Özz Nujen är dragplåster för de rödgröna…

VALET 2018. Det återstår idag 40 dagar kvar till riksdagsvalet och här och där kan vi läsa varningar om att det pågår så kallade påverkanskampanjer för att förmå folket att rösta på ett visst sätt. MSB gick redan 2017 ut och varnade för att det finns krafter som försöker styra våra åsikter.

Jag vågar dock påstå att den kraftfullaste desinformations- och påverkanskampanjen utgår från den rödgröna regeringen. Den som dominerar scenen är den vänsterfinansierade påverkanskampanjen #röstamermänskligt, som under falskt flagg utger sig för att vara “opolitisk” men som i själva verket stöttas och finansieras av socialdemokratiska organisationer.

Till sin hjälp har man det odemokratiska censurnätverket #jagärhär, samt afghanaktivisterna i #vistårinteut. Dessa sprider tillsammans lögner om tillståndet i landet och försöker pressa väljare att lägga röster på de partier som vurmar för fortsatt stor flyktinginvandring till Sverige.

Som affischnamn har man bland annat tagit komikern Özz Nujen, vars familj själv betalat svart till den terrordömde mördaren Akilov.

Läs mer på Katerina Magasin…

 

21 thoughts on “Özz Nujen är dragplåster för de rödgröna…

 1. Når du Björn skrev Dragplåster snarare blysänke så när jag kastade en hastig blick läste jag Dragplåster Snarare byfåne

 2. Sossarna har sina tentakler överallt, utan att ta ansvar. Özz har en form av ironisk humor, det måste man ge honom. I sossarnas värld är nästan allt möjligt, fråga Jan Emanuel Johansson. Det går att berika sig, låtsas, lura allt och alla. Skattebetalarna pröjsar, inte borgarna, men inget annat har väl någonsin varit på tapeten, aldrig någonsin. Özz är likadan, han kan inte låta bli, det är ett smörgåsbord, smaskens!

 3. Fem bilrån med vapen på kort tid i Stockholmstrakten En kvinna ligger sjuk i soffan när de kommer en man med pistol och skall ha smycken pengsr bankkort koder o tar sen familjens Mercedes o sticker i väg Polisen har nu hakat upp sej på att har dom 5 rånen nåt samband Ta fast förövarna i stället o tramsa inte omkring igen som yra höns Säkert när man slår upp tidningarna i morgon e dom igen fulla av rån mord överfall misshandel inbrott våldtäckt stöld mm mm Jag undrar är det ingen i de rödgröna lägret som märker vad som sker omkring er Vet ni vad jag tror jo jag tror att ni är så FÖRBANNAT KORKADE att ni helt enkelt inte fattar Eller så förverkligar nu en dröm som ni haft som små att sverige blir en muslimsk stat Då får man ju bara gratulera era dömmar kommer att gå uppfyllelse I dag rymde igen en brottsling så de går ju bra Dom som inte Solna tingsrätt släpper fria så dom rymmer Kriminalvården ja nu finner jag inga ord

 4. Varför inte?
  I deras värld där den moraliska kompassen snurrar vilt och ingen bryr sig längre så är özz en idol.
  Det är för att han är invandrare och har de rätta åsikterna, då kommer man långt inom rörelsen.

  Det är konstigt att det som en gång startade som en rörelse som byggde på att ”alla skulle göra rätt för sig”, har blivit ett moraliskt moras. Det är som om allt har vridits ett halvt varv och inställningen blivit tvärt emot. När de som kommer inte är flyktingar utan bidrags-migranter, då måste de genast hamna under social-kärringarnas vingar. Oklart varför, eftersom det inte finns rationella skäl, om man inte behöver en sängkompis på bidrag.

  Låt dem a la Reinfeldt få en yxa och spade samt en jordplätt i Jukkasjärvi. Men då kommer dem inte hit ty deras intentioner innefattar inte arbete.

 5. Jag minns tv-programmet “Renées brygga” när gäster ibland försöker orientera sig dit för egen maskin i någon typ av båt. Özz Nujen dribblade bort sig med båten och kontaktade sjöräddningen och jag tänkte hans problem är inte sjöräddningens målgrupp. Varför besvärar han dem när han kan ringa René för att bli lotsad rätt? Det finns människor, som har lätt för att överutnyttja allmänna resurser men jag vet heller inte om det var en regisserad överenskommelse.
  Men och andra sidan är mänsklighet inte alltid mest idealiska referenserna.
  Han kanske menar mänsklig förståelse? Men frågan är då om han kräver förståelse från andra eller själv vill ge förståelse? Jag minns även när han i ett tv-program tyckte att hela Norge är rasister när de röstat fram Solberg och Höyrje.
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/e1Odkl/ozz-klipptes-bort-i-skavlan

 6. Bra val den där otäcke fule kriminelle svinturken är ju ett sänke som är svårt att slå.

 7. Att ha den fuskaren som dragplåster borde vara ett stort varningstecken! För oss som tänker vill säga. 87;an har väl huvet’ under armen och klämmer på det fortfarande…..

 8. Jag tror att ni missförstår? Özz Nujen har blivit varse om sina tillkortakommanden och vill nu söka inträde hos mänskligheten. Tveksamt att han lyckas.

  • Stämmer bra att denne avart söker sig tillbaka till mänskligheten. Och vilka är det som godkänner att man betalar svart till terrorister, dom rödgröna tycker att det är självklart att man ska ha ihjäl sin egen befolkning. Därav att han ska vara dragplåster, med lite sunt förnuft skulle dom inte ens ta i denne avart med tång ens
   Men dom rödgröna har väl inte varit kända för att ha sunt förnuft, mer kända som att sparka på dom som redan ligger

 9. Apropå stolligheter och civil olydnad

  Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg har i sociala medier yttrat sig om civil olydnad.Inläggen har lett till många reaktioner.

  Med anledning av detta har Advokatamfundets ordförande gjort följande uttalande:

  Uttalande av ordföranden…………

  “Med anledning av reaktioner som kommit mig till del på ett twitteruttalande av Anne Ramberg vill jag framhålla följande. Det som sägs i tweeten om en persons agerande i samband med ett försök att stoppa en utvisning ska inte förstås som ett ställningstagande från Advokatsamfundets sida till det lagliga eller lämpliga i agerandet.”

  Christer Danielsson, ordförande Advokatsamfundet”

  https://www.advokatsamfundet.se/Nyhetsarkiv/2018/juli/inlagg-om-civil-olydnad/

 10. Om man slår ihop dom gröna och Özz Nujen så får man ett gäng som är så snedvridna och kluriga att en korkskruv tom är rakare

 11. Det säger ju allt om dem, en kurdisk nationalist som har en minst sagt skum syn på ekonomi och Sverige. Att hans familj och även han själv kommer undan med att ha sponsrat Akilov, det är oförlåtligt.

Kommentera