Kvinnohat…

PRIDE. Fiona Fitzpatrick, i sångduon Rebecca & Fiona uppträdde i kommunistsymbolen ”Hammaren & Skäran” som symboliserar miljoner människors död på Pridefestivalen. Fiona har bett om ursäkt med orden ”Jag tänkte inte så långt när jag valde kläder, och det blev fel.”

Nästan ännu värre är nedanstående Tweet från Robert Pettersson, socionom och facklig representant från Tranås.

Roberts surr om kvinnohat är ett riktigt lågvattenmärke.

-Nåväl, Pettersson tror inte riktigt på Rebecca & Fiona, när de säger att det blev fel. Det är bara en dryg månad sedan deras kör uppträdde i TV4 på Gröna Lund med ”FuckSD” tröjor, och uppmanade folk att inte rösta på SD på instagram. Så damerna är inte helt omedvetna politisk.

Vi kan ändå påminna flickorna och andra Pride-deltagare om att vänstern stödde Hitler…

8 thoughts on “Kvinnohat…

 1. Tvivelsutan krävs ett lika outvecklat omdöme och underhaltigt intellekt som dessa sekunda anarkoaktriser tilldelats för att acceptera påståendet att klädvalet kan härledas till tankspriddhet, då det i själva verket rör sig om en medveten politisk markör och personligt ställningstagande.

  Att sedan någon förnumstig liten fackföreningsfjolla skickar iväg en tweet för att skjuta över skulden på det konstant demoniserade vita välde till vilket dessa monotont repetitiva och fantasilösa tjänstehjon utan undantag hänvisar, torde snararast styrka teorin om rabulistvänsterns position som våldets och diktaturens skrevande skamhyndor.
  Andreas.

 2. Det hade varit bättre att de bägge tjejerna hade med tröjan ställt upp och varit med i aktionen, som gjordes igår på ett av torgen i S:T Petersburg.
  Det hade ansökts om tillstånd för en Prideparad hos myndigheterna men nekats.
  När de trotsade myndighetsbeslutet och Pridedemonstrerade så släpades samt lastades de in i bussar av polisen.

  Inslaget är vid 10.55 efter Prideparaden.
  https://www.svtplay.se/video/18597722/rapport/rapport-4-aug-19-30-3?start=auto&tab=2018

 3. ”Jag tänkte inte så långt”? Nej det är nog ungefär så långt Fionas tankeförmåga når d.v.s. inte särskilt långt alls.

Kommentera