Varför var FI med på Prides partiledardebatt?

VALET 2018. I en intervju som publicerades i tidningen Feministiskt perspektiv den 13 juli berättar  riksdagskandidaten Oldoz Javidi (FI) med sitt engagemang för Ship to Gaza att Israel inte borde existera och att judarna borde lämna landet och bosätta sig i USA. 

Uttalandet är numera borttaget på Feministiskt perspektiv. Ett publicistik beslut som med rätta har kritiserats och ifrågasatts. Javidi förstod att hennes uttalande var olämpligt, hon tog avstånd från det och bad om ursäkt. Men från FI:s ledning hördes inte ett knäpp. Tvärtom, på partiets officiella Facebook-sida delades intervjun.

Det är väldigt obehagligt att FI med bakgrund av detta bjöds in till Prides partiledarutfrågning eftersom det partiets ledande företrädare, Gita Nabavi, född i Iran, och Gudrun Schyman, inte reagerade när en ledande kandidat, Javibi, född i Iran och fd SVT Drama medarbetare ville deportera judar. Tror inte RFSL/Pride på alla människors lika värde?

Alltså partiledarna för Sveriges riksdagspartier, utom SD, står sida vid sida med ett parti vars företrädare vill deportera judar och fördömer SD för rasism!!! Världen är inte klok. 

Dessa partiledare har alltså inget emot FI:s värdegrund med vägrar samarbeta och tala med SD!

Varsågoda mina vänner. Gita Nabavi, den ena av FI:s partiledare född 1982 i Iran…

Twitter

Vi tar några filmer i repris till från Perversa rasistveckan som kallas Pride

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

21 thoughts on “Varför var FI med på Prides partiledardebatt?

 1. Det är väl klart att de skall vara med en röst på tokpartiet innebär en röst på feministpartiet FI. Det hade vi ingen aning om att de delar på regeringsbördan. Tokan i FI, har redan vikt en plats i regeringen och som hatar judar och vill att de skall utrotas, hennes släktbakgrund är kanske arbetare som kapos i koncentrationslägren, vad vet man om folk som har tillåtats att flytta in till Sverige.

 2. Hoppas där är många som skärskådar det Svenska valet
  så att Europa och övriga Världen kan se vilka jubelidioter
  som ska försöka att leda landet? Ingen av dem på bilden
  platsar.
  Det gör däremot Jimmie Åkesson, ifall Svenska folket inte
  begriper det, så är dom inte värda ett bättre Sverige än det
  vi får med dessa typer.

 3. Jag ställer frågan ———varför ställde något parti upp på ett så bedrövligt spektakel ?
  Ja det var en skam,jag lyckades att tillslut tvinga mig igenom eländet, har bara en tanke nu ——–ni som var där AVGÅ !
  AVGÅ !

 4. Prids, Är parad för att tillåta pedofiler gå fria på våra gator och torg..
  Nu har vi t.o.m ÖB och vår så kallad statsminister med som sympatisörer hos
  dessa nedstående individer.

 5. F! är hycklarnas parti. Hur kan de vara både promuslimska och progay?
  Antingen eller, det går inte ihop. Och att vara antisemitiskt är att kontinuera Socialdemokraternas antisemitiska linje. Vidrigt! Bort med äcklet!

 6. Att F! var med i den s.k.”debatten” har sin naturliga förklaring.

  Att sedan SD tillsammans med MED inte fick vara med under Prideveckan går inte för sig inom Vänsterns kretsar.
  MED ansökte om tillstånd för en utställning redan i mitten på maj månad.
  Men fick efter långväntan avslag.
  Alexander Bard var invigningstalare på Pride 2013.
  Han är partikolega i MED och fick heller inte var med.

  Svegot skriver:

  ”Arrangörerna till ”Pride” menar att SD är ett ”homofobiskt” parti och att de därför inte är välkomna att delta. Men det är bara en ursäkt som är enkel att dra eftersom ingen ställer några följdfrågor. Den verkliga orsaken till att de inte är välkomna är en helt annan, som är viktig att förstå.

  ”När det var dags för partiledardebatt under pågående ”Pride”-vecka var det inte partiernas popularitet eller relevans som avgjorde vilka som fick vara med. Inte heller var det inställningen till hbtq-frågorna i sig. Detta är i sig viktigt att påtala eftersom att det finns många som tror att RFSL med flera aktivistorganisationer inom miljön är inställda på målet om sexuellt likaberättigande i samhället.
  Så är det nämligen inte. Homolobbyn är en del av vänstern och delar av den en del av extremvänstern.”
  https://www.svegot.se/2018/08/04/att-sd-inte-far-vara-med-pa-pride-handlar-inte-om-det-manga-tror/

 7. Alltså detta är det löjligaste jag har sett och visar vilka syltryggar och idioter som styr vårt land. Men dem är bra valarbetare för SD. 9e September är det val mina vänner.

 8. Därför att vänsterextrema FI och dess medlemmar i högsta grad tillhör det hycklande förljugna och mångkulturälskande svenska etablissemanget som bor i mångkulturella fria kvarter !
  Så enkelt är det.

 9. Tyvärr kommer nog tilltänkta Fi väljare att rädda MP när de ser att en röst på Fi är bortkastad. Är ju samma extreistmiska mest fruntimmer de slåss om.

  • Självklart hjälper FI ett extremparti på vänsterkanten ett annat extremparti på vänsterkanten MP och KD blir kvar tack vare stödröstning, är nästan 100% säker på att 7 klövern är kvar i riksdagen efter valet i September och att SD oavsett sin storlek får fortsätta i motvind !
   Från den 10/9 och framåt kommer svaret.

 10. Det är samma sak när det gäller S(V)T! De har en enorm förkärlek när det gäller att ge FI utrymme i sina sändningar. F.ö. borde detta sinnessjuka parti inte redovisas i opinionsundersökningarna heller tycker jag.

 11. Århundradets avslöjande beteende från 7 riksdagspartier och ett 8:e parti utan ryggrade, de också . FI fan sa den lede.

 12. Hyckleri på hög nivå. Det verkar som att allt och alla styrs uppifrån. Varför är FI överhuvudtaget närvarande?

  • Prids, Är parad för att tillåta pedofiler gå fria på våra gator och torg..
   Nu har vi t.o.m ÖB och vår så kallad statsminister med som sympatisörer hos
   dessa nedstående individer.

 13. Ställ frågan till Ulf Kristersson, Ebba Busch-Thor och Jan Björklund.

  Annie Lööf trivdes säkert, liksom Fridolin och Sjöstedt. Löfven blir jag inte klok på, men ställ gärna frågan till honom också.

 14. Är det möjligt att ”SAKTA DÖ i SVERIGE” så tror jag att JAG HAR RÅKAT UT FÖR DET!!! Här står alla riksdags-IDIOTER som marionett-dockor och när denna GITA drar i snörena så DANSAR de hennes ANSISEMITISKA dans, VIDRIGT!! Här står de partiledarna som säger sig försvara JUDAR i SVERIGE!!
  Ha ha SKULLE INTE TRO DET, VA!!!

 15. Dessa töntar gör anspråk på att leda landet, hjälp!
  När Göran Persson dansade med kossan Doris för att slipa ner lite av sin bufflighet och framstå som mer folklig så blev det ett ramaskri i pressen om hur oseriöst det var av en statsminister.
  Undrar om detta spektaklet blir lika mycket uppmärksammat som Göran Perssons kodans i ett barnprogram?

  • Pressen kommer inte att skriva ett ord om detta eftersom vi inte har en seriös press numera. Idag dansar inte partiledarna med kossan Doris, idag är partiledarna kossan Doris och danspartnern som styr är pressen. Alla dansörerna är dock lika oseriösa.

Kommentera