Hon gråter i sin burka

Den danska regeringens nya lag om ett burkaförbud på offentliga platser har förstås mött motstånd.

Det verkar främst som de mest radikala muslimerna och deras traditionella stöd från den kvinnliga vänstern protesterar högst. Muslimska kvinnor man bara ser ögonen på gråter ut sin sorg och skapar naturligtvis snyftrubriker i media.

Som 21-åriga Sabina som setts vandra runt på danska gator i sommarvärmen, iklädd en niqab där man bara ser ögonen och en bit hud runt dessa.

”Jag tänker inte ta av mig min niqab om det inte är mitt eget val”

Säger den 21-åriga muslimska kvinnan Sabina. En av hennes medsystrar som klär sig i samma kostymering är 37-åriga Ayah och hon är mest orolig för barnen.

”Det här är inte det Danmark vi känner till. Jag kan inte gå ut och hur ska jag nu kunna hämta mina barn vid bussen, skolan och tåget”

Jag återkommer med lite synpunkter på orden ovan, men vill först visa den sammanfattade texten som står i nyhetsappen Omni.

Varför kan inte Ayah gå på museum eller vara på stranden dessa heta sommardagar? De ”danska” kvinnorna i niqab säger själva att niqaben är deras eget val. Är det då inte ett eget val att ta av sig niqaben när man vill besöka offentliga platser? Jag tror inte en sekund på att kvinnliga danska nudister kräver att få gå nakna när de besöker museum, restauranger och andra offentliga platser.

För att återgå till 21-åriga Sabina förundras man över att hon och andra muslimska kvinnor påtalar det egna valet. I länder där de kommer från mördas kvinnor om de tar av sig dessa patetiska klädesplagg och kvinnor som kastar slöjor och kräver sin frihet fängslas och misshandlas. Det egna valet Sabina refererar till är nog det egna valet att slippa arbeta och buga för religionen islam.

Vad det gäller 37-åriga Ayah kan hon mycket väl hämta barnen vid skolan och följa med dem till badhuset. Ta av dig niqaben som tydligen är ett frivilligt klädesplagg och klä dig som alla de kvinnor som inte slavar under någon religion.

Ju mer jag tar del av denna religions alla avarter, ju mer frustrerad blir jag.

Reuters

18 thoughts on “Hon gråter i sin burka

 1. Danmark…..detta är absolut inte bra…..för Sverige!

  Nu kommer än fler gardin och bordsduks förklädda till Sverige ifrån Danmark.
  Här får de göra som de vill ( amnesti ) och klä sig som de vill, bygga torn med nån vrålande clown, som skriker att kristna och otrogna ska förvisas ifrån jorden, samt hämta ut svenskarnas skattepengar i överflöd, att sända till sitt hemland för att fortsätta den ”fredliga och humana” islamiseringen av världen.
  Detta sker medans feministiska 7-klövern och övriga naiva, blinda och vilseledda vänster muppar, klappar händer och trallar i kör:
  Alla(h) är välkommen, för mitt Europa (Sverige) bygger inga murar.

  Låt VAL 2018… bli ett val i FÖRSTÅNDETS tecken.

  Ps. DANMARK NI ÄR STARKA OCH TOPPEN !

 2. ”Jag kan inte gå ut”
  Faktiskt. helt fel

  Hon kan visst gå ut, men hon VÄLJER att inte göra det. Faktiskt.

 3. Det finns en annan lösning Sabina, åk hem till ett Muslimland,
  det är dags för er att börja respektera landets lagar där ni
  befinner er, det bästa med demokratiska länder är att ingen
  som inte trivs tvingas kvar, så åk hem!

  • Klockrent Tony ! Det är väl ingen som har tvingat henne till Danmark . När hon flydde från sitt land kunde hon valt Somalia i stället ! Då hade hon fått gå runt med sin sop säck !!!

 4. Det finns ingen mänsklig ärlighet i Islams budskap. Muslimer är intalade av sin religion att de får ära av sin gud om de ljuger för de otrogna, dvs. är lögnaktiga, som gynnar Islam. Gud bevare oss för sån religion. Varför vill muslimer helst bo i västliga kristna länder? Varför flyr muslimer från sina egna länder?

  • Därför att det är här välståndet finns, och med de sociala skyddssystemen – uppbyggda med kristna värderingar som grund; allas lika värde, solidaritet, medmänsklighet osv..- kan man bekvämt skapa sig en hygglig tillvaro på andras bekostnad..

 5. Klart som FAN att ISLAMISTEN flännar !
  Utan Burka så kan det ju hända att ISLAMISTEN måste ta ett arbete som ger Låååångt mindre pengar i kassan än att leva på Socialbidrag .

 6. Ett tips till gråtande danska burkabärare:
  Packa väskan och flytta till det mångkulturellt totalt lag och kravlösa Sverige och få lugn och ro, välfärdsbidrag finns det gott om att leva på om så önskas !

 7. Snyft snyft! Passar inte galoscherna – flytta! I Danmark till skillnad mot i grannlandet får man anpassa sig till samhället man kommer till som ”flykting” och inte tvärtom.

 8. Vad spelar det för roll att de får böter egentligen? Kommer de att betala dem?

  • Naturligtvis inte !
   Fängelse tills böterna är betalda är ett alternativ men det kanske strider mot de mänskliga rättigheterna även i Danmark ?

 9. Varför flyttar muslimer till Europa där de passar så illa in? Borde vara en självklarhet att bosätta sig hos sina gelikar och trosfränder.

  • Därför att de har fått i uppdrag att sprida islampesten i Europa, att ockupera och kolonisera vår kontinent.

   • Och den spridningen får man väl säga att de med vår öppenhjärtliga hjälp och inbjudan har lyckats väldigt bra med !

  • Därför att dom ska sprida islam, och för att det är här välståndet finns.

 10. Sabina lilla kan inte gå på museum, vara på stranden eller gå ut och fotografera. Ingår någon av dessa aktiviteter i Sabinas fritidssysselsättningar ? Jag är övertygad om att hon aldrig varit på något museum i hela sitt liv. Och vad ska hon göra på stranden där normala tjejer ligger i solen bara i bikini och männen är i badbyxor ?
  Fotografera – vadå fotografera ? Ta en selfie ??? Oh, please…….

Kommentera