Försvaret marscherar för Pride

FÖRSVAR. Försvarsmakten kommer att genomföra en marsch för människors lika värde i samband med Europride i Stockholm. ”Det är viktigt för oss att ta ställning och visa att visa att vi står upp för alla människors lika värde – oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck”, skriver Försvarsmakten på sin hemsida.

Försvarsmakten har inför marschen lanserat kampanjen ”We don’t always walk straight”, med militärer i regnbågsfärgade ansiktsmålningar.

Under Europride kommer Försvarsmakten att synas på flera sätt. Bland annat i seminariet ”True Colours”, där den första öppna transpersonen i brittiska försvaret, Caroline Paige, delar med sig av sina erfarenheter. Det erbjuds även en uppvisning av fallskärmshoppare med regnbågsflagga i Rålambshovsparken.

-Pettersson tycker Försvaret ska hålla sig borta från Pride. Enskilda soldater får gärna delta på sin fritid utan uniform, men Pride är ett politiskt särintresse för vänsterrörelsen och inte till för alla. Försvaret borde inte lägga resurser på detta…

Stöd bloggen…

35 thoughts on “Försvaret marscherar för Pride

 1. Svenska försvaret leker indianer och vita? 😀

  Skulle det någonsin komma till skarpt läge hoppas jag man använder denna kamoflagemålning!

 2. Vi får hoppas att ryska Russia Today är på plats och filmar det hela,därpå visar upp resultatet i deras riks-TV.
  Absurdistans egna Monty Python i all sin glans,på Fjollträskets paradgata, till Mia`s o.folkets jubel !

 3. Här för en tid sen hade dom inte ens kängor åt alla Nu har man sökt hjälp från USA finland mm På grund av sosse
  minister Wallströms ageranden är USA ganska tyst om hjälpen så de har tydligen torkat in I finska ledninen är de ingen som litar på sverige vid en konflikt så man är väl med av artghetsskäl Tydligen har man råd att deltaa i homofilfesten Detta hör inte till armens uppgifter Släcka skogsbränder kunde man inte göra för att de hör inte till försvarets uppgifter Försvarsmakten har fått sina uppgifter klart formulerade av riksdag och regering Nu frågar jag var står de att man skall deltaa i Pride parader eller demonstrationer över huvudtageti

 4. Svenska försvaret är ett skämt som kostar miljarder till ingen nytta. Det är hög tid att byta ut ÖB och övriga ledningen mot RIKTIGT manfolk.

 5. Ännu en skamfläck på det svenska baneret, vilket redan skändligen solkats av allehanda folk- och nationsfientliga spottloskor!
  Det försåtligt relativiserande uttrycket ”oavsett” representerar ett stående inslag i demoraliseringsmanöverns repertoar, och nyttjas lika frekvent som de strategiskt valda orden ”sexuell läggning” – vilket säger allt om den svenska moralens historiskt och skandalöst sexualiserade nivå.

  En sund soldat vet att hålla sina erotiska fantasier och villfarelser för sig själv, väl införstådd med att försvarsmakten icke utgör en tummelplats för moraliskt defekta individer med perverterade preferenser.
  Det är helt i sin ordning att vara homosexuell, men att ständigt göra ett helt shownummer av läggningen är rent förnuftsstridigt och ovärdigt.

  Att befrämja dessa avarter genererar ett karikatyriskt manskap som närmast hör hemma inom vaudevillens och de simplare estradernas värld och som icke kommer att lyfta ett manikyrerat finger för att träda till fosterjordens värn och betäckning!
  Andreas.

 6. Försvaret är nog kapabla att själva avgöra om de vill gå med i Pride utan att ta hänsyn till några pekpinnar.

  Paraden tar några timmar under en (oftast solig och vacker) sommardag om året och de som aldrig satt sin fot där har mest synpunkter om hur det går till.

 7. Där passar de bra. Dessa femininserade svenskar skulle inte klara sig i NATO-miljö många minuter. Där använder man inte kramar i kampen mot fienden, där använder man, ve och fasa, våld!

 8. Räcker det inte att lagen stödjer dem? Varför är det så viktigt att paradera?
  Att försvaret är med i det kan väl knappast vara lagligt. Det är ju propagandaparader för en viss livsstil. Dessutom är den en aning diktatorisk, nåde den, som inte tycker om det. Sen när skulle försvarsmyndigheten blanda sig i vad folk skall ha för livsstil?

 9. Huh, vad lede fi blir rädda nu. Det här tramset har passerat bottennivån för länge sedan.

  • Undrar om inte ”fienden” skrattar på sig… Nu känner Putte redan väl till vårt starka försvar,och hela uppbådet ute på Ö`n… 🙂
   Slog mig,att även jag har vid något tillfälle i ruset gjort bort mig, men aldrig varit sååå blå,att jag skulle förvilla mig in i den paraden !

 10. Skämmigt och skamligt värre. Hjärntvätten och förlednningen fortgår. Rösta bort regeringen !

 11. Klart även Försvarsmakten måste inordna sig i PK-fållan. Annars är snart drevet framme och frågar varför de inte sällat sig till skaran av företag som pliktskyldigast hyllar tramset Europride.
  Tänk om det fanns samma engagemang för våra äldre? Eller för djur som lever under anskrämliga förhållanden.
  Förresten hur ser Islam (som ju alltid omhuldras av PK-folket annars) på homosexualitet?

 12. Varför en annons från Sveriges försvarsmakt på utrikiska?
  Hoppas man på att vinna internationell uppmärksamhet, och därigenom förnedra vårt land ytterligare? Eller är det en NATO anpassning?
  Hur går det vid en krissituation för äldre svenskar med sämre språkförståelse, om informationen inte längre kan förstås av alla?
  Underförstått menar man med den här annonsen att homosexuella inte kan gå/marschera rakt. Är inte det fördomsfullt, kanske rent av rasistiskt?

  https://youtu.be/IxAGqjjdeBA

 13. Grundlagsbrott. RF 1 kap. 9 § Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör offentliga förvaltningsuppgifter ska i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iaktta saklighet och opartiskhet.

 14. Det börjar bli enormt tjatigt med denna hyllning till minoriteter. Dessutom är Pride så fullt av riktiga perversiteter så jag fattar inte att politiska partier slåss om att få synas i detta. Man blir illamående över vad folk gör med sin sexualitet, och dessutom tvingar andra att titta på och försvara dem. Jag stöder inte längre någon homosexualitet och har aldrig stöttat queerfeminismen, de vill oss inte väl alls! De är bara ute efter att någon ser dem och jag har inte något intresse av att bli utnyttjad i det syftet.

 15. Tack försvaret – då vet vi att ni finns kvar i alla fall! Jag ska hålla utkik nästa år vid den här tiden (prideveckan) och de om ni finns kvar då med….

 16. Om pride-soldaterna med sina målade ansikten vågade så kunde dom ta sig till Järvafältet och demonstrera och samtidigt passa på att röja upp ordentligt i alla kalifaten genom att återerövra de territorier där svenska lagar och överhöghet inte råder längre.

  Delcitat

  En flaggstång hissades med Prideflaggan i Stockholmsförorten Hjulsta. Nu har den stången sågats ner, rapporterar SVT Stockholm.
  – Ingen annan flaggstång var nedsågad, bara den med Prideflaggan.

  Slut delcitat

  https://www.fplus.se/prideflagga-sagades-ner-i-forort-tragiskt/a/A2VbKA

 17. Flator Bögar och transor i vårt försvar ?? Fienden kommer att skratta ihjäl sig åt denna cirkus.

  • Eller så kommer fiende förhoppningsvis att sätta en extra kula i fanskapen för att vara säker på att skiten verkligen är och förblir död.
   Så ett tips till fienden är att ta med extra mycket amunition, för det lär behövas!.

Kommentera