Fjunet om genuspedagogik

INSÄNDARE. Malmö 7-8-2018, till Gustav ” Fjunet” Fridolin, mp

Ser i Sydsvenskan ”Fjunet” att du är kritisk mot att moderaterna i Staffanstorp inte vill ha några s k genuspedagoger i skolorna.

Kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson ,m, har på Facebook deklarerat sitt motstånd mot genuspedagogik vilket du ”Fjunet” tydligen retar dig på.

För att du skall bli på bättre humör så tycker jag att du skall ta fram din lilla regnbågsflagga och vifta med den och lägga genuspedagogiken åt sidan en stund och ägna dig åt något som du säkerligen är mer insatt i, nämligen anuspedagogik. Finns troligen många experter i ämnet i ditt parti som du kan rådfråga om problem uppstår.

Sandor Herold, Malmö

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Fjunet om genuspedagogik

  1. Det moderaterna i Staffanstorp visar prov på är något Fjidolin inte ens vet hur man stavar till – ryggrad.

  2. När man läser Nyheter iDag så kan man roat se hur Sonesson blåser av Fridolin.

    Samma händelse i Sydsvenskan är säkert skriven av en partikollega (det finns nog inga andra) och då framställs Fridolin som den som är klokast och blåsningen är raderad.

    Så är det i den ”oberoende” och dyra prenumerationspressen några veckor före valet när Fridolins makt kan ta slut, som Sonesson i Staffanstorp säger.

  3. Jag tycker att den otroligt vise och förträfflige Fridolin ska börja jobba som lärare igen, han borde vara landets bästa. Kunde han fixa skolan på 100 dagar så borde några klasser i mångkulturens område vara en baggis, han kan väl visa hur man gör?

  4. Lite väl sent påtänkt av den lille gossen, som ligger c:a 1300 dagar back för att fixa skolan på 100 dagar. Flummigt genusdravel kan dom syssla med på sina mupp-möten. Var lille Gustav möjligen påtänd på biologilektionen ?

Kommentera