Fem händelser för polisen


POLISEN. En taxichaufför, en kille i BMW som skyller på polisen, en 13-åring från Långtbortistan, knark, Rinkeby. Polisen har det inte lätt och när man ser vilka de flesta ”brottslingarna”  är så förstår i varje fall jag varför statsminister Stefan Löfven (S) inte vill diskutera invandringen utan välfärden. Begriper inte herr Löfven att det hänger ihop. 

Skön kille i Adidasbyxor, jag har BMW och polisens motorcykel bakom triggar igång honom att köra fortare. Alltså det fortkörningen är polisens fel. Det är alltid någon annans fel…

-Pettersson konstaterar som vanligt att det finns inte för få poliser utan för många kriminella. Svensk polis är dimensionerat för svenska förhållanden, inte för Mellanösterns.

Men tycker ni Stefan Löfvens strutsmentalitet är bra så röstar ni naturligtvis på honom, annars får ni fundera på alternativen.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Fem händelser för polisen

 • ruben

  Jag blir orolig för att vissa med mentala handikapp har fått körkortet på annat sätt än det rätta. Tänker på den patetiska fortköraren i BMW:n.
  Det är sällan förknippat med status längre att köra Audi, BMW eller Mercedes i Sverige eller EU har jag fått en stark känsla av. Skurkarna har sänkt ribban till uttrycket pizzaracer eller knarkarkälke. Andra respektmarkörer krävs. Jag menar då mänsklig Respekt, inte störst våldskapital.

  Gilla

 • eva

  Poliser ute i fält borde ha minst samma lön som en riksdagsman. Som kompensation för att riksdagsmännen har skapat detta samhälle(+ journalisterna).

  Gilla

 • Danne

  Pensionsräddarna i aktion!!!
  Statistiskt sett så är mena förare 4 gånger farligare i trafiken än medeltafikanten. Jag hoppas det inte läggs på min försäkringspremie.

  Gilla

 • Sten i Gatan

  På tal om ”annans fel” är detta självklart för araber.

  En episod från huvudstaden Riyadh i Saudiarabien: där fanns dekaler på bilens bakruta som sa att ”Allah kör denna bil”, för att påminna araben att han bara håller i ratten. När min arbetskamrats nya Ford Mustang 5.0 blev påkörd bakifrån av en arab, sa denne: – ”Anklagar du mig för att köra på? Då anklagar du också Allah”, vilket är blasfemi och ger kortare hals. Araben fortsatte: ”Det är ditt fel, för om du inte hade vart i vägen skulle inte Allah ha straffat dig”. Sambandet mellan orsak och verkan tar där en sväng inom Allah innan det klubbas – helt annorlunda än vad vi anser vettigt. Och det gäller allt, inte bara trafiken! Efter polisrapport, kan i bästa fall skulden delas lika så ingen synd drabbar araben.

  Vad sker när arabernas trafikkultur breder ut sig? Sverige hade förra året 5 döda per 100 000 bilar och 345 skadade, Saudiarabien hade åtminstone 10 gånger så många döda och skadade; varför trafiken var den främsta dödsorsaken för vuxna män mellan 16 och 36 år!

  Drifting är nu klassat som synd i Saudi, men det hjälper nog inte mot nöjet att sladda fram med farsans vita Mercedes 500 i 120 km/t på den såphala stekheta asfalten i Riaydhs palmklädda avenyer. Totalt livsfarligt!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nej detta och inget annat heller begriper landsfader Lövet !!!!!

  Gilla

 • Macke

  Vad sägs om dessa idioter som själva har filmat och kör med en Toyota i Stockholm.
  Frågan är om inte körkortet togs omgående och hur lång tid samt böterna på det.
  Kör helt totalt vårdslöst och passerar flertalet gatukorsningar med rödljus.
  Med full dunka – dunka i bilen.
  Han bredvid med hög röst ”- Det är rött – ta det lugnt – jag vill inte dö – jag är inte redo att dö än”.
  Senare när de kör av motorvägen.
  Han bredvid: – De är ju 50 Hääär”
  Föraren: ”Nä – Det är 150”
  Senare vid en av korsningarna med rödljus:
  ”-Det är rödljus – Ha ha ha”
  När polisen tillslut kommer:
  ”- Shit Aina – Shit Aina bror alltså – nu är vi torsk – nu är vi torsk – shit”

  Lägg märke till bilen på vänster sida som kommer i sista korsningen när de har rödljus vid bensinmacken.
  Han bredvid: ”-Du är en jävla idiot alltså, Lasse – Ha ha ha”..

  ”Idioter i Toyota blir tagna av Polisen!”

  Gilla

 • Mia

  Lugna och trevliga poliser i alla lägern.

  Gilla

 • tikamax

  TA fram en ny MEDALJ, en TAPPERHETS-MEDALJ till POLISERNA som får höra försvars-PLADDER från skyldiga tills ÖRONEN RAMLAR AV….

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: