Pride igen

SD får inte vara med, David Baas vädrar morgonluft med gamla nyheter….igen och skattefinansierat trams vandrar på gatorna.

En liten sammanfattning och lite mer får ni nedan.

Sverigedemokraterna var inte inbjudna till gårdagens partiledardebatt på Pride. Under denna visade moderatorerna brist på respekt och partiledarna för de åtta inbjudna partierna såg ut att uppskatta detta…åtminstone utåt.

Nyheter Idag

Fast visst verkar Kristersson och Busch trivas i sällskap med Sjöstedt och Nabavi…

Fast jag undrar hur många av de på bild som egentligen vill vara där och vilka som är där för att de måste?

Vänstern har kidnappat pride och det är väl ingen nyhet. Fjantarna Rebecca och Fiona visar att så är fallet. Hammaren och skäran är Pride, Tors hammare är rasism.

Pride finansieras med bl.a. skattemedel. Ja, vad säger man? Är detta våra pengar går till och vad säger barnen som kantar gatorna i Stockholm?

Japp och så var det det här med David ”jag tänker på SD hela dygnet” Baas som lyckats hitta gamla nyheter han gör till nyheter. Suck!

Hittills inga kommentarer från Sveriges imamer, intervjuer från män i förorterna eller bilder på moskébesökare i prideflaggor.

14 thoughts on “Pride igen

 1. På den tiden jag jobbade politiskt var jag med i Kristdemokraterna av den anledningen att de hade en övertänkt familjepolitik och värnade om familjen som den viktigaste enheten i samhället.
  Det är ju ganska lågiskt, man, kvinna som kan skaffa barn. Om man tänker efter så har den vanliga svenska familjen varit ganska nedvärderad till förmån för ovanstående spektakel.
  Nåväl, tittar man långsiktigt blir de ju samhällets gökungar, då de inte kan ha en vanlig familj. Hur fungerar ett samhälle där man prioriterar gökar?
  Det kanske inte är så konstigt i ett vänsterfeministiskt samhälle, att människor inte reproducerar sig. Det är inte fint att bara vara en vanlig svensk familj.
  Jag tycker det är en styrka hos Svergiedemokraterna att de håller sig utanför dessa spektakel.
  Jag tycker också det bara är Sverigedemokraterna som värnar om den vanliga svenska familjen, den som bär upp hela samhället och det som samhället inte skulle klara sig utan.
  Jag säger som Pettersson, ni som tycker om ett samhälle med en massa gökungar med konstiga könsidentiter kan rösta på sjuklövern.

 2. Vad bra att vi slipper denna ’proud exhibitionism’ !! Om så händer att något gay par tänker promenera på gatan med en regnbågfärgat flagga, då dyker upp nån ungdom med vit T-shirt med denna text på bröstet: ”Min mamma är kvinna, min far är man !”. Då försvinner det homoparet nånstans runt hörnet utan att återkomma …. Allt det här pågår utan slagsmål, utan polis …..
  Nyligen var det ett par älskade: en medborgare härifrån (man) och en neger från USA gifte sig i Bruxelles och ville bosätta sig här i landet samtidigt som deras äktenskap ska erkännas här. Deras äktenskap blev inte godkänt/erkänt av domstolen här, utan de registrerades som partners bara.
  Amerikanen fick inte PUT utan hans visum kommer att förlängas periodiskt.
  De fortsätter att promenera på gatorna, i parker, går på bio, teatern – hand i hand alltid. De är fria att leva som de vill mellan fyra väggar, men ute i samhället räknas de inte som äkta par. Sä är lagen.

 3. Var är Israels flagga. Israel är det mest bögvänliga landet i Mellanöstern med egen Pride-parad med mera, medan grannarna stenar bögar och leker kast med bög från höga tak.

  Ovanstående bild med hammare och skäran symboliserar Sovjetunionen, och den sovjetiska brottsbalken förbjöd uttryckligen manlig homosexualitet, och belade det med upp till fem års straffarbete i fängelse.

  Efterträdare Ryssland är heller inte så imponerad av HBTQ.

 4. Putin sa en gång att transsexuella inte borde få köra bil, då det det vore olämpligt med sinnessjuka i trafiken. Jag håller nästan med då jag ser hur en del beter sig.

 5. Varför alltid leta upp bilder från andra länder här istället för svenska Pride?
  Ganska ojust.

  • Vilken av bilderna är från annat land? Vad är det som är ojust med bildbevis?
   Kom igen nu Mia, du har chansen att svara.
   Fast innan du gör detta vill jag berätta att bild nummer ett är från gårdagens partiledardebatt.
   Bild nummer två är från ett uppträdande i Europride park i går.
   https://aktuelltfokus.se/moderatpolitiker-tvarilsken-over-att-rebecca-fionas-fick-upptrada-pa-europride/
   Stockholm ligger i Sverige och från Stockholm är bild tre hämtad.

   Så Mia, vilken bild är hämtad från annat land?

   • Det verkar som du har rätt, jag trodde att bild nummer tre inte var från Stockholm.

    Men tidigare har man visat upp bilder på prideparder från andra länder. Förra året var det flera här som märkte det
    och till min förvåning också påpekade det.

 6. David Baas? Vilken rikspajas han är! Försöker framstå som den seriöse och allvarsamme journalisten men är i själva verket bara en dyngspridande nolla.
  När det gäller bilden på ledarna för Sjuklövern här ovanför undrar jag hur många av dem som VERKLIGEN vill stå där och fjanta? Inte är det alla sju det kan jag lova. Men det är val snart och man måste ju vara PK och ställa upp på spektakel av det här slaget. Tydligen….

 7. Det är väl bra att dom inte var inbjudna till bög-festivalen.
  Jag hoppas att det är så att även om dom blivit bjudna så hade Åkesson tackat nej till detta vansinne.

 8. En undran:
  Vill verkligen J.Å vara med i den omoraliska och flummiga sandlådan full av PRIDARE, om INTE varför då tjata om att SD mobbas och inte får delta ?
  Om nu SD skiljer sig från partierna i 7 klövern så borde partiet se en stor ära i att inte få en inbjudan.

  • Vad tycker J.Å själv om en icke inbjudan till Pridespektaklet, bra eller dåligt ?

   • Han, liksom Med. är visst sura. Det är tydligen prestige i att få vara med i porrparaden. Tragiskt!

Kommentera