”Person” död efter fall från fönster

MEDIA. En person har fallit från ett fönster i en bostad i Solna och förts till sjukhus med allvarliga skador. Ytterligare en person som befann sig i lägenheten har gripits och polisen har inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp.

-Pettersson undrar varför SVT skriver person när det är en kvinna som ”ramlat” och som nu avlidit.

För övrigt det tredje misstänkta mordet i Sverige på 24 timmar…

15 thoughts on “”Person” död efter fall från fönster

 1. Försiktighet är en norm när man putsar fönster på hög höjd, kanske säkrast att svenska myndigheter anställer för skattebetalarnas pengar, fönsterputsare.

 2. Det kunde ha varit värre, det kunde ju ha varit ett par joggingbyxor och jacka med huva, för att prata med polisens signalement.

 3. Polisen har inlett en förundersökning Så börjar alla inlägg av polisen när de hänt ett brott Tyvärr så i många fall händer de inte så mycket Man kanske tar fast nån som man skälv släpper fri efter några eller senast gör Solna Tingsrätt de

 4. Det är flera media som skrivit en person, eftersom man från början inte visste vilket kön, men nu har man ändrat till kvinna i en del tidningar.

  Att man velat dölja något är knappast troligt. Folk vet redan vilka det är som brukar ”falla” från balkonger och fönster.

  • Mia ! Du har som vanligt fel ! Massmedia gör allt i sin makt för att dölja hur erkligheten ligger till . Det skulle kunna leda till att många vaknar upp ur hjärntvättningen och förstår hur illa det igentligen ligger till !!! För det kan inte finnas någon annan anledning till att så många fortfarande röstar för detta !!!

 5. Tja plitade ju ner några rader om detta par i går. Skälet var att sällan ser man en så intetsägande nyhet,som PK/Propagandaorganet SR-TV text lade ut.
  Själv drog jag slutsatsen av deras krypterade rader,att det åter var en arab,som tröttnat på en av sina hustrur,och kastat ut henne,från 6:e våningen.Kvinnan som tydligen var i 40-årsåldern påstods förd till sjukhus.
  Eftersom polisen uttalande var än knappare,fanns inga tvivel om att det var ett berikande fall.
  Min egen reflektion var,gynnar sådant mörkande de ”skyddssökande” ? Hur många liknande fall har skett i denna form,av orientaliska seder och bruk,senaste åren i Absurdistan ?

 6. SVTs försök att dölja vad det rör sig om.
  Eller så har de ej fått tillfälle att fråga person vilket kön hen vill tillhöra i sann identitetspolitisk anda.

Kommentera