag som drivs med lönesubventionerade islamister med övergripande mål max vinst och flygsäkerhet går inte ihop.

Kommentera